Sveikos,bandžiau vieną dieta,kitą,tačiau prisiminus ta "kankinimąsi",kai matai kitus valgančius gardžiausius valgius ir skanumynus,nebesinori man jų griebtis..Taigi,atradau sau patį tinkamiausią variantą,kur nejaučiu jokio kaninimosi,tik truputėlį valios reikia,ir ne jokia čia paslaptis,bet gal ,ką nors sugundysiu: MIELOSIOS,NEVALGYKIT NUO 18h,o jei einat taip vėlai miegoti kaip aš - 1-2 nakties,tai dar prieš 8 galite išgerti stiklinę sulčių...nu žinokit super...dieną valgau ir šokoladą, ir bandeles ir procijų sumažinti nepavyko,bet nuo pirmadienio iki penktadienio jau trečia savaitė netenku virš 2 kg,SUPER,vienintelis blogumas,kad vis dar leidžiu sau pasilepinti skanumynais vakarais savaitgalį,todėl per ji beveik viskas sugrįžta,bet ir netgi po šių savaitgalinių pasilepinimų,po kelis šimtus vis tiek mažiau...kas dar bandote ši paprastą svorio metimo būdą,o gal kas susigundėte ...reikia tik nuspręsti kažkada ,kad nebereikia ir savaitgalinių pasilepinimų,tai išvis būtų nerealu ;)
Sveikos,na as irgi girdejus,skaicius apie jas,bet kitoms nieko nebuna,sako jei silpnas organizmas,ar esi sirgus kokiom sirdies,skrandzio ir panasiom ligom tada gali sutrikti organizmas,nemanau,kad nuo30kapsuliu kas gali nutikti,na nezinau,kai pameginsiu jei pasijusiu blogai tai nebegersiu ju,sako is kart jauciasi ar organizmas jas priima ar ne,dar esu skaicius apie kitokias kapsules su kazkokiom uogom,tiksliau ju ekstraktu,aprasime jos nekenkia organizmui,na siais laikais viska kenkia😀man irgi kaip gera pabusti tokiai tusciai neapkrautai😀
Gerda, ziuresim kaip cia bus, nes saldumynai neitin manes traukia pastarosiomis savaitemis. o i mesa net neziuriu. na jau vistiena ragauju, bet kiauliena ar jautiena feeeee. Nesveikas maistas isvis kazkodel netrauke manes. Tai ir juokauju, kad pastaraji menesi buvo priverstine dieta kai pameciau 3kg😃
alioniuk, visos tos atseit padedancios tabletes-kenkai organizmui,ypac sirdziai,kiek teko girdeti,pati nebandziau ir niekad nebandysiu...tuo labiau,akd jei valgysi tiek kiek valgei viskas sugris...o as va kaip ir prisizadejau laikiausi,tai liko 300hr i rvel per pora sav busiu pametus 1.5kg, kuriuos vel buvau priaugus...ir vel sonu beveik nebera,vel jauciuosi lengva,gera atsikelti rytais su tusciu skrandziu 😉 Jolita,dar karta sveikinimai, lauksim prisijungiant tik ziurek neuzsismaliziauk vakarais,jei tik iseis,nes sako po antro leliuko sunkaiu krenta kg 😉
sveika, alioniuk po lidos neissigask, nes svoris gali su kaupu greit gristi. as girdejau apie juos kas naudojo tik ne kokius atsiliepimus, nes jie alina organizma.
o kaip ikitom mamytem sekes? va as jau nebegaliu prie jusu detis, manau vel jungsiuos nuo kovo menesiuko, kai pagimdysiu 😀
o siaip pastojus pameciau 2-3kg bet jau baigiu juos priaugti. linkiu visom sekmes ir toliau kovojant ir siekiant tikslu 😀
Sveika alioniukas 😀na as nepatarciau tau ju vartoti,nes viena pazystama su jomis sirdi susigadino,ir dabar gailisi,kad jas pabande.tai geriau jau nevalgyt po 18 val.ir manau rezultatu tikrai sulauksi 😉sekmes 😉
Sveikutes,as buvau pradejus valgyt jau,db nuo pirmadienio nebevalgau po6,puikiai sekasi,valios dabar jau turiu,nes pasisverus sekmadieni pamaciau,kad2kg su biskiu priaugau,tai pati sau pasizadejau nevalgyt😀Beje esat apie LIDA kapsules girdejusios?kaip jums jos?as uzsisakiau pabandymui30kapsuliu,sako kenkia jei silpnas organizmas,bet kas is mano rato bande,niekam blogai nebuvo.
o as vis dar kiekviena vakara tik pazadu nuo kitos dienos nevalgyt vakarais.bet pasimirsta kita diena.man reikia kazkokio luzio kad pradeciau
as susigadinau savo rezultata,jau taip graziai atrodziau,bet nuos edejimo namie svetimoj saly vienai su dukryte,nera ka veikti ir pradejau daug valgyti,nors vakarasi stengiausi nevalgyti,bet sugriesydavau,savaitgaliais apsiryju,dienom iki sesiu irgi daug valgiau ir va,rezultatas + 1,8 ☹(( bet as jau nuo vakar vel grieztai nuo 6 nevalgysiu,nes nebepatinku vel sau ,tie sonai vel atsirado ☹(( o jau buvau netekus ☹(( kaip jums?
Sveikos mamytes.na ir kaip sekasi liekneti ir nevalgyti po 18val.?
http://visos-dietos.sportas.lt/kaip-kovoti-su-apsivalgymu.html gal kas skaite.o gal kam naujiena ir pravers.cia kaip mazinti apetita
http://visos-dietos.sportas.lt/kaip-kovoti-su-apsivalgymu.html
gal kas skaite.o gal kam naujiena ir pravers.
cia kaip mazinti apetita
nu as kiek skaiciau apie dukano,tai jos labai ilgai reikia laikytis,o tai man jau nesamone(cia man asmeniskai,nes noriu megautis gyvenime visais skanestais,tik saiko reikia 😃)
siandien paskaitinejau dar kelias dietas,visos atrodo tokios nesunkios kai skaitai😃bet jauciu pradejus sakutes butu😃bet vaikules tai labai noriu ismegint,maziausiai numeta5kiek girdejau,pradziai man butu pats tas😀ne reikia susiimt nebevalgyt nei jogurtu nei vaisiu po6☺
o jei tiksliau,tai arba isgerdavau 1 stikline sulciu,arba viena vaisiu 😀
siaip Vaikules dieta yra 9 dienas. Tiesa as kai ka prisiminiau,pacioj pacioj pradzioj,kai pradejau nevalgyti po 6 tai nevalgydavau nuo 6,taciau lygiai 8 dar iskerdavau viena stikline sulciu(rinkdavausi maziau kaloringas),va taip as pradejau,bet paskui po men kokio,ziuriu,akd nebenoriu as ta 8 uzkasti ,ir tada pasirode tikrieji rezultatai 😉
nu jo tiesa dzherda sakai😀na bet man suemus save i rankas tikrai istversiu,tik pradesiu tik tada kai vyras i LT isvaziuos desimciai dienu,tai tada man bus pats geriausias laikas,uz10dienu meginsiu pasilaikyt tos dietos,o iki tol po sesiu nevalgysiu,na nebent jau lb noresiu koki jogurta😀
nezianu,man ,kai labai norejau,tai puikai pavyko,dabar kai jau nemazai nukrito tai ir dar uzkandu koki 20.30 ir po to jau iki 2 nakties tikrai nieko, ir svoris stovi vietoje...o jums,jei tikrai norite numjesti,tai sis prisilaikymas patikekit pats lengviausias,nes pamatysit,kai reiks valgyti ta pati produkta po kelais dienas ir ribotai,arba jo net nenoresit..nu zodziu, viena karta laikiausi ir reikia beprotiskai didziules valios laikytis antra karta, be to su dieta jei ir toliau taip vakarais uzkandziausit,vis tiek sugris didele dalis kg,taip kad,vis tiek kazka turit keisti savo gyvenime merginos,noredamos sukusti 😉
labas,mes cia visos tikriausiai su nuodemem😀vakar as irgi uzkandau,reikia tikrai daug valios,praita visa savaite laikiaus nieko neuzkandus,tik viena vakara jogurta suvalgiau,savaitgali dariaus iseigine,tai gryzo daugiau nei kg,ir db stoviu vietoj,mastau apie vaikules diena😀
padekit.kaip man prisiverst nevalgyt po 18val.kad ir kaip stengciausi,vis kazko uzkandu.kaip jus prisiverciat laikytis sios dietos ir kaip susitvardot neuzkande ka nors?
sweikutes,kaip sekas liekniet?😃
Sveikutes,na jo nemazas,niekas man nepasako kiek sveriu is tikruju,ant koju man nera problemu,na gal siek tiek😀bet va tas pilvas man vezi varo,negaliu ziuret😃vakar vakare neistveriau juogurta suvalgiau☺nes4valanda paskutini karta pavalgiau paskui nebenorejau,o ziurint filma uzsimaniau uzkast😀kiek litru isgeriat vandens per diena as tai2-3😀
alioniuk,nu kad ir tu nestambi,buvo laikas po gimdymo kai ir man nukrito iki 75 ir viskas,tada padejo Vaikules dieta, su kuria numeciau virs 5, po to po truputi sugrizo 3 ir va per metus pastangu,nebera dar 5 😀 lanak as turiu su daug burbulu,ta kietesni,tai pradzioj kai pavariau melynais sonais vaiksciojau,gerai ,akd ne vasara,nes atrode ziauriai 😃 kai praeis skaudeti sonus(turejau nervini tarpsonkaulini uzdegima,vis dar pamausta) tai vel suksiu ji ir sportuoti pradesiu...as per beta.lt nusipirkau ji dvigubai pigiau 😀
tai jus cia lieknutes pries mane☹mano ugis175,o sveriu75☹,iki niestumo sveriau63-65.ir tai tada skusdavaus kad per daug bet db tai is vis😀pas mane kojos tai man netrukdo,bet pilvas ir sonai ant pilvu,juos turiu jau N metu,kitos sako lankas padeda,bet kad as nerandu kur nusipirkt..
o tai sveriam vienodai 😃 , na man iki priesnestumini laikotarpi liko 4kg numesti 😀
Gerda, anglijoj sugrizo 4kg, bet grizus namo nedvejodaqma ju atsikraciau 😀 dabar gyvuoju su 68kg, na bet dabar nesuku galvos pokolkas pakanka ju 😀 atejus laikui manau grisiu i savo rezultatus 😀
tiesa,o Jolita dziaugiuosi tavo pasiekimais,regis sakei,kad Anglijoj gerokai sugrizo,bet matomai vel susiemei,saunuole 😉
ai nezinau,as nebepergyvenu,tikrai pasilepindavau karta i savaite ir buvo super,pavyko numesti 5kg,dabar tikrai dziaugiuosi savo figura,nors iki uzsibrezto tikslo liko dar 2,5kg(iki svorio iki nestumo),o iki pilniausios laimes kokiu 5 😃 ai bet nebeprisisvajokim,ziuo metu sveriu 68,ugis 174 😉
nu va tas ir yra as jai atsigeiu tai valgyt labai noriu😀jai i gimtadieni vaziuosim tai bus nekas man,organizmas reikalaus maisto vien ziurint kaip kiti valgo,tiek kiek telpa😃na bet gal kaip nors atsilaikysiu,bet mazai uzkasiu😀
pasiziurejus i tavo nuotrauka su mergyte(aisku tik veidas matosi)man atrodo,kad tau nera nuo kur mesti kg😀o kiek jus sveriat db?
as asmeniskai,kai rimtai laikausi,tai pasielieku viena diena savaitgali pasilepinti vakare kaip noriu-vynas,uzkandeles ir pan,reikai pasilikti malonumus kartais 😉 kai griztu i lt,tokie pasilepinimai buna ir pora ir tris kartus per savaite 😃DD alioniuk- man kiekviena diena,kai nevalgau po 6 minus 200gr,kita syki ir kilogramas,kartais nekinta 😉