Sveikos,bandžiau vieną dieta,kitą,tačiau prisiminus ta "kankinimąsi",kai matai kitus valgančius gardžiausius valgius ir skanumynus,nebesinori man jų griebtis..Taigi,atradau sau patį tinkamiausią variantą,kur nejaučiu jokio kaninimosi,tik truputėlį valios reikia,ir ne jokia čia paslaptis,bet gal ,ką nors sugundysiu: MIELOSIOS,NEVALGYKIT NUO 18h,o jei einat taip vėlai miegoti kaip aš - 1-2 nakties,tai dar prieš 8 galite išgerti stiklinę sulčių...nu žinokit super...dieną valgau ir šokoladą, ir bandeles ir procijų sumažinti nepavyko,bet nuo pirmadienio iki penktadienio jau trečia savaitė netenku virš 2 kg,SUPER,vienintelis blogumas,kad vis dar leidžiu sau pasilepinti skanumynais vakarais savaitgalį,todėl per ji beveik viskas sugrįžta,bet ir netgi po šių savaitgalinių pasilepinimų,po kelis šimtus vis tiek mažiau...kas dar bandote ši paprastą svorio metimo būdą,o gal kas susigundėte ...reikia tik nuspręsti kažkada ,kad nebereikia ir savaitgalinių pasilepinimų,tai išvis būtų nerealu ;)
Liekninančios tabletės - http://acaiberry900.lv mano pazistama numete 11 kg per tris savaites.. rezultatai ispudingi.
Aš taip pat manau, kad atsikratyti nepageidaujamo svorio galima sumažinant porcija, o ir tam nevalgymui po 18h pritariu 😀
saunuole 😀 tik pirma sonus paskaudes 😀
na maitinimas cia jau atskiras reikalas. As maitinti negalejau,tad girebiau iskarto po gimdymo jauti uz ragu 😀 Dabar nuo ateinancios savaites pradesiu sukti lanka,manau pagrazinsiu kazkiek liemeni 😀
sveika, Linestra 😀 ah.. kaip tau pavydziu.. deja, riebaliuku tirpdyti negaliu nes maitinu, tai kartais per nenoriu reikia valgyti 😃 o po nestumo toks tingulys apeme... bet kazkaip kazkaip pasportuoju, bet ne kiekviena miela diena 😃
Sveikutes,kaip laikotes? kaip sekasi tirpdyti riebaliukus?😀 As noriu pasidziaugti,kad man sekasi ganetinai neblogai. siuo metu mano saskaitoje 65.8kg,iki isvajotojo svorio liko 1.8kg 😀
Gerda,gime sveika dukryte😀 Laikomes super,buvo atliktas cp,tad su pilveliu veliau kovosiu,nors jis pas mane visai nedidelis,tik riebaliukai ir patinimas,o po cp praejo tik 10dienu 😀
Siuo metu savo saskaitoje turiu 69.7,manau einasi neblogai 😀
Sekmesir kitoms 😀
Nu tu cia Jolita pavarei 😃DD tikiuosi,kad sveiki abu,tiesa kas gime,kaip laikotes??? Sekmes tau ri visom kitom ir man...pas mane 70,9,tikiuosi numesti iki 65,5 😃 vis dar tikiuosi ir bandau,su tam tikrom islygom ri atsipalaidavimais 😀))
Sveikutes,kaip laikotes?😀 po 9menesiu pagaliau galiu vel prie jusu prisideti 😀
Prisiduodu: Po gimdymo liko priaugtas 1kg,tad toliau galesiu liekneti iki norimo svoriuko 😀
Saziningai po 18val nevalgau ir vakarais valgau lengva maistuka 😀
jauciuosi rytais zvali ir naktimis valgyti nesinori 😀
Siuo metu sveriu 70kg,viliuosi numesti iki 64kg 😀
nu va prasau kaip smagu,kad ir tau spem krenta 😉 liuks 😉 oi merginos,arteja vasara jau 😃 o arodo ,ka tik ji buvo 😃 taip ir sukasi viskas ratu 😀)
sveikos na mano 2men rezultyatai nera tokie stulbinantys nes tik nuo siandien vel susiemiau rimtai 😃 bet turiu -4.8kg kolkas sveriu 78.9kg jau grazeja skaiciai bet stengsimes iki savo gimtadienio kuris uz 3 sav padidinti savo turimus rezultatus 😃
Sveikinimai 😀 Kažin kaip kitoms sekasi? 😀
jeee!!! super,rezultatai nuostabus,pas mane gauunais per 1,5 men ir dar su dveiju savaiciu atsipalaidavimu -4,2 😉
Sveikos, na ką pas mane jau - 8 kg. šį rytą buvo per mažiau nei 2 mėn. 😀 Nu dar yra ką veikti, bet jau gal greitai įlipsiu į skaičiuką 8, nes tas svoris virš 90 tikrai ne kaip žiūrisi 😃
sveikutes, na ka gi,po stipraus susiemimo, poto atleidimo vadziu ir va vel susiemus,pagaliau sveriu 71.5, kuris yra mano atspirties taskas...nuo sio svorio ka numesiu ,busiu labai patenkinta, noriu -6 kg, vakarais nevalgau, tik kai psortuoju mano paskutine vakariene buna iki 20h. sekmes visoms,nepasiduokite 😉
Tikrai palaikysim daugumoj smagiau laikytis 😀
Sveikutes, mamytes. Jungiuosi ir as prie jusu nevalgumo vakaru 😀 Tikiuosi cia atrasti palaikyma 😉
na va vakar susiemiau ir rezultatai i mano nauda 😀 sveriu 78.8kg 😀 valio po puse kg krenta tikiuosi taip ir toliau ir si savaitgali nesugriesysiu 😀
na mano svoris 79kg 😀 jau grazesnis skaicius 😃 ir as susiimsiu nes is ligonines atleidau vadeles buvau pasiilgus normalaus maisto 😃 o gulejom nes maziukei buvo bronhitas kuri jau 3sav bandem namie gydyti su gydytoju pagalba bet neissigydem todel pagulde i ligonine o ir dusti mano maziuke jau buvo pradejusi ☹ bet penkias dienas palaike ir atstate mano maziuke 😀 dabar net koses valgom godziai ko anksciau nebuvo 😀
Aš irgi manau, kad reiks rimčiau griebtis, nes tikrai sąžiningai darau, bet nieko ☹ Dzherda, kaip faina tau, taip ir toliau 😀
sveikos, liudna Spem ,kad pas jus tokios negeros naujienos ☹(( tikiuosi viskas gerai jau ... silvijana- na tada gali prireikti kazko daugiau,jei saziningai laikeisi... 😉 o pa smane puiku,per 3 sav - 2,3kg 😉 woohoo 😉 aisku kaip ri sakiau,viskas sporto ir grieztesnio maitinimosi pagalba,nors valgau ka noriu,tik porcijos visai kitokios 😉 sekmes merginos 😉
Sveikos, o man svoris sustojo ir netgi sugrįžo beveik 2 kg., taip ir nesupratau kas čia darosi ... įdomiai man čia su tuo svoriu ... anksčiau krito be bėdų, o dabar ne kas ... ☹ Spem, kas dukrytei, kad gulėjot ligoninėj?
sveikos merginos kaip jums sekasi kas naujesnio 😀 pas mane tai nekokios naujienos ☹ ne su svoriu bet seip namie nekokia aura ☹ svoris krenta Gulejau su mazaja dukryte ligoninej tai tenir dietiskas maitinimas ir vakariene pries sesias duodavo tai lengva buvo prisilaikyti 😀
tai labai smagu 😉
Sveikos, man svoris visada labai greitai krenta, jei tik pasižiūriu ką valgau ir dar jei nevalgau nuo 18 val., nes šiaip esu saldumynų mėgėja ir jau turėjau įprotį užkandžiauti prieš miegą 😀
sveikos, spem-dziugu girdeti, silvijana-manau,kad per menesi net tiek nelabai galima numesti,nu kad nebutu ,kad po to dvigubai, bet aisku labai smagu,kad matosi rezultatai,visgi as uz siek tiek letesni ir utikrintesni metima 😉 pas mane per pora sav- -1,5 kg, valgau 4 kartus dienoje neprisivalgydama, 2 is ju yra tik uzknadis,ir aisku mano labai pamegta aerobika 3k savaitei 😀)
Jokia čia paslaptis, nuo 18 val. nevalgau, tik vienąkart padariau nuodėmę ir valgiau po, nes tądien tik kartą buvau valgius. Šiandien po 18 val. begamindama lyžtelėjau tinginio 😃 O šiaip valgau dažniausiai pirmąkart kokią tik apie 13 val., nes anksčiau tiesiog nesinori, kai su dukryte miegam iki 10.30 val. 😀 Valgau kol kas viską, netgi prie kavos saldumynų 😀 Žiūrėsim kaip toliau bus 😀
silvijana isduok paslapti 😀????
oho
Sveikos, aš irgi džiaugiuosi, nes numečiau iš viso jau 5 kg. per mažiau nei savaitę laiko 😀