Birželio blogerės, metas dovanoms!

Birželio blogerės, metas dovanoms!

02. Jul 2019, 15:02 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Laukėme laukėme ir štai ji atėjo - su saule ir jūra, su šypsenom ir atostogom, su ilgais vakarais ir ryškiu žvaigždėtu dangumi, su maudynėmis ir nesibaigiančiu ledų laižymu, su knygų skaitymu hamake ir braškėmis...Vasara - pats geriausias metų laikas (na dar ruduo man labai patinka). Žiū - jau ir liepa, bet gal neskaičiuokime, kiek tos vasarėlės praėjo ir kiek dienų liko. Džiaukimės dabartimi - tuo, ką šią akimirką darote, kur ir su kuo esate!

Na ir apžvelkime įdomius birželio blogus:

JALDIJA

MAMATEST

GINTAREP

PROFESIONALI MAMA

RAUDONAS BALIONĖLIS

ŠIMTMEČIO VAIKAS

JOVITA Z

KODELCIA

AČIŪ!

Dovanų komplektai nuo Naujoji Ringuva keliauja pas JALDIJA, MAMATEST, PROFESIONALI MAMA

Ramunė Murauskienė "(Ne)tobulos paauglystės užrašai" (Alma Littera)...

dovanojame GINTAREP!

Ar žinai, kad esame pakankamai geri tėvai? Tiesiog dažnai nenutuokiame, kokie mylimi esame ir kad mums netrūksta meilės. Mes tik neleidžiame sau būti mylimi. Todėl ši knyga yra meilės eliksyras visoms „infekuotoms“ tėvų ir mamų, senelių ir mokytojų smegenims. Leiskime joms pasveikti ir pamatysime, kad viskas yra ir bus gerai.
Apie buvimą savimi * Apie meilę bjauriajam ančiukui * Apie vaiko sodą * Apie ilgą kelionę per kopas * Apie 6 kvadratinius centimetrus * Apie moteris mokykloje * Apie nusivylimą vaiku * Apie namų darbus * Apie pažymį * Apie valstybinius egzaminus * Apie tarnystę vaikams * Apie jausmus * Apie tinkamus pokalbius
Tai knyga apie augantį vaiką. Tai knyga apie tavo vidinį vaiką, kurį atėjo laikas užauginti. Juk mažus gali auginti tik dideli.

• Skaityk širdimi. Pasitikėk savo intuicija. Neleisk protui gadinti tau gyvenimo ir santykių su vaikais.
• Ne specialistų sugalvoti receptai, o tikros nesuvaidintos žmonių istorijos mus moko efektyviausiai.
• Skaitykime, mylėkime, veikime! Kas, jei ne mes?! Ruoškimės paauglystei! Ne kaip karui, o kaip įspūdingai mūsų vaikų transformacijai!

Trijų vaikų mamos, populiarių knygų autorės, televizijos ir radijo laidų dalyvės, gausiai lankomų seminarų, paskaitų ir mokymų lektorės, mėgstamų audiomokymų šiuolaikinėms moterims autorės, švietimo ekspertės, diplomuotos psichologės ir aktyvios visuomenininkės Ramunės Murauskienės kūryba ir veikla abejingų nepalieka nė vieno.

ŠILTOS vasaros! :)

Tam, kad pretenduotumėte į prizų gavimą, reikia parašyti mažiausiai 4 blogus per mėnesį. O jų kiekiui ribų nėra! p.s. neįskaičuojame dalyvavimą konkursuose, testavimuose ar specialiuose projektuose.

Ką rašyti?

Apie viską, kaip ir iki šiol darėte. Ir toliau galite rašyti savo įprastus blogus įprastomis jums temomis, bet galite ir pasidalinti tiesiog jums į galvą šovusiomis mintimis, apie kurias norite padiskutuoti su mamomis, kaimynėmis, bičiulėmis ir pan. Tad jūsų rašiniai Mamyčių klubo portale gali būti įvairių žanrų - ir fotoreportažai, ir diskusijos, o gal norite surengti kokią apklausą, gal pasidalinsite savo eilėraščiais, minimtis apie matytą filmą, perskaitytą knygą, kurią norite rekomenduoti, o gal receptais. APIE VISKĄ! TIK VIENA SĄLYGA - TAI TURI BŪTI JUMS PAČIOMS ĮDOMU!

Gintarep Gintarep 04. Jul 2019, 00:04

Ačiū labai. Maloniai pradžiuginote ♥️ Taip va ir "įkraunate" sekantiems blogams ☀️

Profesionali Mama Profesionali Mama 03. Jul 2019, 14:06

Iš tikrųjų labai pradžiugino, ačiū ?❤️

jaldija jaldija 02. Jul 2019, 22:38

Ačiū labai. Pradžiuginot

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 02. Jul 2019, 21:21

Ačiū! ?