Masažo patirtis naudojant Pranamat ECO

Masažo patirtis naudojant Pranamat ECO

04. Apr 2020, 23:44 irmantaite irmantaite

Masažinis rinkinys Pranamat ECO IŠBANDYTAS!

Ko gero daugeliui, kaip ir man, iš pradžių kyla klausimas kas tai? Pranamat ECO tai daugiafunkcinis masažo įrankis, dar kitaip pasakyčiau priemonės. Išbandymui man atkeliavo masažo kilimėlis ir masažo pagalvė. Abu labai gražios turkio spalvos.

Pranamat ECO pagalvė užpildyta grikių lukštų užpildu. Tas užpildas puikiai išsiformuoja pagal galvos, kaklo arba juosmens linijas.

Pranamat ECO kilimėlis pagamintas iš 100 % lino ir medvilnės, HIPS plastiko, su atrama suteikiančiu kokoso pluošto užpildu. Puikiai tinka visos nugaros masažui.

Prisipažinsiu, jog porą dienų aš nedrįsau jų išbandyti. Tie gražūs ir smailūs lotoso formos masažiniai elementai yra kieti ir gan aštrūs. Bet susikaupiau ir pamėginau. Pirmasis bandymas susipažinimui buvo gan trumpas gal 1-2 min. Vėliau bandymas tęsėsi 15 min., Buvo  gan neįprastas ir ne itin komfortiškas, nes jaučiau aštrumą. Bet taip ir turi būti, nes po 3-5 min. tas aštrumas virsta tiesiog dilgčiojimu ir atsirandančia šiluma, nes suintensyvinama kraujotaka. Šiek tiek aštrumą gali sušvelninti rūbai. 

Po masažo oda lieka paraudusi, bet jaučiamas malonus dilgčiojimas, kuris palaipsniui slopsta ir išnyksta. Jausmas toks geras, atpalaiduojantis, man rodos net galva palengvėja. Masažas namuose dabar ypač aktualus, kuomet nerekomenduojama kelti kojos iš namų ir nedirba jokie masažo salonai.

Bandydama šiuos masažo įrankius supratau, jog juos galima priskirti prie tobulesnio atsipalaidavimo. Įtampai ar nerimui sumažinti, pasiklojus kilimėlį ant lovos galime ne tik gulėti, bet tuo pačiu ir knygą skaityti. Jei nesinori skaityti, galima tiesiog ramiai su kauke ant veido pagulėti. Dabar net netiktų sakyti jog neturiu laiko veido kaukėms :)

Taip vienu metu ir nugara pamasažuojama ir grožio procedūra atliekama.

Po ilgesnio gulėjimo kaklas ir nugara būna ženkliai raudonesni. Bet kadangi oda jau pripratusi tai didesnio diskomforto jau ir nebūna.

Tiesa, po masažo reikia vengti staigių judesių į šonus, kad nesusibraižytume odos, vis tik tie mažieji elementai yra tikrai aštrūs. 

Dar šitas masažo kilimėlis gali praversti ir paįvairinti namuose atliekamus mankštos pratimus.

Atliekant pratimus ir delnai pasimasažuoja ir įvairių pratimų kojoms galima išbandyti.

Bet pats geriausias atradimas - kojų masažas prieš miegą. Tos kurioms nuolat šąla rankos ir kojos supras. Pavaikščiojus ant kilimėlio suaktyvinama kojų kraujotaka, kojos sušyla ir šaltų kojų problema išspręsta. Vien už tai 10 balų produktui.

Na, o patys smalsiausi namuose tai būna vaikai. Mano kilimėlio konkurentas yra Mantas.

Tik išsitraukiu kilimėlį taip iš karto ir prisistato. Nors ir kaip jam bado kojytes, bet vis tiek labai jau vilioja lipti. Tad minutę kitą leidžiu pasižaisti. 

Dar man labai patiko jog šį gaminį gan lengva išvalyti namų sąlygomis. Tiesa, plauti teks rankomis ir šaltame vandenyje. Palikti išdžiūti natūraliai.

Ir dar labai svarbu: kilimėlį ir pagalvę reikėtų laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Garantuoju, jiems šis daiktas labai įdomus. O taip pat kilimėlį laikyti ištiestą ir apsaugotą nuo dulkių. 

Tam tikrai grupei žmonių negalima naudoti: nėščiosioms, sergantiems širdies ligomis, epilepsija, onkologija, egzema ir kitomis sunkių įvairių ligų formomis. 

Po trijų savaičių bandymo galiu sakyti jog labai pamėgau tokį įvairiapusį masažą. Dabar laukiu to laiko kai bus galima kilimėlį išsitiesti pievoje ar prie ežero ir dėkoju Mamyčių klubui už galimybę išbandyti Pranamat ECO masažo rinkinį.