Ačiū už spalio BLOGus arba Kas pas jus naujo?

Ačiū už spalio BLOGus arba Kas pas jus naujo?

01. Nov 2020, 09:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Norėjau klausti, kaip jums sekasi. Bet ech - užtenka perskaityti jūsų blogus ir tampa viskas aišku. Jūsų tekstuose - besikeičiančios nuotaikos kartu su rudeniu bei nūdienos aktualijomis, naujai atrasti receptai, jautrios akcijos, diskusijos, pramogos su šeima, saujelė išvykų po Lietuvą. Ačiū Jums, kad dalinatės.

Taip taip, bet visgi, drauge, kaip Tu laikaisi? Pasakok... :)

MAMATEST

GRETA Kondrataitė - Paleckienė

GINTAREP

JALDIJA

KRISTINA B.

PICAMA

IRMANTAITE

RENATA_SGI

STEBULĖ

ODISEJAAA

KODELCIA

SIMONADUB

DOVILEAB

Dovanų krepšeliai jau suruošti! Turbūt vietinio karantino sąlygomis bus geriausia ir saugiausia, jog išsiųsiu per paštomatą.

 rašyti?

Tam, kad pretenduotumėte į prizų gavimą, reikia parašyti mažiausiai 4 blogus per mėnesį. O jų kiekiui ribų nėra! Tačiau prizų kiekis, deja, ribotas, todėl stengiamės kas mėnesį jais nudžiuginti skirtingas mamas :)

Apie viską, kaip ir iki šiol darėte. Ir toliau galite rašyti savo įprastus blogus įprastomis jums temomis, bet galite ir pasidalinti tiesiog jums į galvą šovusiomis mintimis, apie kurias norite padiskutuoti su mamomis, kaimynėmis, bičiulėmis ir pan. Tad jūsų rašiniai Mamyčių klubo portale gali būti įvairių žanrų - ir fotoreportažai, ir diskusijos, o gal norite surengti kokią apklausą, gal pasidalinsite savo eilėraščiais, minimtis apie matytą filmą, perskaitytą knygą, kurią norite rekomenduoti, o gal receptais. APIE VISKĄ! TIK VIENA SĄLYGA - TAI TURI BŪTI JUMS PAČIOMS ĮDOMU!

Simonadub Simonadub 03. Nov 2020, 12:19

Mamatest ❤️

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 02. Nov 2020, 14:25

Sveikinu visas įžengus į lapkritį! Man asmeniškai tai visada buvo pats liūdniausias rudens mėnuo, bet dabar jo visi laukiam. To kaltininkas - sūnus nuspręndęs gimti būtent lapkritį 😀 tad stengsimės, kad ir mūsų laprkičio pasakojimai, nepaisant susiklosčiusių aplinkybių būtų šilti, jaukūs ir šventiški ?