Apdovanojame lapkričio BLOGeres!

Apdovanojame lapkričio BLOGeres!

03. Dec 2019, 14:13 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Atsiprašau, šiek tiek pasivėlinau apžvelgti jūsų lapkričio blogus. Jau kuris laikas intensyviai ruošiamės artėjančiai Vaikų kalėdinei šventei šį sekmadienį Vilniaus rotušėje, tad ši savaitė - ypatingai įtempta. Nors daug darbo, tačiau džiugina tokie šventiniai dalykai! Žinome, kad susirinks ne vienas šimtas vaikų iš Vilniaus, o gal ir iš kitų miestų :)

Tad gyvename gražios šventės laukimu. Kaip ir jūs, manau, juk ir šv.Kalėdos jau visai netoli. Iškrito pirmasis sniegas, šaltukas paspaudė - tikra žiema! Tuoj tuoj pasipuošime namuose po eglę (o gal jau ir pasipuošėte?), sulauksime daug daug sniego ir...Ir šventės ateis. Ir praeis :) Ir tada ramuma...

Na grįžkime prie jūsų blogų :) AČIŪ, kad dalinatės tuo, kas jums įdomu.

KRISTINA B

PICAMA

MAMATEST

GINTAREP

JALDIJA

RAUDONA BRAŠKĖ

DOVILEAB

RAUDONAS BALIONĖLIS

ODISEJAAA

SRAIGIUKAS

IDDILE

KRISTULIUUXX

DOVANOS

Kažkuriai atkeliaus knygos (šįkart - jūsų vaikams), kažkam - kosmetinė priemonė (šampūnas ar kremas)!

Laukite pasibeldžiant siuntinuko į duris prieš šventes :)

Tam, kad pretenduotumėte į prizų gavimą, reikia parašyti mažiausiai 4 blogus per mėnesį. O jų kiekiui ribų nėra! p.s. neįskaičuojame dalyvavimą konkursuose, testavimuose ar specialiuose projektuose.

Ką rašyti?

Apie viską, kaip ir iki šiol darėte. Ir toliau galite rašyti savo įprastus blogus įprastomis jums temomis, bet galite ir pasidalinti tiesiog jums į galvą šovusiomis mintimis, apie kurias norite padiskutuoti su mamomis, kaimynėmis, bičiulėmis ir pan. Tad jūsų rašiniai Mamyčių klubo portale gali būti įvairių žanrų - ir fotoreportažai, ir diskusijos, o gal norite surengti kokią apklausą, gal pasidalinsite savo eilėraščiais, minimtis apie matytą filmą, perskaitytą knygą, kurią norite rekomenduoti, o gal receptais. APIE VISKĄ! TIK VIENA SĄLYGA - TAI TURI BŪTI JUMS PAČIOMS ĮDOMU!

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 03. Dec 2019, 16:33

Inga, lauksim 😀 ir susimatysime! Tegu sveiksta mažasis 😀

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 03. Dec 2019, 15:22

😀 oi kaip laukiame MK kalėdinės šventės! Šį kartą keliausim tik dviese su Nikolu. Mažasis po darželio dideliame strese susirgo ir labai visko pradėjo bijoti... ☹