SHAREJOY šuniukai - paramos projektas

SHAREJOY šuniukai - paramos projektas

23. Feb 2020, 00:06 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Visų pirma labai atsiprašau už nekokybiškas nuotraukas, bet esmė tikrai ne jose!

Aš labai nenoriu kartotis ir perpasakoti Eglės įrašo apie "ShareJoy" projektą. Greičiausiai tikrai skaitėte ir žinote esmę ( jei ne, labai rekomenduoju paskaityti iš pradžių jį) :

Rimanto Kaukėno paramos fondas renka pinigėlius vėžiu sergantiems vaikams ir jų šeimoms, o projektas "ShareJoy" prisideda savo nuostabia knygele ir atvirukais, kurie atgyja pasinaudojus išmaniuoju telefonu.

Viskas, ką reikia padaryti, tai parsisiųsti programėlę ir nukreipti telefoną į šunukio nuotrauką. Šuniukai loja, vizgina uodegas ir net dainuoja. Man tik pasirodė, kad grafika neišbaigta, nes šuniukai ne stovi ant puslapio, o stovi  letenom į mus, bet pavertus lapą, galima apversti ir šuniuką, ir labai juodi kontūrai. Aš nežinau, gal čia viskas taip ir turi būti, bet pasirodė keista ? Jei, visgi, taip būti neturi, tikiu, kad visi bugai bus ištaisyti :) Kita vertus, "ShareJoy"reklamoje matau, kad programa veikia puikiai ir šunukai atrodo visai kitaip nei mano teledone. Bandėm su dviem skirtingais telefonais, bet pas mus vaizdas nepasikeitė... 

Palyginimui dedu mūsų foto:

Ir foto iš informacinio klipo:

Įsigiję knygelę jūs prisidedate prie paramos fondo veiklos - visi už knygeles ir atvirukus gauti pinigai keliaus vėžiu sergantiems vaikams ir jų šeimoms. 

Tad jei ieškote naujos knygelės vakaro skaitiniams arba dovanos artimiesiems ar draugams, tikrai nepraeikit pro šalį. Nes gerus darbus daryti gera. Ir savo laisvalaikį praskaidrinsite, nes šuniukų kadrai fantastiški, ir padėsite tiems, kam labai reikia mūsų šilumos ir dėmesio tam, kad pasveiktų.

Knygelę galite įsigyti ir Vilniaus Knygų mugėje. Tiesiog suraskite Rimanto Kaukėno stendą. Jis labai gerai matosi - rožinis. 

Rožinis irgi ne šiaip sau. Ten galima įsigyti rožinių knygelių. Tai yra įprastos knygos vaikams ir suaugusiems. Tik jos jau kažkieno skaitytos ir apvilktos į naują gražų rūbą.  Imate knygelę ir aukojate, kiek galite. Deje, nenufotografavau stendo, tad kadrą vėlgi pasiskolinau.

Kiekvienas mažas geras darbas nugula begalinėje gerumo skrynioje, tad net ir smulkmena yra labai svarbi. Nes mums tai gal ir atrodo labai mažai, bet kažkam tai virsta svajonės išsipildymu.

Labai linkiu visiems sveikatos ??

Ir nepatingėkite nulėkti į knygų mugę! Sekmadienis - šeimos diena!