Sveikos,bandžiau vieną dieta,kitą,tačiau prisiminus ta "kankinimąsi",kai matai kitus valgančius gardžiausius valgius ir skanumynus,nebesinori man jų griebtis..Taigi,atradau sau patį tinkamiausią variantą,kur nejaučiu jokio kaninimosi,tik truputėlį valios reikia,ir ne jokia čia paslaptis,bet gal ,ką nors sugundysiu: MIELOSIOS,NEVALGYKIT NUO 18h,o jei einat taip vėlai miegoti kaip aš - 1-2 nakties,tai dar prieš 8 galite išgerti stiklinę sulčių...nu žinokit super...dieną valgau ir šokoladą, ir bandeles ir procijų sumažinti nepavyko,bet nuo pirmadienio iki penktadienio jau trečia savaitė netenku virš 2 kg,SUPER,vienintelis blogumas,kad vis dar leidžiu sau pasilepinti skanumynais vakarais savaitgalį,todėl per ji beveik viskas sugrįžta,bet ir netgi po šių savaitgalinių pasilepinimų,po kelis šimtus vis tiek mažiau...kas dar bandote ši paprastą svorio metimo būdą,o gal kas susigundėte ...reikia tik nuspręsti kažkada ,kad nebereikia ir savaitgalinių pasilepinimų,tai išvis būtų nerealu ;)
Sveikutes, as irgi po 6 nevalgau, pries 2 menesiukus pagimdziau, per gimdyma priaugau 18kg, 14kg numeciau liko atsikratyti 4kg, bet jau taip jie prikibo, kad niekaip neina nuo saves nukratyti 😃
sveikos mamytes, ir as jungiuos prie jusu, nuo pirmadienio nevalgau po 6, ir zinokit visai gerai jauciuosi...visai nesunku tik noro reikia
pas mul belgijoj nera tokio dalyko kaip kefyras.gal arbatom bandyt reikia.nes iki siol tai obuoli sukramtau tai daug vandens geriu.bet tai labai trumpam
o alki numalsinti galima kefyra gerti 😀 as bent jau pirma savaite taip dariau o veliau ji is racijono pakeiciau lengviau jau tik su arbatom
na taip as galiu griesyti jei pienukas dinginet pradetu bet geriu maitinanciai arbatas vakarais daug tai kolkas nepritrukstu o valgau kolkas viska iki 18val 😀 aisku neryju stengiuosi balansuoti maista kad pienukas sveikesnis butu 😀 man po gimdymo reikia dabar bent 11kg numesti jau 3kg numeciau per 2sav 😀 aisku savaitgaliai pas mane kartais nevyke buna nes nepastebiu kai nuo stalo ka prigriebiu bet stengiuosi nevalgyti 😀 mano svoris kolkas 81,5kg si ryt buvo 😀 noriu 70kg sverti 😀 bent jau 😀 nes mano ugis 180cm tai daugiau nereik kitaipkaip giltine atrodyciau 😃
o kaip numalsinat alki vakare? skaiciau kad gerai numalsina alki saukstelis pieno milteliu.kaip tik ju turiu.bet bijau bandyt.neragavau bet man atrodo jie tokie neskanus
as taip pat 75kg.noreciau svert tiek kiek pries nestuma 55 bet uztektu ir 60.
as tai tik nuo pirmadienio pradejau nevalgyti,tai pries pradedama pasisveriau buvo 75kg.taip daugiau ir nesisveriau po savaites reiks pasisverti,bus matit ar kieknors nutirpo😃
oi man kokiu 15 reik numest... ☹ turiu atsilenkimams daryti AB ROLLER treniruokli bet niekaip neprisiverciu su juo sportuot ☹ ir kaip gi sekas tas nevalgymas? ar veiksminga? per kiek laiko ir kiek jau atsikratet?
laba,junkis junkis ali,kuo daugiau musu cia bus, tuo manau bus legviau pasiekti norimo rezultato😀spem,tau tokiu atveju galima retkarciais ir sugriesyti😀,ali,as pakolkas tik nuo sesiu nevalgau,o kai organizmas apsipras su tokiu rezimu,bandysiu mazinti ir porcijas per diena,dar ir kokia mankstele pilvui butu gerai padaryti😀,nes pas mane yra uzsibrestas tikslas -10-8kg😀
Jungiuosi ir as prie jusu😀 po 18val.nevalgau jau kelios dienos.norejau jusu pasiteiraut -------> Iki 18 val jus valgot viska kaip ir anksciau ar dietos laikotes?
raminta sveika prisijungus 😀 kompanijoj visada smagiau 😀 negu vienai 😀 as nors vakar ir sugriesijau sukrimtau baranka ir truputi keptos duonos bet rezultatas vistiek geras 81,4kg 😀 kazkaip sioa savaite sustojo kristi bet nezadu nutraukti prisilaikymo tad ziuresiu kaip kita savaite bus 😀 griezciau negaliu laikytis nes maitinu ir bijau kad pienukas nedingtu 😀
tad jungiuos prie jusu,gal bus lengviau norimo rezultato pasiekti😉
sveikutes,jungiuos ir as prie jusu,jau nuo pirmadienio po 18val nevalgau,taip sunkus pirmieji vakarai,o dar kai pas mane toks darbas,tai ir pati nepajauciu kaip ka i burna isideduD:
beja zindyviu arbata super ir man ji skatina pienuka 😀 bet labiausiai kai apmazeja pienas kmynu arbata padeda su pienu pamegink 😀
silvijana as pilnai tave suprantu 😀 kai auginau pirma dukryte taip pat nieko nespedavau budavo kad net pamirstu pavalgyti 😀 ir po triju dienu pastebiu kad tik arbatom gyva budavau 😃kai slabnet jau pradedavau 😀 o va auginu antra dukryte patikek pasidarau viska ir pavalgau ir kambarius susitvarkau kartais net nebeturiu ka veikti 😃 ir pati stebiuosi kaip taip gali buti 😃 o va sia savaite dukra vyresnele susirgo tai abi mergos namie reik ir gaminti daugiau ir demesio skirti bet speju dar ir paremontuoju dukros kambari 😃 mistika man kaip as taip speju viska 😃
Spem, man mažėja pienukas, jei valgau pirmąkart tik po pietų ir jei vėliau nevalgau, nes valgant tik kartą dienoje tikrai gali dingti pienukas, nes iki 18 val. neretai daugiau ir nespėju. Pastebėjau, kad man pienuko yra, jei normaliai maitinuosi, geriu dar Hipp arbatą žindyvėms, toks jausmas, kad man ji labai padeda. Kai vyras namie, tai aš ir normaliai pavalgyti spėju, nes jis su mažiuke pabūna.
silvijana sotus pusryciai pietus ir soti vakariene iki 18val tikrai nedings ienukas o skyciu geriu ir daug ypac vakare ir po 18val 😀 maitinu tik savo pienuku ir jo pakanka svarbu iki 18val maitintis gerai o jau po tai tik skysciu pries miega kmynu arbata su pienu labai suskatina pienuka ismegink 😀
Aš atvirai prisipažinsiu, kad nieko man nesigauna, nes kartais pirmąkart pavalgau tik apie 16 val., tai nevalgyt dar vėliau kažko man per daug baisu, nes mažėja pienukas po kelių dienų pastebimai, silpna darosi ir tikrai bijau, kad ne tik negalėsiu maitinti, bet ir nusilpsiu. Nežinau ką daryti ... ☹
Sveikute,na saunuole tu spem man svoris vietoj vis dar stovi,kartais sumustini,arba obuoli vakare suvalgau jai labai noriu,taciau diena neberynu kaip anksciau,prisilaikau,tik kad vel prie saldumynu traukt pradejo😃
sveikos 😀 kaip cia ramu kodel niekas nesidalina kaip sekasi nevalgyti po 18val 😀 va man po sugriesijimo savaitgali ir prisilaikimo sia savaite vel gryzo svoris nors vakariki 18val dar cepelinu prisiryjau ir moliugu pyrago bet vistiek 82kg ir dar po pusryciu 😀 tai turbut kokius 81,5kg ryte sveriau 😀 super jauciuosi po truputuka pastebiu kad svorio mazeja ir vyras komplimentus jau beria 😀
alioniukas zinok matosi po gimdymo dar pilvas nelabai yra sunykes reik liemeni atgauti 😀 pradesiu nuo siandien ir atsilenkimus prijungti prie nevalgymo po 18val 😀 o po sio savaitgalio as savim nusivyliau ☹ sestadieni sugriesijau ☹ tad pas mane irgi buvo +1kg ☹ na bet ryt ryte vel pasisversiu nes sy ryt veziau dukra as i darzeli tai pamirsau pasisverti nes vyras sutiko gryztancia su pusryciais 😀 palepino 😀 na ziuresiu kiek cia ryt sversiu tikiuosi nenusivilsiu labai 😀
Sveikos as laikausi kaip ir neblogai,tik po vakar cepelinu ir skanumynu +1kg,na bet siandien jokiu valgymu nebus saldziu,tai nepergyvenu,pradesiu pregyvent tada kai rodykle vel virs 70kg prades rodyt,tada infarktas istiks😃.spem saunuole,kad gerai laikaisi,oho kokia tu auksta,tas 82 turbut net nesimato pas tave 😀
as po antros dukros kuriai jau 2men 1sav tiek sveriu .. jergau kokia as stora buvau ☹ na bet mano ugis beveik 180cm 😀 noreciau vel 67-68kg sverti cia mano svajone kuria iki vasaros stengsiuosi igyvendinti 😀
jo jausmas,kai atsikeli tusciu skrandziu nerealus!!! tik as einu miegoti 2 valanda nakties,todel kartais tokiu metu jau ir gurgzti pilvas pradeda,arba ryte 😃
o mes su vyru vakar ir pyraga issikepem ir zagareliu pilna bliuda bet tik ismuse 18val ir viska uzdangstem ir paslepem 😀 tiks vyresnele valge kiek lindo 😃 apie 21val jau sunku pasidare tai arbatos issivirem isgerem ir i lovas suriogzlinom visi 😀 super jauciames ryte taip gera ir jegu daug 😀 paskiskai jauciames o va as kapoju moliugu pyraga kur vakar kepem 😀 labai skanu reik atsivalgyti po to vakare vel seile tys 😃 o vakare bus Big Bomb 😃 vakarienei 😀 ( t.y. vistos blauzdeles su bulvem supjaustytom siaudeliais folijoj orkaitej ) as darau neporcijomis o inda iskloju folija ir viska sumetu ir susuku toki dideli kalna buna labai skanu tik ilgiau kepasi 😀
nu va kokia saunuole, as ir bandau, bet cia pora dienu buvo prasta nuotaika,tai jagerinau maistu 😃 deja,nepagerejo,tad nuo vakar vel prisilaikysiu,na tiek,kiek dabar mano vidine savijauta leidzia 😀
sveikos na kaip sekasi aprimo si temele gal niekas nebesilaiko 😀 as tai puikiai su vyru abu nuo 18val nevalgom ir puikiai jauciames 😀 jau sveriu 82,5kg 😀 jei taip ir toliau iki naujuju tikrai pasieksiu kazkoki rezultata 😀
oi mergyckos o as si ryt taip ir nepasisveriau pora nakteliu bemiegiu apturejau tai siandien ryte vyras vyresnele isveze o as su maziuke iki 11val pramiegojau dar buciau ir toliau miegojus jei ne vyras paskambintu 😀 pietus teko eiti jam gaminti nes buvo gryzes 😀 bet ir gerai jauciuosi jau issibudinus ir energinga tikiuosi si naktis nebus sunki kaip preitos 😀
labu,ne suniui ant uodegos,o bent jau nepriaugi daugiau,bet taip taip as ir pasilepinau ir sugrizo viskas viskas...bet bent jau paprastom dienom jautiesi gerai 😀))