Turime nuostabių dovanų vasario BLOGerėms

Turime nuostabių dovanų vasario BLOGerėms

05. Mar 2019, 08:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Labai laukiu pasirodančios pavasario saulės, o su ja - daugiau šviesos ir šilumos. Nors aplinka, rodos, neturėtų mums daryti itin didelės įtakos, svarbiausia, kaip sakoma, nuotaiką susikurti viduje, tačiau niekas nenuginčys, jog užtenka nors trumpam saulės spinduliams išlįsti pro debesis - taip ir norisi išbėgti į lauką ir visai plaučiais įkvėpti to ankstyvojo pavasario.

Sulauksim. Viskas savo laiku, tiesa :) Kaip ir jūsų blogų apžvalga. Žinau, kad jau nekantraujate, bet taip norisi visus jūsų rašinius ramiai peržvelgti ir dar kartą pasigilinti. Ačiū, kad dalinatės.

JALDIJA

MAMATEST

IDDILE

GINTAREP

ODISEJAAA

VINCIERAS

PROFESIONALI MAMA

KRISTULIUUXX

FLORYTE

KODELCIA

STEBULĖ

MAMATORIJA

RENATA_SG

DEIVĖS MAMA

GINTAREREI

PRIZAI

Motinos pienas

...Jaldijai

Violeta Palčinskaitė "Paslapties Babilonai"

...Mamatest

Daina Opolskaitė "Dienų piramidės"

...Gintarep

Aukščiau nei devintam danguje

...Odisejaaa

LINEA kosmetinių muilų rinkinį 

+

BALANCE intymios higienos ekologišką prausiklį gauna

Profesionali mama ir Kristuliuuxx!

Sveikiname visas!

Na gi prišaukime pagaliau tą pavasarį...:)

Tam, kad pretenduotumėte į prizų gavimą, reikia parašyti mažiausiai 4 blogus per mėnesį. O jų kiekiui ribų nėra! p.s. neįskaičuojame dalyvavimą konkursuose, testavimuose ar specialiuose projektuose.

Ką rašyti?

Apie viską, kaip ir iki šiol darėte. Ir toliau galite rašyti savo įprastus blogus įprastomis jums temomis, bet galite ir pasidalinti tiesiog jums į galvą šovusiomis mintimis, apie kurias norite padiskutuoti su mamomis, kaimynėmis, bičiulėmis ir pan. Tad jūsų rašiniai Mamyčių klubo portale gali būti įvairių žanrų - ir fotoreportažai, ir diskusijos, o gal norite surengti kokią apklausą, gal pasidalinsite savo eilėraščiais, minimtis apie matytą filmą, perskaitytą knygą, kurią norite rekomenduoti, o gal receptais. APIE VISKĄ! TIK VIENA SĄLYGA - TAI TURI BŪTI JUMS PAČIOMS ĮDOMU!

p.s. nepykite, jei ne kiekviena kas mėnesį gaunate dovanų, mat prizų kiekis ribotas, tačiau stengiamės, kad niekas neliktų nepastebėtas.

kodelcia kodelcia 05. Mar 2019, 23:14

Sveikinimai! Labai geri V.Palčinskaitės memuarai. Neseniai perskaičiau, tai taip šviesu širdy. Matyt, ir pavasaris tas prisideda 😀

Gintarep Gintarep 05. Mar 2019, 19:35

Ačiū už dovanėlę, po pamaloninimo atrodo ir stresiukas neima, kad neįsikelia taip, kaip buvai paruošęs 😀 😀 😀

Profesionali Mama Profesionali Mama 05. Mar 2019, 13:24

Ačiū už dovanėlę, o mamų blogai jau pagražėję, su nuotraukomis ?

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 05. Mar 2019, 13:12

Ačiū Jums, kad rašote ir būnate. Ir labai nesinervinkite dėl to naujo puslapio, man irgi dar vis ko nors trūksta, pvz Undo funkcijos, bet sakė, jog dar viskas tobulės. Via tiek dar viskas per lėtai, kažką įkeli - ir eini gerti kavos 😀 Bet su pavasariu viskas bus gerai! Ar bandėte prisijungti per FB?

kristuliuuxx kristuliuuxx 05. Mar 2019, 12:35

Labai pradžiugino dovanos ? ačiū ?

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 05. Mar 2019, 12:07

Kaip šaunu, kad pavasaris bent jau kalendorinis atėjo! Tuoj sulauksim ir tikrojo! Ačiū už MK bendruomenę ir įdomius blogus, visada užeinu pasisemti idėjų ir naujų žinių!
Labai ačiū už dovaną! 😀❤️