Kukurūzų kaimas

Kukurūzų kaimas

04. Sep 2019, 08:45 Kristina B. Kristina B.

Paskutinę vasaros dieną su vaikais pasibuvome Kukurūzų kaime. Jį galima rasti kelyje Vilnius - Trakai, 16 km nuo Vilniaus.

Rekomenduoju tam skirti visą dieną. Vien pasivaikščioti didžiuoju labirintu yra ką veikti. Kelias maždaug 3 km ilgio, pakelyje galima žaisti siūlomą žaidimą ir surinkti visas abecėlės raides. Galima ir pasiklysti :)

Jei pabūgsite didžiojo, yra mažasis, kuriame irgi galima pasiklysti, bet jis ne toks baisus- tik 0,5 km ilgio. Be labirintų daug žaidimų. Vaikams ypač patiko ančiukų lenktynės, gravitacinis nusileidimo vamzdis, šaudymas dažasvydžiu į taikinį, tiltas per bedugnę ir nemažai kitų.

Įėjimas vaikams nuo 5 metų - 5 eurai. Galima vietoje užkąsti ir skanią kukurūzo burbuolę už 1,5 eur. Netikėtai sutikome čia daug žmonių, dauguma atvažiuoja būriais švęsti gimtadienių.

Ganosi fazanai, auga moliūgai. Aplinka paprasta, kaimiška, draugiška. Labai tinka išsidūkti vyresniems vaikams, ypač aktyviems berniukams. Man patiko kur ne kur užrašytos įdomesnės mintys, pamąstymai..

Labai rekomenduoju visiems, tik turėkite vandens. Jo yra nusiplauti rankomis ar pažaisti, bet niekur neradome, kur galėtume jo atsigerti ar nusipirkti atsigėrimui.