Ačiū už vasario mėnesio rašinius!

Ačiū už vasario mėnesio rašinius!

04. Mar 2020, 13:26 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Pagaliau pavasaris!

Pagaliau vakarai šviesesni!

Pagaliau šypsenos veiduose vis ilgiau laikosi! :)

Žodžiu, daug nedaugžodžiausiu, nes ir taip vėluoju su apdovanojimais (vis tas pavasaris kaltas) ;) Štai kiek vasarį visko įdomaus prirašėte:

STEBULĖ

MAMATEST

FLORYTE

JALDIJA

KRISTINA B.

IRMANTAITE

PICAMA

GINTAREP

AČIŪ JUMS!

PRIZAI

Medical SPA Matančios rankos" dovana - diagnostika ir mankšta (90 min.)!

Už sugrįžimą pas mus - dovana STEBULEI!

Nesuprantate, kodėl jaučiate nuolat besikartojančius nugaros, galvos, kojų skausmus, dažnai tirpsta kojos ar rankos? Nežinote kur dėl to kreiptis? Nebūtina iš karto daryti super brangių tyrimų, priežastis gali būti labai paprasta - netaisyklinga laikysena.

Esant ydingai laikysenai, vieni raumenys per daug įsitempia, kiti atsipalaiduoja. Dėl šios priežasties Jūs žymiai greičiau pavargstate. Su laiku atsiranda nemalonus maudimas, nuolatiniai nugaros, kaklo, galvos ir krūtinės skausmai, kvėpavimo ir virškinimo sutrikimai.

Daugelis netiki, kad skausmus pašalinti ir teisingą laikyseną atstatyti gali nesudėtinga, tačiau taisyklingai atliekama mankšta. Pirmo vizito metu bus įvertinta Jūsų laikysena, nustatyti įsitempę ir "nedirbantys" raumenys, surastos tikslios nuolatinių skausmų vietos ir jų atsiradimo priežastys.

Atsižvelgiant į Jūsų sveikatos būklę, bus parodyta specialiai, asmeniškai Jums pritaikyti mankštos pratimai , kuriuos atliekant savarankiškai sustiprinsite silpnus raumenis ir atpalaiduosite įsitempusius, dings Jus kamuojantys skausmai įvairiose kūno vietose. Išmoksite taisyklingai sėdėti, stovėti, laikyti galvą, nejausite jokių skausmų ir nepatogumų dirbdami darbo vietoje ir tai taps Jūsų naujais įpročiais.

KNYGOS iš įvairių leidyklų

Richard Roper: Dėl to verta gyventi

dovanojame IRMANTAITEI!

Dovilė Junigeda: Kalno durys

atitenka PICAMAI!

Daiva Babilevičienė: Uždaryk duris iš kitos pusės

...keliauja JALDIJAI!

Su pavasariu, mielosios! :)

Atsiprašome, kad ne visada visoms rašančioms užtenka dovanų, bet stengiamės pradžiuginti bent keletą mamų :)

Ką rašyti?

Tam, kad pretenduotumėte į prizų gavimą, reikia parašyti mažiausiai 4 blogus per mėnesį. O jų kiekiui ribų nėra! p.s. neįskaičuojame dalyvavimą konkursuose, testavimuose ar specialiuose projektuose.

Apie viską, kaip ir iki šiol darėte. Ir toliau galite rašyti savo įprastus blogus įprastomis jums temomis, bet galite ir pasidalinti tiesiog jums į galvą šovusiomis mintimis, apie kurias norite padiskutuoti su mamomis, kaimynėmis, bičiulėmis ir pan. Tad jūsų rašiniai Mamyčių klubo portale gali būti įvairių žanrų - ir fotoreportažai, ir diskusijos, o gal norite surengti kokią apklausą, gal pasidalinsite savo eilėraščiais, minimtis apie matytą filmą, perskaitytą knygą, kurią norite rekomenduoti, o gal receptais. APIE VISKĄ! TIK VIENA SĄLYGA - TAI TURI BŪTI JUMS PAČIOMS ĮDOMU!

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 06. Mar 2020, 23:02

Sveikinu gavusias dovanų blogeres! Buvo labai smagu skaityti! Labai lauksiu jūsų naujų istorijų ir sveikinu visas su atėjusiu pavasariu ??