Sveikos,bandžiau vieną dieta,kitą,tačiau prisiminus ta "kankinimąsi",kai matai kitus valgančius gardžiausius valgius ir skanumynus,nebesinori man jų griebtis..Taigi,atradau sau patį tinkamiausią variantą,kur nejaučiu jokio kaninimosi,tik truputėlį valios reikia,ir ne jokia čia paslaptis,bet gal ,ką nors sugundysiu: MIELOSIOS,NEVALGYKIT NUO 18h,o jei einat taip vėlai miegoti kaip aš - 1-2 nakties,tai dar prieš 8 galite išgerti stiklinę sulčių...nu žinokit super...dieną valgau ir šokoladą, ir bandeles ir procijų sumažinti nepavyko,bet nuo pirmadienio iki penktadienio jau trečia savaitė netenku virš 2 kg,SUPER,vienintelis blogumas,kad vis dar leidžiu sau pasilepinti skanumynais vakarais savaitgalį,todėl per ji beveik viskas sugrįžta,bet ir netgi po šių savaitgalinių pasilepinimų,po kelis šimtus vis tiek mažiau...kas dar bandote ši paprastą svorio metimo būdą,o gal kas susigundėte ...reikia tik nuspręsti kažkada ,kad nebereikia ir savaitgalinių pasilepinimų,tai išvis būtų nerealu ;)
tiesa spem, o kada tu pagimdei,kazkaip atrodo,ka tik paskelbei ,kad laukiesi,o cia jau maitini 😀)) aiksu,naktinis valgymas niekada neduoda nieko gero,nei kai maitini,nei paprastai..tad jei maitinsies dienom tvarkingai,man regis viskas bus ok 😉 tiesa perskaiciau,nors dauguma tai zinot,bet kartasi uzsimirsta,kad pvz jei nebegali,nori valgyti,tai galima suvalgyti nemazai kopusto,numalsinti alki,agurkas gerai,obuoliai 😉 sultys turi cukraus,tad geriau pasirinkti vaisiu, nors vaisiai taip pat kaloringi,bet geresne iseitis,jei jau visai ... 😀))
jo buvau numetus iki 68,net 67,kai sirgau, deja deja,per pora menesiu sugebejau priaugtu net iki 72 ir visas 2 menesiu darbas pries tai nuejo suniui ant uodegos,matai sitacija tokai,akd su dukryte sedim anmie istisas deinas,tai valgiau beprotiskai,uzejo depresija,liudna visa laika,nera su kuo bendrauti,tai ir valgiau labai daug tiek dienom,tiek vakarais uzkandziavau ir priaugo,kol po truputi atsigavau ,nu dabar prikl;auso kokiom porcijom valgau,jei prisilaikau tai viena diena buvo ir 69, o va snd 71 rode ,tai iki tu issvajotu 65kg,kuris buvo iki nestumo dar reikia -6kg 😀)
o per nestuma tiek priaugau,nes iki nestumo nieko nevalgydavau,daug rukiau,istisai budavau uzsiemus,uzmiorsdavau pavalgyti,nebudavo laiko o ir matydavau,akd kustu,tai ir per diena kelis sumustinisu suvalgydavau, ir ka... pastojau,zinau,adkl reikia valgyti,tai pradejaui valgyt,ne uz du,o normaliai,nu aisku su savo didelem porcijom,bet taip daug zmoniou valgo ir.... kas savaite po kilograma!@!!!!! tik paskutienm savaitem po kelis simtus priagdavau, o taip visa laika po 1kg,nejuokas,nors irgi niekas negalejo patiekti ,kad sveriu 94,nu bet mano pilvas buvo milziniskas,kaip dvynuku 😀)) zodziu,tokia istorija 😀))
Gerda oho kike daug priaugai per nestuma,as turbut buciau isdurnejus😃as istikruju kai suzinojau,kad laukiuos galvojau,nu viskas db busiu100kg sveriandi mama,nes mano mama po antro gimdymo priaugo35kg ir jai jie nebenukrito,o jauna budama sverdavo netoli60kg.tai as galvoju jei ne dabar tai jei kada antra turesiu,kad tik man taip nebutu...As irgi esu aukstauge mano ugi s175 tai kai sveriau78 tai man niekas to nebutu pasakes,niekam net nesakiau savo svorio,nes buvo gieda.bet db jau pasakau kiek sveriau ir kiek pavyko numesti😃,jei dar bent-5 tada butu man tobula,nes pries nestuma +- tiek sveriau.O gerda kiek tu dabar sveri kazkada rasei kad68kg,tai db priaugai ar numetei?😀as jau senai cia parasyt norejau,bet,kad forumas tuscias,tai galvojau,dingot is liekniejanciuju ratelio😀
alioniuk- labai dziaugiuosi uz tave,tikrai puikus rezultatai,taip ir toliau!!! silvijana- reikia tik labai panoreti,kai yra didziulis noras-viskas imanoma,tikrai: as per gimdyma priaugau 29kg, iskart nukrito 10, o po to tik valiu pastangomis,bet per daug saves nekankinant,visada valgiau ir valgysiu saldumynus,bet kai valgai juos saikingai ri kai nevalgai vakare,o jei dar pasportuoji namie,ar salej-rezultatai tikrai nenuvilia!!!
kaip gerai,kad jus cia paraset,pasisemiau geros energijos, optimizmo,to ir reikejo matomai,kad grieztai ssusiimciau ir as, is tikro,reikia iki nauju priarteti prie savo issvajoto tikslo -siuo metu dar reikia -6kg 😀
Sveikos 😀 Jau vakar norėjau rašyti, kad norėčiau jungtis prie jūsų, bet buvo gėda, nes sėdėjau su arbata ir saldainiu rankose 23 val. ... ☹ Šiaip kadaise prieš visus endometriozės gydymus svėriau 60-65 kg., ūgis 173 cm. Per gydymus priaugau apie 25 kg., dar per nėštumą 16 kg., tai važiavau gimdyti solidžiu svoriu 😃 Po gimdymo iškart nukrito 8 kg., o namie per pirmąją savaitę dar 8 kg. Bet vėliau staiga vėl priaugo 5 kg., tai jau sunerimavau ir reguliavau mitybą, ko pasekoje ir mergytei mažiau pilvuką diegliukai ėda, tai jau vien tai begalinis džiaugsmas. Dabar ką tik svėriausi, tai per naktį nukrito net 3 kg. ir nesuvokiu kaip. Keista man su tuo svoriu, kai jis taip šokinėja. Sveriu dabar 87 kg., tai visai būtų gerai numesti 20 kg. iki pilnos laimės 😃 Kvailiausia, kad kai pasakau savo svorį, tai niekas netiki, kad tiek sveriu, kai mane realiai mato, bet aš jaučiuosi bekonas ir noriu būtų lieknesnė 😀
O man sekasi tikrai neblogai,porcijas sumazinau,buvo tarpas kai saldumynu is vis nebevalgiau,paskui vel pradejau jos skanaut,ir po6 jau valgyt buvau pradejus kokia savaite su biski,bet svoris laikesi vietoje,gal koki 1kg tik priaugau,bet db vel nukrito,nes susiemiau,tikrai nebadauju,jei noriu labai tai ir po 6 suvalgau ka nors,bet diena neapkraunu skrandzio,tai negrysta kg.pradejus nevalgyti sveriau77,5.ar78 nepamenu,todel ir nusprendziau,kad reikia susiimt,db sveriu68😀esu tikrai patenkinta savimi,10kg numeciau per siek tiek daugiau nei2men,as taip ir zinojau,kad man tik reikia susiimti ir viskas pavyksta,buvau uzsibrezus iki65 numest,bet db jau ir iki60 noreciau daeit😀pilvukas sumazejo tikrai neblogai,kojos irgi plonesnes tapo,nors pas mane kojos niekad stambios labai nebuvo,viskas i pilva ejo ir i sonus,vis neprisiruosiu lanka uzsisakyt,nes soniukai sunkiai man mazeja,aisku matosi,kad ne tokie kaip pries tai,bet vistiek dar norisi numest jos😀spem tikrai pavyks jai labai nori,pradzia pati sunkiausia,paskui jau lengviau,svarbu per diena labai neapsikraut,ir vakare aisku,bet jei labai nori tai suvalgyk ka nors,ar sulciu isgerk.tai va tokios mano naujienos😀tas LIDA tabletes kur sakiau uzsisakiau geriau2sav pirma savaite tikrai valgyt nesinorejo,bet antra jokio poveiko nebebuvo,tai ir nebegeriu guli kazkur numestos,ir be ju man gerai.
as jungiuosi ir prie jusu 😀 nors maitinu dukryte bet manau nuo 18val jei nevalgysiu tai nieko neatsitiks svarbu iki 18val speti pavalgyti sociau o po 18val tik skyscius gersiu 😀 man reikia numesti 13kg tad iki kaledu noriu bent 8kg numesti tikiuosi man pavyks 😀 su jusu pagalba ir palaikymu viena kita...
oi,man ir visaip, tiesa pasakius buvau cia gerai pradejus rukyti ( po gimdymo po truputi , po truputi, su bandymais mesti priejau iki labai dazno ir daug rukymo) tai tuomet buvo lengva nevalgyti po 6, o dabar savaite jau kaip esu nerukancioji(nerukysiu daugiau niekada gyvenime) tai sunkoka,ypac jei diena iskepu kokiu skanestu,o kadangi sedim namie istisai su dukryte,tai vaje vaje,kovoju kovoju,bet ne visada pavyksta.Va kaip tik saindie ir pasportavau,nu ir vis tiek neatsilaikiau nakti suvalgyti bandeliu su kava 😀)) tai nezinau, bandysiu dar savo jegomis kovoti su tuo valgymu, jei nepavyks,gal ent pabandysiu paskaityti knyga Lengvas budas mesti svori-nes iki idealaus varianto reikai numesti tik 5-7kg, bet juos ir yra laabi sunku numesti 😃 plius niekaip nesusitavrkau su porcijom, valgau tris akrtus dienoje,jei laikausi sios akcijos ir pusryciai labai sotus ir aisku prietus su laaabai didele porcija,atseit atsivalgyti,kad neisalkciau nakti 😃 nu va taip ir sekasi man,bet as su jumis visuomet,tikrai man tai nerealiasuias budas lieknieti,tik va man kazkaip etapais 😃
As siandien pradejau, dar niekaip nesekas 😀
Sveikos,na kaip jums sekasi lieknieti?😀
Bandydama sulieknėti nors kažkiek, ko tik aš nedariau: ir po 18 val. nevalgiau, ir bėgiojau, ir į aerobiką ėjau, ir visokiausių dietų laikiausi. Rezultatas buvo minimalus, tik organizmą nustekenau – vitaminų visokių trūkt pradėjo, silpna darėsi. Internete pasiskaičiau apie dietos sistemą. Yra tokia kaip ir klinika ar gydytojo kabinetas Vilniuje. Užsiregistravau ten, pas Edita Gavelienę. Tai ji man valgiaraštį normalų sudarė, kūno riebalų kiekį pamatavo aparatu. Dar ir vitaminų gėriau. Tai dabar pradedu vėl kaip normalus žmogus jaustis, o ir svoris krenta 😀
Beje, vitaminų pirkau kokį tai kompleksą, kad visokių organizmas gautų. Camelia vaistininkė rekomendavo kažkokių su akcija. Tiko, patiko o dar ir apsidžiaugiau kad sutaupiau. Dažnai einu į tą vaistinę, nes ten nuolatos būna įvairių akcijų tai vieniem, tai kitiem dalykam. Ir tos akcijos ne kelių, o keliasdešimt procentų. Jaučiasi J Ir kas man buvo tikrai netikėta ir maloniai nustebino, vaistinėje taip pat galima nusistatyti kūno riebalų tankį tokiu specialiu aparatu. Ir nemokamai....
Tai vat tokia ta mano lieknėjimo patirtis J
LT kaina apie60lt kainuoja jau rimtesnis😀man per praita sav nieko nenukrito,stoviu vietoj,tikriauiai todel,kad per savaite tiek daug numeciau,na ziuresiu,kaip sia savaite bus.
As belgijoj rusu parduotuvej radau ta lanka uz 18€.pirka
u nesidomedama kitur kokios kainos.tai gal ir apsuko mane.kokia kaina lietuvoje to lanko su tais bumbuliukais? Mano maziukas labai juokiasi kai bandau sukt lanka😀
Ieskojau,bet nerandu cia as,reiks paziurinet per google gal rasiu kur i uzsieni siuncia.
ten reikia priprast 😃 praktikuokis 😀 as dabar mokinuos i kita puse sukti 😃
Vaikystej mokejau sukt lanka.neperseniausiai nusipirkau lanka su tais bumbuliukais.ne velnio nebemoku jo sukt 😃
taigi turi buti ir pas tave tu lanku 😀 ebay, amazon gal yra?
Kazin ar i uzsieni siuncia tos lankus?nes as ne LT gyvenu😀
gal gali nuoroda imest per kur uzsisakyt?😀
Nezinau is kur gaut lanka as Svedijoj gyvenu,nesu macius cia tokiu,juk vaikiska nesuksi,jis net nepades,as jau ir pries pastojant kelis metus turejau sonus nemazus,nors pilvas nedidelis tebuvo😀junkis junkis,tikrai weiksminga,tik nereik nusizengti😀
alioniukas suk lanka 😀 o su nevalgymu po 6, ir as tuoj prisijungsiu 😀 bandysiu laime 😃
Sveikos.na va siandien savaite kaip po4-6 nevalgiau,sumazinau porcijas ir pan,pasisveriau siandien rezultatas- 4kg su biskiu,sugedo elektronines svarstykles tai ant paprastu sveriaus,nezinau tiksliai kiek numeciau tik kad4 su biski tikrai😀uzlipus vos is laimes nenumiriau😃,bet as asmeniskai nelabai matau ryskius pasikeitimus,na pilvas tai sumazejo,bet sonai dar laikos, o ju labiausiai nepernesu☹siandien zadu bekt palakstyt,jei netingesiu,gavau jau tos vaistus,bet,kad man ir be ju gerai einas tai nevartosiu,gal kada,kai vel valios nebeturesiu,tegul stovi valgyt nepraso😀kaip jums sekas?
na gal LT ir galima nusipirkti abonementa uz65lt,bet pas mus deje☹beto as nelabai laiko turiu sporto salese lankytis,nors tikrai noreciau,gal kada pradesiu.o seip nuo pirmadienio zadu vakarais palakstyt,ziuresiu,kaip man seksis.Kaip jums su nevalgymais?Nedarot prazangu?man siandien5diena jau kaip nevalgysiu ir gerai sekasi,nesisversiu tik iki pirmadienio,noriu paziuret,kiek per savaite numesti pavyko😀
jo,mano mama irigi susigunde nusipirkti tas acacio ir kaip ten uogas ,bet kai pasiskaite atsiliepimus,nevartoja ju,nes visoms moterims permusinejo stipriai sirdi,silpna budavo,tai as kaip suprantu Lida panasiai veikai...na kiekvienos apsisprendimas,bet del 30 tableciu neistersciau,geriau uz ta suma nusipirkciau abonimenta i aeroboka,o ten tai ir sveika ir kg kris 😀))
Mitybos reguliuoti nemoku as😃valgau ta pati maista tik maziau,istikruju noreciau pradet kolorijas skaiciuot,tas irgi padeda,bet as vos sukaupiau jegu po6nevalgyt,tai man daug valios reiketu skaiciavimui ir reguliacijai mitybos😀
na va ir nebevartok nieko , jei moki reguliuoti mityba 😀 saunuole 😀
nu jai jausiu,kad per visa diena galiu is vis nieko nevalgyt,tikrai nebevartosiu,bet as netikiu,kad man taip bus,vistiek valgysiu,dabar irgi sumazinau porcijas,taip man lengviau nevalgyt po sesiu,net nezinau kodel,bet kai privalgau,po keliu val vel labai noriu,o kai tik pavalgau,viskas normaliai😀ketvirta diena siandien-2kg300g😀
jos padeda meswti svori, nes uzmusa alkio pojuti, pradeda silpti organizmas. o jau visa tai pasako, kas gali nutikti nualintam organizmui ☹
😀ne neuzsikabliuosiu,tik seip noriu pamegint,ar istikruju cia toks poveikis kaip sako,nors as nelabai tikiu,kad kazkokios kapsules gali padeti svori numesti.
alioniuk, tik atsargiai , neuzsikabliuok. as nerizikuociau vietoj taves siom tabletem, juk yra geru butu ir be ju tik valios reikia tureti 😀