Pirmojo gimtadienio dekoracijos savo rankomis!

Pirmojo gimtadienio dekoracijos savo rankomis!

26. Jun 2019, 17:30 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Pirmasis gimtadienis! Tokia svarbi pirmoji šventė mažąjam  pasaulio gyventojui. 
Rodos, dar tik vakar važiavom pasitikti savo mažojo stebuklo, o šiandien jis jau bando sakyti "mama"ir žengia pirmuosius žingsnelius. 
Norėjosi jaukios šventės, kurioje viskas iš širdies, savo. Viską, ką galėjau, gaminau pati. Su labai didele meile. Tegu netobulai, ne kaip iš žurnalų viršelių, bet miela širdžiai. 
Be abejo, vienas gimtadienio atributų - balionai. Deja, mūsų vienetukas pabėgo į dangų vos atvykus į fotosesijos vietą. Štai jis vos išžiūrimas dangaus platybėje :)

Gerai, kad buvo antras vienetukas - kelioninis lagaminas. Kodėl lagaminas? Nes šventės tema - nuotykiai prasideda. O juk pats didziausias nuotykis - gyvenimo kelionė!
Lagaminas nerekvizitinis, o tikras geras senas lagaminas, turintis savo labai svarbią istoriją, todėl negalėjau jo gardinti. Dekoras turėjo labai lengvai nusiimti. Tad puošiau minimaliai, detales tvirtimdama deloratyvine lipne juostele. 


Trečias vienetukas - tai pirmųjų Luko metų nuotraukų koliažas. Gal jis nebuvo labai ryškus ir pasimetė šventinėje erdvėje, tačiau artimiesiems buvo labai smagu jį patyrinėti ir pasidalinti prisiminimais.

Dar viena dekoracija buvo skirta stalui. Ji turbūt buvo pati lengviausia, nes tiesiog nupirkau vardo raides, o vienetuką pagaminau iš niekučių, kuriuos radau namie. Na ir be abejo lėktuvėlis!

O svarbiausia stalo dekoracija, be abejo, yra tortas. Jį irgi gaminau pati. "Piešiau" Luko nuotykių pasaulio žemėlapį, virš kurio skraidė popieriniai lėktuvėliai.

Paprasčiau būtų buvę viską užsakyti ir nupirkti. Bet na... Turbūt tai niekada nebus mano prioritetas :) o jei mano idėjos kam nors pravers, džiaugiuosi galėdama pasidalinti!

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 28. Jun 2019, 11:56

Ačiū! ?

Kristina B. Kristina B. 28. Jun 2019, 08:15

Labai originalus tortas!!! ir dailiai išpildyta vizija 😀

Gintarep Gintarep 27. Jun 2019, 10:13

Sveikiname♥️☀️?

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 27. Jun 2019, 09:26

Ačiū, merginos! O taip! Dabar tik žiūrėk kur nukeliaus, ką pasieks ? o su tortu oi prisikankinau. Atrodė, ai va imsiu ir papuošiu. Bet kai nesu konditerė tai sunkiai sekėsi. Ypač su dekoru ???

Profesionali Mama Profesionali Mama 27. Jun 2019, 09:13

Šaunuolė mama! O tortas koks originalus, akį užmetus pamaniau, kad pirktinis! ?

jaldija jaldija 26. Jun 2019, 23:03

Labai viskas gražu.
Sveikinimai įžengus į naują etapą, vaikystę.