Kas įdomaus įvyko balandį: apžvelgiame mamų BLOGus

Kas įdomaus įvyko balandį: apžvelgiame mamų BLOGus

02. May 2020, 14:58 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Galvoju, ką balandį gražaus ir gero nuveikėme...Hmm, ogi atšventėme Šv.Velykas ir sąžiningai karantinavomės, tiesa?! Į parduotuvę - tik kartą per savaitę (su visomis apsaugos priemonėmis), į parką pasivaikščioti - tik su kaukėmis, „susitikimai" su draugais, artimaisiais ir bendradarbiais  - tik nuotoliniu būdu! Ir nieko - išgyvenome ir dar išgyvensime! Nors karantinas dar nesibaigė, bet apie jį beveik pamiršome. Ir daugiau nekalbėkime, tikiuosi, kad gegužę jis ir pasibaigs „suvisam" :)

Taigi, kas pas jus įdomaus ir gero įvyko balandį:

JALDIJA

KRISTINA B.

MAMATEST

KRISTULIUUXX

PICAMA

ODISEJAAA

GINTAREP

FLORYTE

IRMANTAITE

MIKĖ PŪKUOTUKAS

Ačiū visoms!

PRIZAI

Omnia Botanica sėmenų aliejus pažeistiems, sausiems plaukams

...dovanojame JALDIJAI

Valomosios putos BIO INNOVATION®  nuo Ekogrozis.lt

...atitenka PICAMAI

Lostrade rankų darbo pirštininė lėlė-Peliukas

...įteikiame IRMANTAITEI

Ką rašyti?

Tam, kad pretenduotumėte į prizų gavimą, reikia parašyti mažiausiai 4 blogus per mėnesį. O jų kiekiui ribų nėra! Tačiau prizų kiekis, deja, ribotas, todėl stengiamės kas mėnesį jais nudžiuginti skirtingas mamas :)

Apie viską, kaip ir iki šiol darėte. Ir toliau galite rašyti savo įprastus blogus įprastomis jums temomis, bet galite ir pasidalinti tiesiog jums į galvą šovusiomis mintimis, apie kurias norite padiskutuoti su mamomis, kaimynėmis, bičiulėmis ir pan. Tad jūsų rašiniai Mamyčių klubo portale gali būti įvairių žanrų - ir fotoreportažai, ir diskusijos, o gal norite surengti kokią apklausą, gal pasidalinsite savo eilėraščiais, minimtis apie matytą filmą, perskaitytą knygą, kurią norite rekomenduoti, o gal receptais. APIE VISKĄ! TIK VIENA SĄLYGA - TAI TURI BŪTI JUMS PAČIOMS ĮDOMU!

irmantaite irmantaite 05. May 2020, 19:45

Ačiū 😀 pirštininė lėlė-Peliukas jau mūsų namuose

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 05. May 2020, 13:36

Sveikinimai! ❤

jaldija jaldija 04. May 2020, 21:50

ačiū labai ?❤