Gimtadienis su meškiuku Pedingtonu

Gimtadienis su meškiuku Pedingtonu

03. Nov 2020, 23:59 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Helovino dekoracijas skubiai keičiau naujomis, pučiau balionus, gaminau stendus, žaidimus, plakatus.

Ir viskas vardan vaiko noro susitikti su meškiuku Pedingtonu. Aišku, Nikolas norėjo važiuoti pas jį į Angliją, bet, na, suprantat, Brexit'as, covidas...  na iš kur aš paimsiu tą meškiuką? 

Teko pasidžiaugti pliušiniu, kurį, beje, ne mes dovanojom, o kurį "atsiuntė" pats Pedingtonas, su kuriuo Nikolas susirašinėjo laiškais ir su kuriuo "kalbėjo" telefonu ( ten buvo tėtis). Nikolas apgailestavo, kad nemoka angliškai ir sakė, kol pasibaigs corona reikės pasimokyt. 

Taigi, namus puošėm raudonai mėlynai geltonais balionais, ant durų pakabinom plakatą, kviečiantį svečius į Pedingtono blynų vakarėlį Nikolo gimtadienio proga. 

Ir tortas pas mus buvo iš blynų. Tiesa, vietoj marmelado ragavom jį su klevų sirupu.

Suorganizavau loteriją svečiams su trinamais bilietais ir be pralaimėjimo. Kiekvienas gavo kokią nors smulkmeną: rašiklį, bloknotą, žaisliuką. 

O vaikams labiausiai patiko žaidimai, kurių net nespėjom visų sužaisti. Buvo ir estafetės saldainiams laimėti, ir šokinėjimas ant didelio pripučiamo kamuolio, ir bingo ir spalvinimas, ir labirintai. O kadangi  dar netoli nuvažiavom nuo Helovino, pasipasakojome ir šiurpių istorijų. 

Pasidarėm ir mini fotosesiją. 

Na ir be abejo, pūtė jubilijatas žvakutes! Norą jis sugalvojo dar ryte ir pasakė jį man. Liepė niekam nesakyti. 

O po gimtadienio, kai atsigulė miegoti vėl pergyveno, kad nemoka angliškai...

P.S. meškutis Pedingtonas buvo padovanotas slapta. Paskambinau į duris kai Nikolas nematė, ir vaikas nubėgo atidaryti, o už durų pamatė stovintį meškutį. Bėgom žiūrėti pro langą, bet taip ir nematėm to Royal Mail paštininko, kuris jį atnešė... ech...

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 04. Nov 2020, 19:30

Ačiū labai! ♥ žinot, kartais svyra rankos ir galvoju daugiau nesuksiu sau galvos, nes dabar jau reikia dviems kažką galvoti, bet paskui pagalvoju, na gi reikia šventę švęst 😀 ir kažkaip susiimu ir padarau. Kol sūnus buvo visai mažas, tai man atrodo jam buvo nesvarbu, o dabar jau laukia, kažką pats sugalvoja

jaldija jaldija 04. Nov 2020, 16:33

Nerealus gimtadienis. Galima tik pavydėti jūsų išmonės ir energijos.
Fantastika, labai įdomu visada skaityt jūsų straipsnius.??❤

Kristina B. Kristina B. 04. Nov 2020, 13:36

Kaip gražiai sugalvota!! Jūs esate nepaprastai išradinga ir, man rodos, niekada nepailstanti mama!