Nuotykiai LEGO mieste

Nuotykiai LEGO mieste

19. Nov 2019, 08:58 Raudona braškė Raudona braškė

Vakar praleidome puikų laiką tik dviese su sūnumi. O tą padaryti paskutiniu metu labai sunkiai sekasi. Tėveliams ir vaikučiams rekomenduojame apsilankyti interaktyviame vaikiškame spektaklyje "Nuotykiai LEGO mieste".
Vos įžengus į salę ant scenos pasitiko didžiulės pripučiamos dekoracijos, prie kurių norėjo nusifotografuoti kiekvienas vaikas.
Spektaklio siužetas nesudėtingas ir labai aiškus, tad tinka bet kokio amžiaus vaikams.
"Lego mieste" šiandien tikra šventė, visi gyventojai rengiasi švęsti! Miesto gyventojai pakvietė savo draugus į šventę. Emmett ir Lusi - geriausi draugai, jie paruošė miestui gražų vakarėlį. Tačiau nespėjo užpūsti žvakių torte, kai staiga užgeso šviesa, tamsiosios jėgos įsiveržė į vakarėlį ir pagrobė Lusi.
Emettui teko įveikti daugybę sunkumų ir išbandymų su savo draugais, kad išgelbėtų Lusi. Jam į pagalbą atskubėjo Lego miesto gyventojai, nepriekaištingi ninjago ir šventės svečiai - robotai transformeriai. Jiems teko kovoti su blogio jėgomis.
Norėdami išgelbėti Lucy, Emmetas, turintis gerą ir sąžiningą širdį, įsimylėjęs Lusi, turėjo susidurti su pagrindiniu pagrobėju. Emmettas jam metė iššūkį ir laimėjo, jo nuoširdumo ir draugų deka.
Galiausiai, Lusi vėl kartu su Emmetu, o Lego miestas tampa įdomiausiu ir linksmiausiu miestu!!!
Sūnų labai nudžiugino, kad spektaklyje pamatė ne tik LEGo herojus, bet ir nuostabaus grožio vorą, transformerius, įkūnytus juodajį ir baltajį pavydus.
Na o mane, kaip mamą, spektaklis papirko tuo, kad nebuvo 'tuščias' ir vaikai iš jo išėjo išmokę keletą svarbių gyvenimiškų pamokų.
Ninzės nugalėję juodąjį pavydą parodė, kaip yra svarbu mylėti savo draugą ir jam nepavydėti.
Nuostabūs ir įspūdingai atrodantys juodojo pavydo ir jo sesutės baltojo pavydo kostiumai paliko be žado.
Emetas nugalėjęs Gobšuolius, pamokė vaikus kaip yra smagu dalintis.
Gobšuoliai į salę pasiuntė visą krūvą pripučiamų saldumynų ir ragino vaikus juos perduoti šalia sėdinčiam draugui, o vėliau gražinti jiems.
Galiausiai transformeriai surengę įspūdingą lazerių šou nugalėjo piktąjį vorą pagrobusį Liusy ir Emetą ir išgelbėjo LEGO miestą.
Spektaklio kulminacija buvo į salę pasiūstas didžiuuuulis žemės kamuolys, kurį vaikai ir tėveliai turėjo ridenti vienas kitam, o to kas prisilies prie kamuolio išsipildys vienas noras. Tiesa, čia ne visi gerai išmoko dalijimosi pamokas, tad buvo ir ašarų, nes kamuolys nepasiekė jo taip norėjusio, o ir tokių buvo, kurie mieliau tą kamuolį būtų sau pasilikę :)
Tikrai smagus ir įspūdingas spektaklis visai šeimai.
Vienintelis dalykas, kuris nepatiko ir net sukėlė ironišką šypseną, kad už fotografiją su spektaklio herojais buvo paprašyta 5 eurų.

picama picama 21. Nov 2019, 15:13

Ooo, kaip mano sūnus apsidžiaugtų! Reikės nusivesti 😀