RUGSĖJO BLOGAS: Kirkilų apžvalgos bokštas ir dalelė Biržų.. :)

RUGSĖJO BLOGAS: Kirkilų apžvalgos bokštas ir dalelė Biržų.. :)

10. Sep 2019, 12:07 ODISEJAaa ODISEJAaa

Kažkada senai važiavome į Kirkilų apžvalgos bokštą,bet tada jo neradome..navigacija vedžiojo neten kur norėjome. O šį kartą jau žinojau, :D kur tikslei ieškoti,nes pro šalį važiavome į Sodeliškių dvaro sodybą.:)

Labai graži vieta ir bokštas įspūdingai atrodo. Iš viršaus atsiveria gražūs vaizdai. 

Sužinojau,kad man toks aukštis nepriširdies:D Viršūnėje jaučiasi siūbavimas(galvoje sukosi,o jei jis griūtu.Greičiau žemyn:D). Vaikams nebuvo jokios baimės.

Biržų regioninio parko teritorijoje prie Kirkilų karstinių ežerėlių pastatytas apžvalgos bokštas, kurio forma primena kanoją arba grimztančią valtį.  Bokšto aukštis – beveik 32 metrai. 30 metrų aukštyje esančios apžvalgos aikštelės plotas – beveik 30 kvadratinių metrų. Pirmajame aukšte yra 27,75 m2 amfiteatras žmonių susibūrimams, nedideliems renginiams ar tiesiog poilsiui.

Iš viršaus.

Aplankę bokštą išvažavome iki Biržų pilies. Žmonių tą dieną buvo ganėtinai daug,tad vaiktinėjome ten kur dar nebuvome buvę.

Šokantys fontanai labai gražiai atrodo,o vakare jie šviečia(tada tik matosi).Antoje pusėje pamatėme nuomojamus vandens dviračius,irklentes..užsinorėjome ir mes paplaukioti.

Vaikams liemenės,tik nebuvo jomis patenkintos,nes ir taip ganėtinai karšta lauke ir dar reikėjo dėtis jas. Saugumas svarbiausia.Plaukėme su keturviečiu vandens dviračiu po Širvėnos ežerą.Smagumėlis.

Didžiosios vairuotojos.

Keleivių nepriimėme,nes jie patys moka plaukti:))))

Va taip smagei preleidome vieną vasaros dieną. Grįšime dar nekartą ten,smagu užsukti kasmet ir į tas pačias vietas,vis aplankyti tuo pačiu kažką naujo ar/ir seno.:)

floryte floryte 11. Sep 2019, 15:56

Smagumėlis! Išties ir mes apsilankę čia šią vasarą patyrėme daug puikių akimirkų :-)

Gintarep Gintarep 11. Sep 2019, 07:49

Nerealiai papramogavote♥️O panikių koks dailumas ir didumas♥️