Dovanoti gera!

Dovanoti gera!

11. Nov 2020, 22:41 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Nežinau, kaip kitiems žmonėms, bet man patinka dovanoti dovanas. 

Nemėgstu bėgti ir paskubomis pirkti dovanų bele tik ta dovana būtų. Dovana turi būti iš širdies ir galvojant apie tą konkretų žmogų. 

Aišku, tai nereiškia, kad visada pataikysi, bet žmogus tikrai pajaus, jei rinkai dovaną su rūpesčiu, netmestinai.

Bet prie dovanos visada būna vienas akcentas, kuris tarsi vainikuoja visą dovanojimo procesą, o tiksliau ne vainikuoja, bet būna įžanginis. Tai yra gėlės!

Ir kiek dabar variantų ir galimybių! Mažos ir didelės puokštės, kompozicijos vazonėliuose, vazose, gėlių paveikslai, pavieniai žiedai. Pagal kiekvieno skonį.

Vienas iš variantų - gėlių dėžutė. Jų irgi būna įvairių variantų.

Ir aš nebūčiau aš, jei neužsimanyčiau pagaminti tokią pati. Pirmas blynas, aišku ne tobulas. Bet daryti šį darbelį labai patiko. Juolab, kad nieko sudėtingo. Žinoma, yra niuansų, kaip ir kiekviename darbelyje būna, bet jei nesi floristė, labai padeda youtubas.

Taigi, reikės pačios dėžutės, floristinių putų (oazės) skintoms gėlėms, be abejo, gėlių, ir susigalvotų papuošimų. Aš puošiau kukliai - tiesiog kaspinu.

Oazę reikia išmirkyti vandenyje ir dėti  politileno maišelį arba plasitkinę tarą, ir tik tada statyti į dėžutę. Kitaip ji permirks.

Tada kuriame savo kompoziciją. Reikia stengtis nepalikti laisvų tarpelių ir gėles dėlioti tam tikru kampu, kol užpildysim visą "kupolą". 

Puošiam kaspinu ir nešam dovanoti!

P.S. renkantis dėžutę verta investuoti gal į kiek brangesnę, bet kokybiškesnę, nes pigios gali labai lengvai susiglamžyti, įplyšti, įlinkti, neatlaikyti svorio. Aš išsirinkau internetu, tad negalėjau gyvai apžiūrėti ir tiesą sakant, nesu labai patenkinta. Rinkausi veliūrinę dėžutę, o veliūras pasirodo klijuotas ant kartono nelabai kruopščiai.

financecompany financecompany 24. Feb 2023, 15:10

Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score. Personal Loans (Secure and Unsecured) Business Loans (Secure and Unsecured) Consolidation Loan and many more. Contact US for more information about Loan offer and we will solve your financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com Phone number: +917428831341 (Call/What's app)

Dave Martin's Dave Martin's 13. Nov 2020, 15:31

Mes siūlome visokeriopą finansinę pagalbą visiems, kuriems reikalinga paskola, pavyzdžiui, verslo paskola, asmeninė paskola, investicinė paskola, skolų konsolidavimas ir būsto pirkimas. Siūlome paskolas su maža 3% palūkanų norma. Ši finansavimo programa leidžia klientui grąžinti mažas palūkanas. * Asmeninės paskolos * Skolų konsolidavimo paskolos * Verslo paskolos * Paskolos švietimui * Hipotekos Pagarbiai, tiesiog atsakykite į šį el. Laišką: (atlantagroupfinancefirm@outlook.com)
(atlantagroupfinancefirm@gmail.com)
arba WhatsApp: +919654763221
Geriausi linkėjimai
Deivo Martino

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 13. Nov 2020, 09:14

Ačiū labai ❤

Simonadub Simonadub 12. Nov 2020, 23:13

Labai gražu!

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 11. Nov 2020, 23:59

Aš jau mąstau pati susiklijuoti. Būtų turbūt pigiau, bet reikia sugalvoti, kad būtų patvari 😀

Gintarep Gintarep 11. Nov 2020, 23:13

?Super idėja. O tos dėželės nesigauna patiems pasigaminti? Ar pigiau pirkti, nei gamintis?