Mamos, leiskite sau atsipalaiduoti!

Mamos, leiskite sau atsipalaiduoti!

30. Jan 2020, 09:55 picama picama

Būnant mama, dažnai sunku ištrūkti iš rutinos ir kasdienybės, tačiau kartais BŪTINA tai padaryti! Vat imti ir savanaudiškai skirti laiko SAU, paliekant vaikus vyrui, močiutei, kaimynei... ir pažiūrėti, kaip ten tas gyvenimas vyksta. Juk ir pačios geriau pasijusime tiek fiziškai, tiek emociškai. O grįžę visa ta gerąja savijauta pasidalinsime su mūsų laukiančiais šeimyniškiais!

Kada paskutinį kartą šėlote vakarėlyje? Kada leidote sau atsipalaiduoti po masažistės rankomis? Kada ėjote į linksmą spektaklį? Kada išbandėte ką nors neįprasto? O žinot, aš visą tai padariau šį mėnesį! Net pati sau pavydžiu!

Ir vienu neįprastu bei labai labai geru patyrimu noriu pasidalinti čia- tai WATSU!

Net sunku tiksliai nusakyti, kokius gerus jausmus sukelia man šis žodis- tai ramybė, atsipalaidavimas, pasijautimas tarsi kūdikiu mamos rankose...

Šią procedūrą man atliko WATSU praktikė Inesa (fb Vandens lelija. Taip pat esu buvusi pas ją masažo- super, kuo geriausi atsiliepimai, ir pataria, ir išklauso).

Pati procedūra paprastai nepaprasta, vanduobūna šiltas, apie 35 laipsnius, vandens gylis virš 1.20 m, gulima ant nugaros, galva visą laiką saugiai laikoma ant Inesos alkūnės ar peties, ant mano kojų užsegti plūdurai, kad išlaikytų svorį, neleistų skęsti. Užsimerkiu ir atsipalaiduoja, jaučiu tarsi šokį po vandeniu. Ir taip gera!

Oficialioje WATSU svetainėje rašoma, kad tai japoniško masažo, raumenų tempimo, šokio bei meditacijos dermė. Tikrai jaučiasi viskas kartu susimaišę ir toks įdomus patyrimas!

WATSU Lietuvoje atsirado 2012m. Tai asociacija, vienijanti visus vandeninių procedūrų specialistus. Jų puslapyje dar daug ir išsamiai visko aprašyta.

Tad ištrūkite ir jūs, mielos mamos, bent valandėlei iš vaikų akiračio! Smagių patyrimų ir atradimų!