Piratė, kuriai sukako 7

Piratė, kuriai sukako 7

13. Nov 2020, 13:57 RenataŪselienė RenataŪselienė

PAVYKO!



Nepaisant to, kad teko pereit prie plano B, gimtadienis pavyko.
Švęsti su seneliais visai smagu, o ypač, kai jie “pasirašo” viskam. Tema aiški buvo jau seniai. Bet tikrai nesitikėjau tokio aktyvumo ir prisidėjimo. Net ir sveikinant seneliai pasakojo, kaip vykdami kovojo su piratais, kad patektų į šventės vietą. Prisitaikė savo aksesuarus ir net sutiko pasidaryti tatuiruotes. O kas sakė, kad šešiadešimtmečiai jau visai konservatyvūs?

Tortas ir visi saldėsiai užsakyti iš tortinė (ją rasite facebooke), nuostabių gaminių meistrė. Visada šveižia skanu, ir būtinai patars kas geriau tiks vienos ar kitos formos tortui.



Dekoracijoms, kurias dariau pati, naudojau viską, ką radau namie: panaudotas dėžes, vienkartinius indus, likusius nuo kitų švenčių, popierių, smeigtukus, kartoną ir kitas priemones, kurios gulėjo be tikslo arba turėjo keliauti į konteinerį.



Ko nebedaryčiau? Laivo ☺ Nes jis taip ir liko palėpėje. Čia buvo mano totalus fale’as. Norėdama jį dažyti netyčia prispaudžiau vieną šoną, ir jis švelniai tariant subliuško.

Gabrielė liko labai patenkinta ir laiminga, o tai yra svarbiausia :)

RenataŪselienė RenataŪselienė 14. Nov 2020, 12:34

Ačiū visoms ❤️
Mama test, taip, su seneliais labai pasisekė ?jie jau laukia vyriausio anūko gimtadienio ir klausinėja kokiai temai šį kartą ruoštis ?

jaldija jaldija 13. Nov 2020, 20:27

super?

floryte floryte 13. Nov 2020, 17:57

Kaip šauniai!?

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 13. Nov 2020, 16:21

Kaip fainai! Tikrai šaunią šventę padarėt! Svarbu, kad vaikas laimingas, o kad seneliai pasirašo dalyvauti nuo iki, tai išvis nuostabu ?