VASAROS GIDAS. Batutų parkas Elektrėnuose

VASAROS GIDAS. Batutų parkas Elektrėnuose

28. Aug 2019, 09:01 Profesionali Mama Profesionali Mama

Wohoo! Vieną iš paskutinių karščiausių vasaros dienų, išbandėme puikią pramogą batutų parke ant vandens Wind Port. 
Ir, visai netikėtai ir neplanuotai, sutikome ir susipažinome su mama Aina iš mamyčių bendruomenės Šimtmečio vaikas, apie kurią rašo ir Mamyčių klubas. 

Taigi, apie pramogą:

Adresas: Vėjų vartų g. Elektrėnai
Kaina: 10 €/val. 
Amžius: neribojamas
Skirta: visiems aktyvaus poilsio ir vandens pramogų mėgėjams.

Tai didžiausias vandens batutų parkas Baltijos šalyse, kurį sudaro 34 figūros: ir batutai, ir čiuožyklos, ir supynės, kalneliai ir kitos kliūtys. 

Kiekvienam lankytojui išduodamos gelbėjimo liemenės, budi gelbėtojai, o parkas įrengtas tikrai tvirtai ir saugiai, inventorius labai kokybiškas. 

Aš pati neplanavau jo išbandyti, nes prižiūrėjau mažąjį krante, tačiau mama Aina pakalbino palaikyti kompaniją, ir galiu pasakyti, kad buvo nerealiai smagu! Taigi, tikrai tinka bet kokio amžiaus ir fizinio pasirengimo žmogui – kiekvienas ras jam tinkamo sudėtingumo atrakcijų.

Yra kavinukė, kurioje galima nusipirkti kavos, ledų, vandens, gaiviųjų gėrimų, užkandžių. Įrengta  persirengimo kabina ir tualetai. Automobilių parkavimas nemokamas. 

Jei geras oras, po pramogavimo batutuose smagu išsimaudyti ar pasideginti – vanduo nėra labai šaltas, pliaže smėliukas, prie kranto negilu ir mažiems vaikams, galima pažaisti tinklinį. 

Tiesa, dar ne viskas baigta, matėme, kad dar vyko lauko terasos įrengimo darbai. O tarp batutų pastebėjome žolių, į kurias įkristi būtų nemalonu. Tikėkimės, kad paslaugos organizatoriai ir toliau tobulins savo parką, kuris pritrauks daug lankytojų. 

Patarimai:
Turėti maudymosi aprangą, rankšluosčius, o jei labai saulėta – galvos apdangalą ir priemones apsaugai nuo saulės. 

Profesionali Mama Profesionali Mama 28. Aug 2019, 09:28

Na čia mes pamąstėme, kad nesmagu būtų į jas įkristi ?

Gintarep Gintarep 28. Aug 2019, 09:16

..Kaip visiems skirtingai...Man žolės kaip tik suteikė žavesio, natūralumo...Vis ne kaip baseine, kur viskas išvalyta...