VASAROS GIDAS: rugpjūčio kelionių reportažai ir laimėtojos

VASAROS GIDAS: rugpjūčio kelionių reportažai ir laimėtojos

02. Sep 2019, 18:33 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Rimtai? Jau? Viskas? Nepalik dar mūsų! Visur socialiniuose tinkluose tik ir mirga atsisveikinimai su mylima VASARA. Kažkur perskaičiau, kad vasarai reikėtų skirti baudą už greičio viršijimą :) cha cha...neblogai. Bet, kaip sako liaudis, "nevykime dievo į medį" - vasara ir taip buvo tobula, o dabar ji lš paskutiniųjų lenktyniauja su rudeniu. Na ir gerai - pasidžiaukime dar šiluma, o jau tada viskas stos į vėžes. Aš labai myliu rudenį. Tą auksinį...O jūs?

Na ir labai labai ačiū visoms jums, kurios visą vasarą kas savaitę nepailsdamos dalinosi kelionių reportažais. Kaip fainai, kiek vietų aplankyta ir kiek papasakota. Ir kai pritrūksime idėjų, ką įdomaus pamatyti Lietuvoje - visada galėsime užsukti į VASAROS GIDĄ!!!! VALIO!

Apžvelkime rugpjūčio mėnesį:

MAMATEST

JALDIJA

GINTAREP

KRISTINA B

EELŽBIETA

RAUDONA BRAŠKĖ

PROFESIONALI MAMA

RAUDONAS BALIONĖLIS

 

PAGRINDINIS MĖNESIO PRIZAS

PAKVIETIMAS VISAI ŠEIMAI (2 suaugusieji ir 2 vaikai) į "UNO Park" nuotykių parkus Vilniuje, Kaune ar Druskininkuose

 www.unoparks.lt

Pagrindinio prizo laimėtoja - MAMATEST! 

Dovanos nuo MANILLA.lt!

SPF 20 kremas veidui ir kūnui su mineralais ir skvalenu NUDITUM

...JALDIJA ir KRISTINA B.!

SPF 20 drėkinamasis kremas apsaugo nuo UVA ir UVB spindulių. Pakuotė 75 ml. Sudėtis yra 100 % natūrali augalinės ir uolieninės kilmės apsauga nuo kenksmingų saulės skleidžiamų ultravioletinių spindulių. Natūralus alyvuogių skvalenas yra puikus odos drėkiklis ir antioksidantas, kuris nekemša porų bei greit įsigeria. Tinka jautriai odai ir vaikams nuo 3 m. Tinka naudoti kaip makiažo pagrindas.

Kūrybinis rinkinys "ŠEIMOS ŽEMĖLAPIS"

...GINTAREP!

Šį žemėlapį sukūrė profesionali kartografė Jovita Žemaitienė, vedanti vaikams edukacijas, šeimoms kūrybines dirbtuves apie žemėlapius (Žemėlapių edukacijos): "Žemėlapiai vaikams yra labai įdomi, įvairiapusiška ugdymo ir lavinimo priemonė. Manau, per mažai skiriama jiems dėmesio". Šeimos pačios susikonstruoja savo giminės, šeimos, draugų ar gyvenamos vietos Lietuvoje žemėlapį.

Gražaus prasidedančio rudens!!!

 

Profesionali Mama Profesionali Mama 03. Sep 2019, 15:10

Buvo puikus projektas ☺️

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 02. Sep 2019, 19:01

Jei rimtai, man visada pasibaigus vasarai norisi verkti. Kai pagalvoju apie tą depresyvų apniukusį dangų, tamsą... šiaušimą susikus i šalikus į darželį, į dabą, lietų ir šlabdribą, tikrai liūdna... tačiau ruduo turi ir daug grožio. Medžiai dažosi įvairiomis spalvomis, kaštonai, gilės ir darbeliai.iš jų. Jaukūs vakarai namuose.. sveikas, rudenėli!
Tikiuosi tu būsi nuostabus ?
Labai ačiū visoms rašiusioms vasaros gidą. Sužinojau apie tiek daug įdomių vietų Lietuvoje! Ir labai ačiū Mamyčių klubui už dovaną! ???

Kristina B. Kristina B. 02. Sep 2019, 18:36

Ačiū!! Buvo smagu dalintis ir atrasti naujas vietas.