Apdovanojame RUGSĖJO blogeres!

Apdovanojame RUGSĖJO blogeres!

02. Oct 2019, 14:48 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Po vasaros iškart einančiam rugsėjui, sakyčiau, pasisekė - jį visi dar mylime, dar mėgaujamės šiluma, pamažu gelstančiais lapais, kur ne kur pasirodančiu lietumi, bet vis tiek jį mylime. Nes mūsų prisiminimuose dar gyvena vasara. Ja dvelkia ir kai kurie jūsų rugsėjo blogai :) ir tai nuostabu. Apžvelkime...

KRISTINA B

JALDIJA

MAMATEST

GINTAREP

ODISEJAAA

IRMANTAITE

MAMI

EDITA DAUJOTIENE

GRETA PALECKIENĖ

RAUDONAS BALIONĖLIS

RENATA_SG

PRIZAI

Ačiū visoms už įdomius blogus. Kai kurios daugiau, kai kurios mažiau parašėte, bet svarbiausia, kad dalinatės tuo, kas jums patinka, užvedate diskusiją ir kt. Ačiū, kad nepamirštate Mamyčių klubo! Džiaugiamės, kad ir naujos mamos pamažu prie blogerių prisijungia. Padrąsinkime jas! 

 

DOVANOS nuo Ekogrozis.lt

Sviestmedžių aliejus, Saflora, 100 ml

...dovanojame Odisejai!!

Micelinis Losjonas BIO INNOVATION® - 200 ml

atitenka Jaldijai

Emu aliejus su ylang – ylang 

Irmantaitei

Nesunaikinama moterų galia

...Mami

Centrinė stotis

...Mamatest

Tam, kad pretenduotumėte į prizų gavimą, reikia parašyti mažiausiai 4 blogus per mėnesį. O jų kiekiui ribų nėra! p.s. neįskaičuojame dalyvavimą konkursuose, testavimuose ar specialiuose projektuose.

Ką rašyti?

Apie viską, kaip ir iki šiol darėte. Ir toliau galite rašyti savo įprastus blogus įprastomis jums temomis, bet galite ir pasidalinti tiesiog jums į galvą šovusiomis mintimis, apie kurias norite padiskutuoti su mamomis, kaimynėmis, bičiulėmis ir pan. Tad jūsų rašiniai Mamyčių klubo portale gali būti įvairių žanrų - ir fotoreportažai, ir diskusijos, o gal norite surengti kokią apklausą, gal pasidalinsite savo eilėraščiais, minimtis apie matytą filmą, perskaitytą knygą, kurią norite rekomenduoti, o gal receptais. APIE VISKĄ! TIK VIENA SĄLYGA - TAI TURI BŪTI JUMS PAČIOMS ĮDOMU!

ODISEJAaa ODISEJAaa 03. Oct 2019, 14:19

Ačiūūū!☺

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 02. Oct 2019, 16:52

Nenuliūskite, kurios dovanų negavote, bet stengiamės taip prizus padalinti, kad gautumėte jei ne šį, tai kitus mėnesius.

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 02. Oct 2019, 16:16

Rugsėjis man labai patinka. Jis vis dar dvelkia šiluma ir orai dar kurį laiką palepina. O va toliau darosi niūriau ir to šlapio, tamsaus rudens nemėgstu. Gal todėl lapkritį gimė mano pirmagimis. Kad mamai būtų linksmiau 😀 ačiū už dovaną. Knyga rudens vakarais tikrai pravers.
Ir sveikinu visas blogeres. Buvo labai įdomu skaityti!