Niekada nepirkite paakių kremo

Niekada nepirkite paakių kremo

01. Oct 2020, 08:29 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Taip, taip. Nepirkite, jei jūsų paakių išvaizda jums neįdomi ir odos būklė nerūpi.

Iki šiol girdžiu moteris diskutuojant, ar reikia paakių kremų ar serumų. Maždaug, "o kam, aš naudoju veido kremą, o akys juk ant veido". Vyrai kartais šmaikštauja, kad moters kosmetika vonioje užima visą laisvą plotą, o jų - tai vienas ar maximum du buteliukai. Ir tie dažnai 2 ar 3 viename.

Gal finansine prasme jie ir jos teisios. Turim kremą, jei jis tinka veidui, turėtų tikti ir paakiams, ir rankoms ir gal net visam kūnui. Tai ką, čia marketinginis triukas?

Nevisai. O tiksiau, visai ne. Mūsų oda yra skirtinga. Ir tas kas tinka veidui, vargu ar tiks pėdos. Žalos nepadarys, bet ir naudos bus mažai. Nes pėdų darbas visą dieną vaikščioti, būti batuose, kojiėse, tad joms reikia stipresnių, labiau maitinančių priemonių. 

O veido žemėlapis pas mus visas taip pat skirtingas. Yra sausų zonų, yra tiesiog dykumu zonų, yra riebių ir blizgančių plotų, o paakiai yra kone jautriausia veido dalis. Galų gale, juk čia dar ir akys, kuriomis matome pasaulį. Paakių oda yra labai plona, labai jautri, ir ją reikia ir drėkinti, ir maitinti, bet rinktis tik  gerai apgalvotas priemones ir netept bet ko. Nes jei tepsite bet ką, tada tikrai, o kam apskritai pirkti?

Tai va, kaip gera gauti dovanų ir išbandyti kažką vertingo, prabangaus.
Ne, aš nekalbu apie kainą. Piniginė išraiška juk ne visada ir apibūdina daikto vertę. Vertę apibūdina nauda ir prabangos pojūtis, kurį suteikia keli svarbūs dalykai:
1. Ingredientai
2. Poveikis
3. Pateikimas

Uoga Uoga Rytinės rasos lašai - Natūralus drėkinamasis serumas odai aplink akis su hialurono rūgštimi ir cidonijų ekstraktu - tai tas trys viename dalykas, kuris, manau pravers kiekvienos moters kosmetinėje spintelėje.
Sudėtis tobula:
- Cidonijų ekstraktas: stiprus drėkinamasis efektas, kuris ne tik jaučiamas iš karto, tačiau turi ir ilgalaikį poveikį, padidina drėgmę odoje. Taip pat jis ramina odą.
- hialurono rūgštis. Apie ją žino visi, tad nesiplėsiu.
- hidrolizuotas beta-gliukanas: jis veiksmingai atkuria odos barjero funkciją bei atstato odos drėkinimą. Oda tampa lygesnė ir minkštesnė.
- alavijų ekstraktas: gausus vitaminais A ir C, antioksidantais, turi stiprų raminamąjį poveikį odai  ir padeda ją drėkinti.


Šiuose punktuose paminiu ir poveikį, tad tikrai galiu pasakyti, kad serumas nuostabus. Neriebus, lengvas, maloniai kvepia, sudėtyje tik natūralūs komponentai, kurie drėkina odą ir atiduoda jai viską, kas geriausia iš gamtos.
O ką turiu omenyje kalbant apie pateikimą? Mes mylime pirmiausia akimis. Pasitinkame juk pagal rūbą, ar ne? Tai va UOGA UOGA rūbeliai visada labai estetiški, minimalistiniai, švelnūs, sakyčiau tokie santūrūs skandinavai. Na, lietuviai irgi sanūtri tauta. Bet tame pakuotės santūrume, natūralume ir slypi grožis, kuris kelia pasitikėjimą. Nieko nereikalingo, jokių rėkiančių spalvų ir nereikalingų plėvelių, celofano ir kitokių nesąmonių. Paimi į rankas ir nesinori paleisti.

Pagalvota ir apie naudojimo patogumą. Čia ne pipetė, o metalinis rutuliukas, kuris padės kovoti su odos pabrinkimais, ypač jei prieš naudojimą palaikysime serumą šaldytuve.
Gal tik vienas rutuliuko minusas, jis liečiasi su oda. Gali pernešti bakterijas? Kita vertus, po panaudojimo manau galima jį perbraukti per vatos diskelį su miceliniu vandeniu, ar jei labai baisu, dezinfekantu. Aš to nedarau. Statau į šaldytuvą.
Ačiū Uoga Uoga ir MK už nuostabią dovaną.

Ir tikrai kviečiu visas moteris labiau rūpintis savimi.