Tindi rindi riuška - arba SPA su Ringuva

Tindi rindi riuška - arba SPA su Ringuva

08. Nov 2020, 22:25 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Kai gimė mano pirmasis sūnus ir aš bijojau jį kaip nors ne taip išmaudyti, ne taip išskalbti jo drabužėlius, karštligiškai ieškojau informacijos, ką gi galima daryt ir ko ne. Aišku, ta informacija būna gausi ir dažnai prieštaraujanti viena kitai. 

Tačiau vienareikšmiškai namuose atsirado vaikiškos skalbimo priemonės ir vaikiški prausikliai. Kad tik būtų be jokių kenksmingų medžiagų. Greitai visa tai - priemonės be jokių blogybių - atsirado ir mūsų su vyru lentynoje. Ir dabar net keista, kaip anksčiau pirkdavau bele ką, kad tik skaniai kvepia, gražiai atrodo ir dar pageidautina, nedaug kainuoja.

Paskui išlindo bėdelė - atopinis dermatitas ir priemones ėmiau rinktis dar atidžiau. Visada skaitau sudėtį. Ir dabar. Tik jau nesu tokia didelė paranojikė ir suprantu, kad ne kiekvienas sudėtingai užrašytas žodis yra baubas ir ne kiekvienas parašytas eko ar bio reiškia kokybę. Būna tiesiog neprilimpa, netinka, nepatinka.

Pamenu, pirkdavau vieną gan žinomo gamintojo prausimosi kremą ar gelį, viskas su juo gerai. Pati bandžiau. O vaikas rėkia, kad jam negerai. Kad graužia. Ginčyjausi, sakau negraužia gi. Bet teko jį pakeisti, nes na, matyt, kad kažkas vaikui buvo negerai tame prausiklyje. 

Ir va tau TINDI rindi riuška, atsigręšk į prekę lietuvišką! Pas mus irgi yra kuo pasigirti. Ringuva tapo vienu tų ženklų, kuriuos renkuosi. Tiek skalbiklius, tiek prausiklius ar muilus ( beje perkame skystą muilą didelėse litrinėse pakuotėse, labai apsimoka). Ir kaip nesirinksi, kai tikrai puikus kokybės ir kainos santykis, ir vaikai patenktinti maudynėmis. 

Na o kai gauni dovanų visokio gėrio iš Mamyčių klubo ir Ringuvos, tai to džiaugsmo vaikiškai padaugėja.

Nepatingėjau ir etiketes paskaityti, ir į gamintojo puslapį nužingsniuoti, pasiskaičiau, nustebau, kokios ten žemos kainos ir kiek visko daug.

TINDI prausiklis ir vonios putos vaikams su alavijų ir medaus ekstraktais

Pagamintas iš natūralios kilmės medžiagų, sudėtyje nėra SLES (Sodium Laureth Sulfate), SLS (Sodium Lauryl Sulfate), alergizuojančių kvapų ir dažiklių. Malonaus kvapo, subalansuoto pH. Sudėtyje naudojamos švelnios, gausiai putojančios medžiagos. Sudėtis praturtinta alavijų ir medaus ekstraktais.

TINDI šampūnas ir prausiklis vaikams su kviečių gemalų ekstraktu ir pantenoliu

Pagamintas iš natūralios kilmės medžiagų, sudėtyje nėra SLES (Sodium Laureth Sulfate), SLS (Sodium Lauryl Sulfate), alergizuojančių kvapų. Malonaus kvapo, subalansuoto pH. Sudėtyje naudojamos švelnios, gausiai putojančios medžiagos padeda pašalinti nešvarumus. Sudėtis praturtinta kviečių gemalų ekstraktu ir provitaminu B5 (pantenoliu).

Patikrinta dermatologijos klinikoje "CLINIC IN"

Ne, tai nėra specialūs produktai atopinei odai, bet mano nuostabai ir džiaugsmui  šios priemonės ir negilina problemos, tai yra jos neutralios.

Išbandėm ir rekomenduojam pabandyti ir kitas mamas. Ačiū MK ir Ringuvai!