Gimtadienių sezonas atidarytas! Nerfatronas

Gimtadienių sezonas atidarytas! Nerfatronas

23. Feb 2020, 21:46 picama picama

Buvome pakviesti į 8- ąjį sūnaus draugo gimtadienį Nerf šaudymo zonoje.

Kaina- 95€ 3 valandos. Visiškai privati šventė, nes vienu metu vyksta tik vienas gimtadienis. Mažiau nepažįstamų žmonių, mažiau triukšmo.

Patalpos vėsokos, tad lieka tiems tėvams šiltas gėrimas ir šalis bus reikalingi. Tiems, kurie žais toks vėsus patalpos oras labai tinkamas! Taip pat reikėtų sportinių batų dalyviams.

Viskas prasidėjo nuo mokymų kaip elgtis su ginklu, kaip užtaisyti, šaudyti, nes tų ginklų ten didelis pasirinkimas!! Tada kaip elgtis saugiai, išdalinami apsauginiai akiniai.

Vaikus padalino į dvi komandas, kiekvienai iš jų davė po vėliavą ir namelį bei kiekvienai komandai skirtingų spalvų kepures, kad būtų lengviau atskirti, kur savas. Žaidimo tikslas- paimti priešininkų vėliavą ir išsaugoti savąją. Visiems viskas aišku.

Maniau, kad tas vėliavos perėmimas greitai įvyks! Bet kurgi tau!! Vaikams patiko pats šaudymas! Ir, rodės, visi tas vėliavas pamiršo! Taip ir vyko toks šaudymas, ginklų mainai, pabėgimai atsigerti didžiąją laiko dalį. Iki žvakučių pūtimo ir torto valgymo. Paskui teko perskirstyti komandas, nes ne visi norėjo toliau žaisti. Kiti ilsėjosi arba karstėsi.

Margiriui taip patiko šaudyti, kad baigė tik jau, kai pasakė, kad netrukus teks užgesinti šviesas! O išėjęs sakė, kad čia geriausias gimtadienis! Ir jis savo kitus du ateinančius gimtadienius norės švęsti būtent čia!

Asmeniškai man nelabai patiko. Nes šaudyti nelabai patinka apskritai, mieliau rinkčiausi rankdarbius! Vaikams, priešingai- didžioji dauguma išėjo sukaitę ir pilni įspūdžių.