Gimtadienių sezonas atidarytas! Future live

Gimtadienių sezonas atidarytas! Future live

22. Feb 2020, 22:23 picama picama

Mūsų šeimai vasario mėnuo- gimtadienių mėnuo! Dukra, sūnus, draugai, anyta, svainis, brolienės- daugiausia gimusių būtent vasario mėnesį! Dabar dar prisidėjo sūnaus draugai iš mokyklos. O kur dar Valentino diena, Vasario 16, knygų mugė! Tik spėk suktis. Kiekviena diena lyg žydėjimas vyšnios (kaip rašė S.Nėris, o dainavo V.Kernagis).

Tad nutariau padaryti trumpas gimtadienių apžvalgas ir pasidalinti įdomybėmis.

Future live seniai norėjau išbandyti, tad pagaliau pavyko. 

Kaina- 25€ valanda mažesniame kambaryje, 45 € valanda didesniame. Išeinant sumokėti už dalyvių skaičių- 9€ už asmenį. Laikas neribotas.

Mes buvome mažesniame kambaryje. Interjeras patiko- sienos gražiai pieštos. Bet kambarys stačiakampio formos- labai siauras ir ilgas. Jei atsisėdai, kitas vos praeiti gali. O vaikai juk nuolat juda! Nepraktiška. O gal tik man neįprasta.

Kadangi gimtadienį šventė 7m berniukas, tai klasiokai buvo kartu be tėvų. Ir apskritai ten suaugusiųjų tik keletas tebuvo,vien vaikai.

Veiklos netrūksta, visiems visko užtenka. Patalpos tamsios, gerai kondicionuojamos, o skirtinguose kambariuose (viso jų 3 ir skirtingų dydžių) ant sienų vyksta visa aktyvi veikla- jos liečiamos ir nuo prisilietimo keičiasi vaizdas.

Vienas kambarys skirtas skraidančių ateivių medžioklei. Ant sienos vaizduojama, kaip leidžiasi ateiviai ir vaikai nuolat į juos turi mėtyti minkštus kamuoliukus. Ateiviai nusileidę prisikabina žaislą ir kyla į viršų, tad tikslas neleisti ateiviui pasiimti žaislo. Žaidimo pabaigoje atsiranda didelis medalis su užrašu Aukso medalis. Suprask, kiekvieno dalyvio prizas. Ir labai man tai patiko- jokios konkurencijos, nėra laiko limito ar pan., bet kada galima prisijungti žaisti arba baigti žaidimą. Ir labai malonūs liesti tie minkštos gumos kamuoliai! O ir saugūs.

Kitame kambaryje ant vienos sienos vyksta šokiai. Šalia šokančių praėjimas į vaišių kambarėlį, tai nelabai patogu šokantiems.

Antkitos- sūpynės. Jos visai tikroviškai atrodo, kai pats supiesi- vaizdas nuolat juda kaip ir pačios sūpynės, tai artėja, tai nutolsta. Įdomu.

Ant trečios sienos- miestelio vaizdas. Tiksliau, kelių namų, kuriuos reikia nuplauti specialiu minkštu šepečiu juos liečiant arba nudažyti. Atrodo paprasta ir vaikams visai patinka (kurį laiką).

Dar viename kambaryje yra dėlionė- sudėjus parodyta tvarka odinius kubus, ant jų pasirodo koks gyvūnas: jūrų žvaigždė, jūrų arkliukas, raja, banginis ir t.t.

Ant kitos sienos miesto vaizdas: namai, medžiai, gatvės ir važinėjančios mašinos, skraidantys lėktuvai. Šalia to vaizdo yra stalas su spalvotais flomasteriais ir mašinų ar lėktuvų formomis. Nuspalvini kaip tik sugalvojo, sėdi po tokiu skaidrių rodymo aparatu ir vualia! Tavo spalvintas transportas perkeliamas į tą miestą! Ir ima važiuoti arba skraidyti! Įdomu.

Dar yra mažesniems vaikams smėlio- jei kasi giliai, atsiras žuvis toje vietoje. Jei supilsi kalną- išsivers laba. Maziukams patiko.

Taip pat tose pačiose patalpose yra ir kavinė, keli žaidimų aparatai.

Tą kartą įdomu, ar dar eičiau- turbūt ne. Sūnui įdomiausia buvo kova su ateiviais. Kažko naujo nesužinojau, ypatingo nepatyrusi. Kažkaip net nuotraukose viskas atrodė gražiau, kol pati nepamačiau. Turbūt vaizduotė lakesnė.

Minusas, kad ant torto negalima degti jokių žvakučių! Tuoj suveikia priešgaisrinė signalizacija. O kaip gimtadienio tortas be žvakučių?! 

Jubiliatui dovanojome Lego ryklį 3in1. Paklausėme, ko norėtų.