Uno parkas Vilniuje tiks net ir patiems mažiausiems

Uno parkas Vilniuje tiks net ir patiems mažiausiems

29. Aug 2019, 00:15 Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis

UNO Park VILNIUS

Lizdeikos g. Antakalnis
Balandį – rugpjūtį: 10:00 – 22:30 val.
Rugsėjį – spalį: 10:00 – 21:30 val.

Štai ir mūsų šeima apsilankė Vilniaus UNO parke. Laikas praskriejo žaibiškai greitai, įspūdžių prisipildėme pilnas kišenes, o šypsena iš veidų dar ir dabar nedingsta. Nors prisipažinsiu, kad prieš važiuojant pagalvojau ar tik nebus taip, jog mūsų tėtis su keturmečiu sūneliu karstysis, o man su dvimete dukryte teks vaikštinėti aplinkui jų
belaukiant...

Atvykus mus pasitiko itin malonus ir geranoriškas personalas. Nors žmonių buvo tikrai nemažai, bet nepajautėm 'konvėjerio rėžimo', nes visi atvykę buvo aptarnauti labai dėmesingai.


Uždėtos apsaugos, greitas instruktažas ir šeimos vyrai jau galėjo karstytis.

Labai dižugu, kad mažesnius vaikus gali lydėti ir vienas iš tėvų. Ir tai ne tik pagalba vaikui persegant diržus ant kitų lynų, o ir labai puikus ryšio stiprinimas kartu įveikinėjant kliūtis.


Mūsų keturmečiui buvo tinkamos net 3 skirtingos trasos skirtos vaikams.

Buvo smagu matyti kaip jam linksma čiuožti lynu ar kaip įveikęs baimę pereina kliūtį, kurios galvojo niekada neįveiks.

Na, bet palikim besikarstančius medžiuose...Mudvi su dukryte jau manėm nieko ir nenuveiksim, bet pasirodo, kad parkas pagalvojo ir apie pačius pačius mažiausius. Gavom specialią apyrankę ir iškeliavom į tinklo trasą.

Tai mažų iššūkių pilna trasa, kuri yra tinkle. Tad vaikas nei nukris, nei susižeis - labai saugu ir linksma. Be to radome ir aikštelę su čiuožyne, batutą, tad tikrai nenuobodžiavom.

Be visa to šiame parke yra ir nemažai trasų suaugusiems. Trasos labai aukštai medžiuose, viskas atrodo tikrai ekstremalu. O įdomiausia pramoga - skrydis virš Neries. Uch, reikia turėti daug drąsos ir ryžto, kad praeitum visas trasas :)

Kas gi dar? Parko prieigose yra nedidelė kavinukė nemažai suolelių ir pavėsinių. Nepaklausiau, bet gal tas pavėsines galima rezervuotis ir atvykus visai dienai jose 'apsistoti' su savo užkandžiais.

Taigi labai džiaugiamės čia apsilankę, man tai buvo didelis atradimas, ketinam čia grįžti dar šį rudenį su kompanijos pastiprinimu. Juk kol geri orai, tai puikus buvimo su draugais būdas :)