Iš kelionių skrynelės. Gamtos istorijos muziejus

Iš kelionių skrynelės. Gamtos istorijos muziejus

27. Feb 2019, 22:52 Gintarep Gintarep

Gamtos istorijos muziejus.  Nerealiai didelis muziejus, kurį neužtenka dienos, manyčiau reikia savaitės ir tai dar klausimas ar pavyktų viską pamatyti. Į šį muziejų eina mokytojai su vaikais. Gražu žiūrėti, kai vaikas dar tikrai neturintis dešimties metų kažką rašosi į užrašus, kažką piešia ir atsakinėja į klausimus. Daug edukacinės veiklos, filmukų  mažiesiems lankytojams, todėl jų čia gausu, nors ir tenka didžiulę eilę atstovėti, kol į muziejų pakliūni. Muziejus nemokamas.

Muziejų sudaro trys skyriai: Gyvybė, Žemė ir Darvino centras. Mano dukrelei labai patiko dinozaurų skeletai realaus dydžio ir maketai realaus dydžio. Galėjome išbandyti žemės drebėjimo simuliatorių, na, jausmas įdomus.

Turbūt galėčiau pasakoti ir pasakoti ką mes ten matėme, kas patiko, kas mažiau, jei ne dukrelės noras aplankyti anatomijos ekspozicijos salę, kurioje buvo kambarys be šviesos, o tik su garsais. Tad tolimesnį aprašymą šio muziejaus palieku ateičiai, o dabar skubu pasidžiaugti šiuo erdviu kambariu.  Tai mamytės pilvuko imitacija. Tame kambaryje mums buvo labai karšta ir labai triukšminga, nes  buvo užmanymas atkurti tą, ką jaučia vaisius.

Patikėkite manimi, kad norėjosi ausinių, jog mažiau triukšmautų širdis ir kiti organai.

Vaizdinė ir garsinė medžiaga mus sužavėjo. Buvo tikrai įdomu susipažinti.

Gintarep Gintarep 01. Mar 2019, 00:32

Šis muziejus yra Londone. Buvau parengusi išsamų atsiliepimą, bet įsikėlė be dalies teksto ir nei vienos nuotraukos. Adresas: Cromwell Rd, Kensington, London SW7 5BD, Reino Unido

floryte floryte 28. Feb 2019, 22:42

O kur yra šis muziejus?...Tikrai sudominote.

jaldija jaldija 28. Feb 2019, 21:50

Koks šaunus muziejus. Kaip įdomu skaityt jūsų straipsnius. Jei jau pats nenukeliauji, tai bent virtualiai susipažįsti su tokiais objektais.

Gintarep Gintarep 27. Feb 2019, 22:55

Nesuprantu kaip į tekstą įkelti foto? Rodė ir šimtą procentų ir buvo mažos foto prisikabinusios...