Dovanos netrukus iškeliaus pas lapkričio BLOGeres

Dovanos netrukus iškeliaus pas lapkričio BLOGeres

01. Dec 2020, 14:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Turbūt daugelis, paklaustas, koks metų laikas nemylimiausias, vienabalsiai atsakytų - LAPKRITIS. Vargšelis. Kuo jis nusikalto, kad jo taip niekas nemėgsta :) Na taip, mūsų šalyje jis pats niūriausias, drėgniausias, ir dar tas niekad nesikeičiantis cepelinų spalvos dangus. Bet, tiesą pasakius, jei šiek tiek pamąstysime - juk ne mėnuo kaltas, o mūsų požiūris į jį, tiesa? :) Žinoma, nieko tokio kartais ir paliūdėti, bet juk visada gerą savijautą galime susikurti - su gera knyga ir arbatos/kavos puodeliu, apkabinus brangiausius žmones, paniurkius savo keturkojį, išsikepus imbierinių sausainių, klausantis mėgstamos muzikos pagulėti vonioje...mmm kiek daug nuostabių dalykų. O kartais labai gera ir nieko neveikti. Išmokime tiesiog BŪTI.

Na jau išsiplėčiau... :) Metas apžvelgti jūsų lapkričio rašinius:

SIMONADUB

MAMATEST

FLORYTE

KRISTINA B

IRMANTAITE

STEBULĖ

RENATA_SGI

GINTAREP

ODISEJAAA

JALDIJA

VAIDLINA

PICAMA

GRETA

KODELCIA

PRIZAI

Dovanos nuo Ekogrozis.lt

Knygos nuo leidyklos VAGA

Geros žinios apie blogą elgesį

Leidimas jausti

Šuolio metai

Knygos nuo Alma littera

Ko nedaro stiprūs tėvai

Šimtas metų žiemos

Ilgai ir laimingai. Ką gali nuveikti vietoj skyrybų?

Na ir įbyrės šiek tiek dovanų nuo Naujosios Ringuvos!

 rašyti?

Tam, kad pretenduotumėte į prizų gavimą, reikia parašyti mažiausiai 4 blogus per mėnesį. O jų kiekiui ribų nėra! Tačiau prizų kiekis, deja, ribotas, todėl stengiamės kas mėnesį jais nudžiuginti skirtingas mamas :)

Apie viską, kaip ir iki šiol darėte. Ir toliau galite rašyti savo įprastus blogus įprastomis jums temomis, bet galite ir pasidalinti tiesiog jums į galvą šovusiomis mintimis, apie kurias norite padiskutuoti su mamomis, kaimynėmis, bičiulėmis ir pan. Tad jūsų rašiniai Mamyčių klubo portale gali būti įvairių žanrų - ir fotoreportažai, ir diskusijos, o gal norite surengti kokią apklausą, gal pasidalinsite savo eilėraščiais, minimtis apie matytą filmą, perskaitytą knygą, kurią norite rekomenduoti, o gal receptais. APIE VISKĄ! TIK VIENA SĄLYGA - TAI TURI BŪTI JUMS PAČIOMS ĮDOMU!

Simonadub Simonadub 02. Dec 2020, 17:34

Aš labai džiaugiuosi , kad nuo Beno gimimo esu atradusi mamyčių klubą , o pačiai rašyti nuostabu ir dalintis savo mintimis , patyrimais , skaityti kitu mamų blogus yra kažkas fantastiško. Ačiū

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 01. Dec 2020, 18:39

Ačiū! Ir sveikinimai visoms 😀 beje, uhu! Jau gruodis! Aš žinau, kad jis pralėks labai greitai ir jau bus po Kalėdų, bet dabar pats tas nuostabiausias metų laikas, kada laukiame stebuklo, ruošiamės, svajojame!

Gintarep Gintarep 01. Dec 2020, 14:25

Oi, kaip niekad laukiame dovanų ????juk Advento kalendorius įjungia visus, visus ?❤️į darbelius, o atlikus norisi net pasigirti visiems, visiems, o tie visi irgi visiems, o tada prasideda gerų veiklų, darbelius, užimtumo lenktynėse ??