Namų seselė rekomenduoja

Namų seselė rekomenduoja

09. Nov 2020, 14:23 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Dabar, kai vėl viskas apmirė ir mus vėl pasivijo karantinas, tenka iš naujo prisiminti ir pakartoti tai, ką esame kasdienybėje pamiršę ir gal nevisada apksritai sau primename, kad tai yra svarbu.

Svarbu yra švara ir higiena. Rankas plauti būtina ne tik dėl koronos, bet ir dėl kitų ne ką mažiau pavojingų arba labai nemalonių ligų. 

Praustis irgi reikia, dabar galime sau tai leisti nors kad ir penkis kartus į dieną ( šiaip jau to tikrai ir nereikia ir jau nelabai gerai mūsų pačių bioflorai ir faunai), tačiau bendra kūno švara irgi prisideda prie mūsų sveikatos ir apskritai savijautos. 

O kas kas, o vaikai  maudynes dievina. Ypač jei jos kvepiančios ir smagios, su putomis ir burbulais!

Nepamirštame ir rūbų. Jie irgi gali būti mikrobų namais, ypač viršutiniai, su kuriais trinamės ofisuose, sėdamės ant kėdžių biuruose ar viešąjame transporte. Be to, na visi norime būti švarūs, gražūs ir skaniai kvepėti. Tiksliau kvepėti gaiviai ir neįkyriai, o ne sintetiniais skalbikliais ir minkštikliais. (Norint kvepėti kiek intensyviau siūlyčiau visgi rinktis kvepalus).

Ir tadam! Visas švaros priemones mums dovanoja Ringuva! Muilai: ir gydomieji, su eteriniais aliejais, ir jubiliejiniai puošnioje dėžutėje - su gamtos dovanotomis gėrybėmis. Vaikams puikūs prausikliai/šampūnai ir vonios putos.

Iiiir! Balance skalbikliai ir minkštikliai. Be jokių sintetinių kvapų, alergizuojančių medžiagų, bet dirbantys savo darbą.

Dabar belieka mums nudirbti savąjį - saugoti save ir savo artimuosius, kad visa šita karūnuota beprotybė arba kitaip ponas Kovidas jau susirinktų savo daiktus ir drožtų pro duris.

Ačiū Mamyčių klubui ir rūpestingajai Ringuvai už dovanas!

Nuiširdžiai jūsų,

Namų seselė, ką ten seselė... DAKTARĖ INGA

P.S. ne ne, aš ne ligoninėje. Tikiuosi ir neteks ten lankytis, fotosesija vyko saugiai. Maždaug va taip :

Hana Hana 11. Aug 2022, 01:15

Sveiki, dabar labai džiaugiuosi, kad šiandien gavau 80 tūkstančių dolerių paskolą iš šios geros įmonės po to, kai išbandžiau daug kitų įmonių, bet čia nesėkmingai pamačiau Tracy Finance Firm skelbimus ir nusprendžiau pabandyti ir sekti visus instrukcijos. Ir čia aš džiaugiuosi, taip pat galite susisiekti su jais, jei jums reikia greitos paskolos, susisiekite su jais dabar šiuo el.

(info@tracyfinancefirm.com) arba
Whatsapp: +918448747044

Dėkoju

Dave Martin's Dave Martin's 13. Nov 2020, 15:30

Mes siūlome visokeriopą finansinę pagalbą visiems, kuriems reikalinga paskola, pavyzdžiui, verslo paskola, asmeninė paskola, investicinė paskola, skolų konsolidavimas ir būsto pirkimas. Siūlome paskolas su maža 3% palūkanų norma. Ši finansavimo programa leidžia klientui grąžinti mažas palūkanas. * Asmeninės paskolos * Skolų konsolidavimo paskolos * Verslo paskolos * Paskolos švietimui * Hipotekos Pagarbiai, tiesiog atsakykite į šį el. Laišką: (atlantagroupfinancefirm@outlook.com)
(atlantagroupfinancefirm@gmail.com)
arba WhatsApp: +919654763221
Geriausi linkėjimai
Deivo Martino

floryte floryte 10. Nov 2020, 19:56

Na gerai sugalvojot, suintrigavot??!

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 10. Nov 2020, 07:39

Ačiū 😀 kažkaip įkvėpimas pagavo

Gintarep Gintarep 10. Nov 2020, 00:07

Superinis dovanų pristatymas?

kodelcia kodelcia 09. Nov 2020, 21:43

? Smagiai ?