Su naujais 2020 metais!

Su naujais 2020 metais!

02. Jan 2020, 13:27 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Ilgai galvojau, kokią nuotrauką įkelti prie straipsnio, kad ji atspindėtų jo temą. O tema - tiesiog sveikinimas ir palinkėjimas visoms mums - mamoms, žmonoms, sesėms ir dukroms, darbuotojoms ir draugėms ir dar daug titulų mes turime. Žodžiu, palinkėjimas mums MOTERIMS! Tad nieko geriau nesugalvojau, kaip pasirodyti pati ir pasveikinti "akis į akį" kiek tai įmanoma internetu ?

Būkime drąsios, būkime mylinčios, būkime tos, kurioms gera su pačiomis savimi ir su kuriomis gera kitiems! Tai be galo sunku, bet tik mes, moterys, esame tokios stiprios ir turinčios tą gyvybės ir kūrybos ugnį savyje. Šilumos ir jaukumo nešėjos. Nepriklausomai nuo mūsų būdo ar profesijos, mes kuriame atmosferą namuose ir už jų ribų.  Tik nuo mūsų priklauso, ar būsime raganos, ar fėjos. Taip, tik nuo mūsų. Ne nuo to, ar mus kas palaikė, pagyrė ar nuskriaudė, o nuo mūsų meilės sau ir pasauliui.

Tad linkiu ateinančiais metais daugiau mylėti save, įsiklausyti į savo svajones, rasti savo įkvėpimo šaltinį, jei dar tokio neturime, o jei turime, jį puoselėti ir auginti! Ir tada pasaulis aplink mus irgi bus gražesnis ir geresnis. Taip, problemos iš gyvenimo neišnyksta, bet mąstykime pozityviau, žvelkime plačiau ir augunkime svajones. Savo pačių ir savo vaikų! Tegu tai būna kūrybingi, laimingi metai! 

Nežinau, kodėl tas palinkėjimas išėjo būtent toks, bet taip diktavo širdis!

Su Naujaisiais!

sraigiukas sraigiukas 03. Jan 2020, 23:52

Jus irgi su Naujais metais !!!

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 03. Jan 2020, 11:38

❤❤❤

floryte floryte 03. Jan 2020, 10:18

Su Naujais metais visas mamytes ir jų vaikučius! Ačiū, Mamatest už palinkėjimus!!!!!!!