Vyriškos pramogos

Vyriškos pramogos

19. Oct 2020, 13:34 Kristina B. Kristina B.

Sugalvojau savo vyrui gimtadienio proga padovanoti pramogą - pasivažinėjimą džipu monstru. Prisipažinsiu, tam įtakos daugiausia turėjo mano mažasis, kuriam nėra geresnės mašinos kaip džipas monstras. 

Automotoparkas.lt siūlo tokią pramogą. 49 eur už pasivažinėjimą arba 79 už pasivažinėjimą ir pavairavimą pačiam. Plius 5 eurai už žmones gale (tilpom trys suaugę ir trys vaikai, už vaikus pinigų neima). Buvo baisoka, kad sušalsim, bet jie ten turi tokią jaukią erdvę, kurioje galima pasėdėti, kavos išgerti. Mums net tortą leido suvalgyti. 

Vaikams labai patiko, vyras irgi liko patenkintas, tačiau vis dėlto nerekomenduoju. Tiesiog kainos ir paliktų emocijų kiekis nėra adekvatūs. Tarkim už tokią pat kainą skrydis oro balionu paliko žymiai didesnį įspūdį. Kelio trasa nedidutė, viską pravažiavom gal per 15- 20 min, max pusvalandis, jei ten kažkurioj vietoj ką nors instruktorius ilgiau pasakojo. Duobės, kelio kliūtys tikrai didelės :D bet per langus menkai matėsi. Gal būtų smagiau iškišus galvas? 

Humoro netrūksta ten :) instruktorius ir linksmas, ir rimtas tuo pat metu. Vaikai ir vyrus gavo sertifikatus ir gėrimą dovanų. Labai vyriška pramoga. Prie džipo monstro tikrai nebegrįšiu, bet mąstau gal kitais metais dar važiavimą trasoje su  BMW išbandyti?