Nevalgymas po 18 val.

20. Oct, 09:00

Sveikos,bandžiau vieną dieta,kitą,tačiau prisiminus ta "kankinimąsi",kai matai kitus valgančius gardžiausius valgius ir skanumynus,nebesinori man jų griebtis..Taigi,atradau sau patį tinkamiausią variantą,kur nejaučiu jokio kaninimosi,tik truputėlį valios reikia,ir ne jokia čia paslaptis,bet gal ,ką nors sugundysiu: MIELOSIOS,NEVALGYKIT NUO 18h,o jei einat taip vėlai miegoti kaip aš - 1-2 nakties,tai dar prieš 8 galite išgerti stiklinę sulčių...nu žinokit super...dieną valgau ir šokoladą, ir bandeles ir procijų sumažinti nepavyko,bet nuo pirmadienio iki penktadienio jau trečia savaitė netenku virš 2 kg,SUPER,vienintelis blogumas,kad vis dar leidžiu sau pasilepinti skanumynais vakarais savaitgalį,todėl per ji beveik viskas sugrįžta,bet ir netgi po šių savaitgalinių pasilepinimų,po kelis šimtus vis tiek mažiau...kas dar bandote ši paprastą svorio metimo būdą,o gal kas susigundėte ...reikia tik nuspręsti kažkada ,kad nebereikia ir savaitgalinių pasilepinimų,tai išvis būtų nerealu ;)

22. Oct 2012, 10:34

Sveikos kaip savaitgalis?😀man svoris iki 68 sugryzo,tikriausiai nuo vyno,snaku ir cesnakines😀labai nepergyvenu,bet reik ir tos savaitgalinius vakarinius pasilepinimus baikt,nes per juos ir atgauni ankstesni svori,tada visos savaites susilaikymas,suniui ant uodegos😀

20. Oct 2012, 18:23

na ir kaip jums sekasi nevalgyti? nekantrauju kada gi vel galesiu prie jusu prisijungti. na bet dar 4menesiukus teks luktelti 😀

20. Oct 2012, 16:27

Sveikutes,as vakar diena tik sausu pusryciu suvalgiau,apetito kazko nebuvo,vakare taure balto vyno ir snaku paskui pakramsnojau,bet siandien rodo beveik67 kg tai va vel beveik kg pameciau😀elektronines svarstykles sugedo,tai sveriuos ant paprastu be jokiu gramu,tai nezinau,kiek ten tu grameliu nukrito😃siandien valgiau tik pusryciams blynu,reiks eit dabar ko nors uzkast,nes jau pivas gurguliuoja,kad nereiktu paskui nakty po saldytuva knistis😀silvijana na tu maitini,gal pieno ten prisikaupe tiek,kad kg priaugai😀as kai maitinau,tai man svoris,nei krust nejudejo,nei pirmyn nei atgal,kai baigiau,tai svarstykles didino kg akyse😃

20. Oct 2012, 00:17

o as apsirijau,nes kaip ir sakaiu,kol kas tik tai man praskaidrina savaitgalius 😀 tad as tik appr dienom nevalgysiu,sportuosiu ir taio bent nepriaugsiu svorio 😀)) skems visoms,saunuoles,veliau,kai susinormalziuos mano socialinis gyvenimas,prisijungsiu ir as visu pajegumu 😉

20. Oct 2012, 00:16

Man šiandien ryte buvo +1 kg., nors mažiau valgiau nei anądien, kai ir svarstyklės rodė mažiau ☹ Aš žiūriu tv, mažoji ir vyras jau miega, bet mažiukė dar kelsis greitu laiku, įtariu, o ir galėtų, nes pienuko daug turiu 😃 Man kažkaip sunkiai miegasi kažko ...

19. Oct 2012, 21:35

na maniske kai valgyti nori tai kumstukus arba nyksti i burna dedasi o jei negauna po kurio laiko ir rekia 😃 na kaip jums sis vakaras man superinis pas mama suvalgiau 3sumustinukus ir pyrageli lengva o kugelio atsisakiau 😀 o kitu maistu negalejau valgyti nes nuo ju dukriukuj pilva pucia 😀 LAUKIU RYTOJAUS REZULTATU 😀

19. Oct 2012, 20:16

Alionukas, aš manau, kad tokį mažiuką sunku laikyti nevalgiusį, nes bent jau maniškė ne rėkia, o bliauna visa gerkle 😃

19. Oct 2012, 13:47

ne as nesilaukiu ir nesu pasiruosusi dar antram,esu jauna 24 metai, dabar baigineju studijas, darba reikes susirasti,padirbti ir tuomet manau antra pradesim planuoti😀 maniske tai taip daznai neimdavo kruties,naudojom ciulptuka,tai tikrai buciau isportoejus,jei kudikis visa laika naudotu kruti kaip ciulptuka,nepykit cia mano tokia nuomone....tiesiog,kai tiek ilgai ismaitini,tai nelieka nieko zavaus tame,tik buitinis dalykas,kad vaikas pavalgytu 😛 😀))

19. Oct 2012, 13:38

prisivalgiau makaronu su padaziuku 😀 einu nusnusiu 😃

19. Oct 2012, 13:35

silvijana mano abi dukrytes ciupltuko neima 😃 o papas yra viskas as pastebejau kad man pienukas nesigamina taip greitai turi praeiti bent 2-3val kad jo vel butu o su kmynu arbata man susizadina pienukas dar ir maitinanciu arbatu spec geriu bei vitaminus pradejau gerti elevit nes dukriukuj kraujukas truputi nusiples tai kad jos vaistukais nepumpuoti geriu as pati 😀

19. Oct 2012, 13:34

Silvijana galima aisku duoti tiek kiek mazyliai nori,nes musu pienas greit susivirskina,as pradzioj maitinau kas puse val,nes pastovei saukdavo,paskui prailgejo laikas iki valandos,ir taip kas pusvalandi ilgejo kol iki 3val galejo nebevalgyt,bet cia ne as taip jiatpratinau jis pats😀kad nepagalvotumet,kad kankindavau alkana😀

19. Oct 2012, 13:32

As iki8men ismaitinau,dien Kajukas pats nustojo imti kruti,bet cia per mane,nes duodavau arbateles,vaikams skirtu sulciu ir nebenorejo imti is kruties,tai maitinau puse menesio naktim,ryte ir pries miega,po puse menesio nustojo keltis nakti ir man pieno sumazejo,tai nebedaviau ir ryte ir pries miega daugiau.As iki metuku manau jei mama ismaitina tai jau labai gerai,pati iki metuku norejau maitint,bet,kad taip gavosi mums.visai nesavanaudiskai tai skamba,aisku ilgas maitinimas ir mus savotiska prasme pavargina,daug ko turim atsisakyt ir pan.na bet tokia musu dalia😀o tu antro laukies?😀

19. Oct 2012, 13:29

Spem, manoji irgi dažnai žinda, o tai negalima vaikučiui duoti krūties tiek, kiek jis nori? Gali tai dirginti skranduką? Manoji kartais pusę dienos vien pravalgo ir dar akys stačios, nors pastebėjau, kad gal dažniau ji tik spenelį traukioja kaip čiulptuką nei pienuką traukia, o soskės neima.

19. Oct 2012, 13:16

ne zinok,ta pacia minute nustojau ri ji nebeprase,neui lindo prie klruties,tiesiog gaunasi abi jau buvom tam pasiruosusios,as aisku buvau anksciau pasiruosusi,bet ji buvo alergiska peinui,o alergiskiems vaikams adaptuotu misiniu negerdavo,tai nebuvo ,kur dingti,bet po to viena puiki gydytoja pasake vien a paprasta dalyka,kaip suduoti ta misini....todel neisivaizduoju,ka darysiu su antru vaiku,nenoreciau tiek ilgai maitinti ,kad ir kaip savanaudiskai tai skambetu ☹ beje as ir pienuko turejau laaabai daug,begdavo ciurkslemis ir springdavo ji zindymo metu,po to taip pat visuomet atpildavo iki kokiu puses metu visuomet ant peties ranksluosti turedavau,tiesiog persivalgydavo pastoviai,dar gal oro prisigaudydavo... o jei bijai,tai sako pienuka skatina tiesiog glaudimas kudikio kuod azniau prie krutines,na ta motiniska meile...dieve kaip viskas gamtoje yra sutvarkyta,kai pagalvoji... 😀))

19. Oct 2012, 13:01

Gal kai ji pradeda valgyt,tau labai stipriai pienukas pradeda begt,ji nespeja nuryti,prisikaupia skarandukas per daug ir atpila,kiek jums laiko jau?jai svoris auga gerai,tai kad atpilineja daug nieko tokio,vadinas dar lieka pas ja skrandije pieno,kiek reikia,bet jei svoris krenta arba mazai priaugat,tada negerai jau.mes neturejom problemu su to,per visa laika,gal kokius 5kart tera atpyles mano maziukas.

19. Oct 2012, 12:56

Spem,jei jau ir nesusilaikysi tai nepergyvek labai,kita diena pasidaryk lengvesne ir bus viskas gerai,as kai i koki baliu eidavau,tai valgydavau,o kita diena iskrovima dariau,arba viena kart tevalgiau,bet tu maitinanti,tainebadaug per daug😀oho gerda kiek ilgai ismaitinai,nesunku paskui buvo atpratint mazyle nuo kruties vistiek jau didele,suprato nemazai😀As siandien tik arbatos atsigeriau ryte,kazkaip apetito nera,net keista,nes ryte tai visad sumustini ar kiausini isiverdu,o siandien,nieko,kad tik nebutu pavakary,kad pradeciau visa saldytuva kimst😃

19. Oct 2012, 12:53

as 7men pirma dukra ismaitinau tokiu problemu neturejau o Alvita kuo dazniau glaudziu prie kruties atrodo ji to nori praso bet po to ji atpila sliaukom ir nesuprantu ar permaitinu ar kas jai todel reciau glaudziu nes nenoriu dirginti vaiko skranduko ☹ o mergyte atpyle nuo antibijotiku nes toks pats kvapas tik aisku su skrandzio rugstim jau bet kvapas toks kaip antibijotiku ☹ susisiekiau su gydytoja ir nutraukiau juos ziuriu dabar kad nebutu vangi ir vel neapsivemtu ☹

19. Oct 2012, 12:25

deja deja,as vakar apsivalgiau iki 6 ☹( ir snd ne gramo zemyn,bet zinau,kad taip buna,kai bandeliu turiu namie 😃 o kas spem mergytei,kiodel apsiveme?ir miegodama? dieve kaip baisu....uzremi nugaryte kuo,kad ant nugarytes neguletu?
tiesa,cia tik siaip, irodyta,kad nei kmynu arbata,nei dar kas neskatina pienuko gamybos,vieniteliai faktoriai tai pastovus vaiko glaudimas prie kruties, zindymas ir pakankamu skysciu vartojimas,bet ne butinai kmynu arbata 😉 cia tik dle to,kad jei tau neskanu ir save verti ja gerti,tai nesikankink 😉 as ismaitinau iki 1,7 metuku 😉

19. Oct 2012, 12:07

alionukas pameginsiu pasinaudoti tavo pataimais 😀 na kolkas laikausi gerai 😀 pusryciavau 9val ir kolkas jokiu uzkandziu burnoj dar neturejau 😀 dabar geriu arbata kmynu su pienu 😀 kad maziukei pienuko prisigamintu ir netruktu 😀 neuzilgo eisim su vyru pietauti tik nesugalvoju ka cia tokio pagaminus 😀 nekaloringo 😃 o vakare eisim i mano mamos gimtadieni bet tikiuosi pagundu bus ten mazai ir as ju atsilaikysiu 😀

19. Oct 2012, 10:43

Spem nu va matai pradzia nebloga,bet man taip irgi buvo pirma diena -1kg,paskui tik gramai krito,tai meciau ta nevalgyma,paskui vel susiemiau sumazinau porcijas,dag vandens geriau,tai per pirma savaite-4buvo,paskui pora savaiciu nei gramo,jau buvau nusiminus,bet paskui vel pradejo kristi pamazu,kanrtybes reikia😀ir duosiu patarima geriau sverkis karta savaitei,as visad sveriuos pirmadieniais tik,nes kasdien kai sverdavaus,tai stovejo vietoj atrodo pastovei tas svoris,o per savaite jau tikrai bent pora turi nukrist😀

19. Oct 2012, 09:01

reali mano vyras sake savaitgaliais nesilaikys bet savaites dienom pades man 😀 bet kaip taremes nuo vakar laikytis tai jis gryzes is treniruociu neatsilaike 😃 suvalge dukrytes palikta varsketi ir kibino puse 😃 o as atsilaikiau nors kepti varskeciai mano silpnybe 😃 na tikiuosi daugiau nebebus taip sunku 😀

19. Oct 2012, 08:37

saunuole spem 😀 man uzsilike 5-6 kg, kuriu noriu atsikratyti, bet sunkiai jie kratosi...dar vyras slaiuzioja aplink su skanumynais arba vakare su maistu rankose 😀

19. Oct 2012, 08:08

Labas rytas na ka sio ryto rezultatai puikus 😀 -1kg 😀 nuotaika pakilo stengsimes neprisivalgyti 😀 bet mano pupike nakty vemti pradejo tai naktele bemiege ☹ labai skaudu ziureti buvo verkiau su ja kartu tikiuosi daugiau tokiu naktu nebus ☹

18. Oct 2012, 19:22

taip,mes Norvegijoje gyvenam,bet jau viskas,nuo sausio griztam i LT 😀

18. Oct 2012, 19:13

Gerda o kodel sakai liudna buvai ir neturi su ko bendraut?Gal ne LT gyveni?man irgi buvo tas pats,kad valgydavau is nieko neveikimo namie su vaiku,kai gime Kajukas tai as valgydavau tik per prievarta,nes norejau maitint,o seip buvau silpna,isvargus nuo bemiegiu paru,nes pastovei verkdavo.bet paskui kai suejo4men aprimo tada pati jau tai to tai kito paskanaut norejos labiau,nes nuotaika geresne kasdien buvo.o kai baigiau maitint8men,tai kartais per progas ir atsigeriu alkoholio,o as jai jau isgeriu bent taure,tai as valgyt labai noriu😀bet db ta laika kai cia dietinos,pora kart tik vyno kelias taures isgeriau,nes zinojau,kad valgysiu labai tada😀o cia kai buvau apleidus save,tai as stebiuosi kodel,man negryzo bent kazkiek svorio,turbut,kad tikrai stengiausia reguliuoti mityba ir valgyt mazom porcijom,tai kai vel gryzau prie ankstesnes kasdenybes,tai organizmas nespejo suprast😃.spem va koks saunuolis vyras tavo padeda ir palaiko,mane tai pradzioj maniskis erzindavo su skanumynais,dabar tik jau nustojo,nes mato,kad nebekreipiu demesio.Beje as vakarais jei labai noriu valgyt kaip Gerda minejo tai obuoli suvalgau dazniausiai,kopusto nemeginau,bet nenoreciau jo vieno valgyt😀

18. Oct 2012, 19:09

na,as savaitgalisu pasiliksiu pasilepinimui,nes be ju daugiau nieko linksmo kolkas nevyksta 😀

18. Oct 2012, 18:44

aisku ir jusu visu draugija man labai svarbi nes su jumis galesiu dziaugtis rezultatais arba peikti save uz valios neturejima 😃

18. Oct 2012, 18:42

sveikos as pasigimdziau jau pries 2 men 😀 mano Alvitai 2men 2dienos 😀tai su vyru nusprendem laikytis kartu nes daznai uzkandziaujam vakarais ☹ o ir svoris pastebejau kad man nekrenta o auga ☹ po dukros pirmos greit nukrito kg o dabar stovi arba kyla kg ☹ noriu iki kaledu pasigrazinti bet jei matysiu kad pienukuj kenks tada dar luktelsiu 😀 kolkas noriu ismeginti ir sis vakaras man pirmas dziugu kad busiu ne viena o ir vyras palaiko tai tikiu kad pavyks tik va savaitgaliais bus sunku bet as pasiryzus 😀

18. Oct 2012, 18:05

nu jo,kai daug virsvorio js lengvai krenta,o sunkiausia numesti tuuos 5kg likusius,kurie jau susigyveno su kunu 😛 😃

18. Oct 2012, 14:34

Žinau, kad viskas įmanoma, nes jau ne pirmas kartas man taip svorį reikia mesti, tik šįkar jau tikrai daug reikia numesti, anksčiau tik kokia max 10 kg. reikdavo. O man šiaip labai lengvai krenta svoris, bent jau anksčiau taip būdavo.

1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 23