Nevalgymas po 18 val.

20. Oct, 09:00

Sveikos,bandžiau vieną dieta,kitą,tačiau prisiminus ta "kankinimąsi",kai matai kitus valgančius gardžiausius valgius ir skanumynus,nebesinori man jų griebtis..Taigi,atradau sau patį tinkamiausią variantą,kur nejaučiu jokio kaninimosi,tik truputėlį valios reikia,ir ne jokia čia paslaptis,bet gal ,ką nors sugundysiu: MIELOSIOS,NEVALGYKIT NUO 18h,o jei einat taip vėlai miegoti kaip aš - 1-2 nakties,tai dar prieš 8 galite išgerti stiklinę sulčių...nu žinokit super...dieną valgau ir šokoladą, ir bandeles ir procijų sumažinti nepavyko,bet nuo pirmadienio iki penktadienio jau trečia savaitė netenku virš 2 kg,SUPER,vienintelis blogumas,kad vis dar leidžiu sau pasilepinti skanumynais vakarais savaitgalį,todėl per ji beveik viskas sugrįžta,bet ir netgi po šių savaitgalinių pasilepinimų,po kelis šimtus vis tiek mažiau...kas dar bandote ši paprastą svorio metimo būdą,o gal kas susigundėte ...reikia tik nuspręsti kažkada ,kad nebereikia ir savaitgalinių pasilepinimų,tai išvis būtų nerealu ;)

21. Oct 2011, 14:57

oi liko numesti 3kg 😃 ne taip parasiau 😃

21. Oct 2011, 14:56

p.s. po nestumo sveriau 77kg, dabar sveriu 67kg ir esu 173cm. liko iki pilnos laimes numesti 23kg ir sversiu kiek sveriau iki nestumo 😀. Gerda as taip pat netikejau,kol nepamaciau efektyvaus rezultato ir man savaitgalis ne isimtis prisiziuriu taip pat 😀 va ir mama MANO TAIP JAU NUMETE 7KG 😀

21. Oct 2011, 14:51

sveikos,jungiuosi,nes jau trys men po 18val nieko nevalgau, o ir valgau pastoviai tiksliu laiku,tai stai per tris menesius numeciau 10kg 😀 saldumynai ir kitom gerybem pasimegauju,bet nepiknaudziauju. valgau viska ka noriu tik neuzkandziauju 😀 atsisakiau cukraus i arbata 😀

21. Oct 2011, 11:26

junkis junkis 😉 kazkaip niekad negalvojau,kad toks budas tikrai padeda numesti svorio...smagu,kad bandote ir jus 😉

21. Oct 2011, 08:27

labas rytas 😀jei prijimsite tai ir as prisijungsiu,nes turiu tokia pat problema is po nestumo jau praejo du metai beveik bet astuniu kg niekaip negaliu numesti,nors keturi jau nukrito.bet as per daug dietos nesilaikau nes pati dar mazaje maitinu,nes kita maist ji tik ragauja o kai uzeina tai ir normalei pavalgo😀tik as dabar pradejau atsilenkimus daryti ir po sesiu jau stengiuosi nevalgyti.bet tie kg kaip prikepe nekremta nors tu ka☹

21. Oct 2011, 00:03

tiesa mano ugis 174cm,sveriu apie 71-72,noriu 65,idealu 62kg :p

21. Oct 2011, 00:01

ech ir numusai man upa 😃 nu ir gerai,gera savaitgaliais pasilpinti,tik man reikai sumazinti savaitgalio dienu skaiciu,nes dabar ramia sazine nuo penktadienio vakaro iki sekamdienio vakaro lepinuosi,o paskui kaip tu,iki 18h paskutinis maistas,po to kaip sakiau 20h vaisius arba stikline sulciu ir daugiau daug arbatu 😉 nu smagu,akd tu cia prisijungei,gal atsiras daugiau 😉

20. Oct 2011, 23:50

As nesakau,kad savaitgaliais nepasilepinu 😀 Juk sunku atsispirti...Bet kai tik pirmadienis taip it imu save i naga.Stengiuosi ir tai ziureti ka dedu ir koki kieki i burna,o nuo 18val.tik vanduo ir koks vaisius,slyva ar obuolys.Na iki nestumo sveriau 6🤓70kg visada svoris svyruodavo.Tai man dar liko apie 10 kg nusikratyti.Jau visus metus kankina mane tas priaugtas svoris,tik pliusas,kad esu auksta ir nelabai manosi 😀

20. Oct 2011, 23:33

oi ,kokia tu saunuole,jauciu man to ir reikejo,kad kas prisijungtu ,jauciu bandysiu ir as be savaitgaliniu lepinimusi,tureciau greit pasiekti norima rezultat,tereikia -6kg iki priesnestuminio svorio,o jei numesciau 9 tai "numirciau is laimes" 😃 taip, sustoti neketinu,nes papildomi kilogramai toks reikalas,kad juos reikia mesti siuo metu,o ne kazkada...😛 o idomu siiap kiek sveri dabar ir iki kiek nori? 😀

20. Oct 2011, 23:08

Sveika 😀 Na kiek paskaitineju tai tu dietu jau ne viena isbandei ir ziuriu negali vis sustoti 😀 Cia pliusas😀 As jau antras menuo kaip stengiuosi nuo 18 val nevalgyti ir kuo daugiau skysciu,tai yra vandens vartoti.Ir galiu tikrai pasigirti,per tuos 2 men jau atsikraciau 7 kg 😃 Man cia pasaka😀 Bet iki norimo tikslo dar toli,tad drasiai jungiuosi i nevalgyma nuo 18 val gretas 😀

20. Oct 2011, 21:00

Sveikos,bandžiau vieną dieta,kitą,tačiau prisiminus ta "kankinimąsi",kai matai kitus valgančius gardžiausius valgius ir skanumynus,nebesinori man jų griebtis..Taigi,atradau sau patį tinkamiausią variantą,kur nejaučiu jokio kaninimosi,tik truputėlį valios reikia,ir ne jokia čia paslaptis,bet gal ,ką nors sugundysiu: MIELOSIOS,NEVALGYKIT NUO 18h,o jei einat taip vėlai miegoti kaip aš - 1-2 nakties,tai dar prieš 8 galite išgerti stiklinę sulčių...nu žinokit super...dieną valgau ir šokoladą, ir bandeles ir procijų sumažinti nepavyko,bet nuo pirmadienio iki penktadienio jau trečia savaitė netenku virš 2 kg,SUPER,vienintelis blogumas,kad vis dar leidžiu sau pasilepinti skanumynais vakarais savaitgalį,todėl per ji beveik viskas sugrįžta,bet ir netgi po šių savaitgalinių pasilepinimų,po kelis šimtus vis tiek mažiau...kas dar bandote ši paprastą svorio metimo būdą,o gal kas susigundėte ...reikia tik nuspręsti kažkada ,kad nebereikia ir savaitgalinių pasilepinimų,tai išvis būtų nerealu 😉

1 ... 20 21 22 23