Apdovanojame sausio mėnesio BLOGeres!

Apdovanojame sausio mėnesio BLOGeres!

03. Feb 2020, 12:35 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Sveikos. Kokiomis nuotaikomis šiuo metu gyvenate? Populiariausia turbūt tema - ar dar sniego bus, o gal jau tikrasis pavasaris? :) Kita, neišvengiamai pokalbiuose įsipinanti, jau liūdnesnė tema - koronaviruso protrūkis Kinijoje, kuris pamažu skverbiasi į kitas pasaulio šalis. Norisi tikėti, kad viskas bus suvaldyta, tad nereikia pulti į paniką.

Tačiau šiandien nesileisiu į liūdnas nuotaikas, o apžvelgsiu jūsų rašinius sausio mėnesį. Ar jūs pačios žinote, kokios esate kūrybingos ir išradingos mamos ir moterys, a? :)

MAMATEST

FLORYTE

JALDIJA

KRISTINA B.

RAUDONA BRAŠKĖ

PICAMA

DOVILEAB

GINTAREP

RAUDONAS BALIONĖLIS

SAULELYDIS123

SRAIGIUKAS

AČIŪ JUMS!

PRIZAI

SUGIHARA SPA ir grožio paslaugos (50 eu vertės dovanų kuponas)!

dovanojame...Mamatest!

knygą Lotosas

...įteikiame FLORYTEI

Medical SPA Matančios rankos veido masažas (60 min.)

Dovanojame...Kristinai B.!

Laikrodžio šokis

...atitenka Gintarep!

Sveikiname visas!

Atsiprašome, kad ne visada visoms rašančioms užtenka dovanų, bet stengiamės jomis pradžiuginti bent keletą mamų :)

Ką rašyti?

Tam, kad pretenduotumėte į prizų gavimą, reikia parašyti mažiausiai 4 blogus per mėnesį. O jų kiekiui ribų nėra! p.s. neįskaičuojame dalyvavimą konkursuose, testavimuose ar specialiuose projektuose.

Apie viską, kaip ir iki šiol darėte. Ir toliau galite rašyti savo įprastus blogus įprastomis jums temomis, bet galite ir pasidalinti tiesiog jums į galvą šovusiomis mintimis, apie kurias norite padiskutuoti su mamomis, kaimynėmis, bičiulėmis ir pan. Tad jūsų rašiniai Mamyčių klubo portale gali būti įvairių žanrų - ir fotoreportažai, ir diskusijos, o gal norite surengti kokią apklausą, gal pasidalinsite savo eilėraščiais, minimtis apie matytą filmą, perskaitytą knygą, kurią norite rekomenduoti, o gal receptais. APIE VISKĄ! TIK VIENA SĄLYGA - TAI TURI BŪTI JUMS PAČIOMS ĮDOMU!

Dovileab Dovileab 05. Feb 2020, 14:19

Šaunuolės mamytės ?! Prizai nuostabūs! Man laikas taip lekia, kad per mėnesį viso labo pavyksta du tris blogus parašyti. Bet labai didžiuojuosi savimi, kai parašau ??

Kristina B. Kristina B. 03. Feb 2020, 18:19

Oooo, ačiū 😀 kaip tik vieną dieną ėjau pro masažo saloną ir galvojau, kad būtų gerai pasilepinti 😀

floryte floryte 03. Feb 2020, 18:04

Mamatest - būtinai! Atsiliepimas bus?

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 03. Feb 2020, 14:31

Floryte, labai lauksiu nuomonės apie knygą! Ji mano norų sąraše, laukiu knygų mugės ?

floryte floryte 03. Feb 2020, 13:44

Valio!!!!! Vėl turim ką skaityt prieš miegą - vėl nauja knyga! Ačiū!
Mamytės, ačiū, kad rašot ir dalinatės!

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 03. Feb 2020, 13:08

Gyvename mes tokiomis kaip čia pasakius, ligoninės palatos nuotaikomis 😀 paeiliui abu sūnūs susirgo gripu, aš plius minus atsilaikiau, ir žinote ką, blogo rašymai tokiu atveju labai padeda, nes nukelia mintis nuo kasdienių problemų kažkur kitur ir priverčia pamatyti ir gerus dalykus, nepasiduoti. Toks pats efektas ir skaitant kitų mamų blogus. Pasikrauni geromis emocijomis. Nes nu tikrai, įjungi žinias, o ten korona virusas, brrr.. tikėkimės liga bus suvaldyta, o vasaris pasitiko gan pavasariškomis nuotaikomis, dabar jau net nebežinau, ar noriu to sniego ? jau norisi žibučių ir gero oro! Labai ačiū už dovaną ir visoms linkiu įkvėpimo!