Nevalgymas po 18 val.

20. Oct, 09:00

Sveikos,bandžiau vieną dieta,kitą,tačiau prisiminus ta "kankinimąsi",kai matai kitus valgančius gardžiausius valgius ir skanumynus,nebesinori man jų griebtis..Taigi,atradau sau patį tinkamiausią variantą,kur nejaučiu jokio kaninimosi,tik truputėlį valios reikia,ir ne jokia čia paslaptis,bet gal ,ką nors sugundysiu: MIELOSIOS,NEVALGYKIT NUO 18h,o jei einat taip vėlai miegoti kaip aš - 1-2 nakties,tai dar prieš 8 galite išgerti stiklinę sulčių...nu žinokit super...dieną valgau ir šokoladą, ir bandeles ir procijų sumažinti nepavyko,bet nuo pirmadienio iki penktadienio jau trečia savaitė netenku virš 2 kg,SUPER,vienintelis blogumas,kad vis dar leidžiu sau pasilepinti skanumynais vakarais savaitgalį,todėl per ji beveik viskas sugrįžta,bet ir netgi po šių savaitgalinių pasilepinimų,po kelis šimtus vis tiek mažiau...kas dar bandote ši paprastą svorio metimo būdą,o gal kas susigundėte ...reikia tik nuspręsti kažkada ,kad nebereikia ir savaitgalinių pasilepinimų,tai išvis būtų nerealu ;)

05. Jul 2012, 13:59

As pries nestuma irgi meciau rukyt,nerukiau biski daugiau nei pusantru metu,bet va vel pradejau,labai noriu mest,as ir taip nedaug rukau bet aisku geriau butu is vis nerukyt...o vyno ar sidro pradejau tik neseniai atsigert kartais,bet jie labai koloringi,eina i kuna ziauriai😀

05. Jul 2012, 13:48

jau pries nestuma visiskai uzbaigiau reikalus su alkoholiu ir tabaku..jau 18men.po gimdymo bet vis dar nei vieno nei kito nevartoju

05. Jul 2012, 13:32

nuodemes ir man jauciu po keliu dienu bus,nes sestadieni i gimtadieni vaziuosim,bet pradejus nevalgyt vakarais jau net nenoriu vaziuot😀o kaip su alkoholiniaia gerimais jums,nevartojat is vis?as kartais savaitgali megstu vynu atsigert ar sidro,tik nezinau kaip bus dabar,nes man pati pradzia tai nieko nesinori is vis,o tik ko greiciau suliekniet😃

05. Jul 2012, 11:50

Sveikutes,man dar vienas vakaras praejo be vargo,vienu momentu buvau pagalvojus kaip noreciau ledu😀bet nuvijau tas mintis,as po6geriu tik vandeni😀db kai pradejau daug vandens gert as einu i tualeta koki20kart per diena😃o jums taip yra?LINESTA oho kaip as tau pavydziu jai as numesciau10kg buciau pati laimingiausia,snd vel pasisveriau2nevalgymo vakarai man minusavo2kg😀bet jauciu,nebekris jie taip greit toj sustos ir kris tik gramas kitas,kaip jums buvo?😉

05. Jul 2012, 11:33

kazko kompas durniuoja RN paraso nors as nerasau

05. Jul 2012, 11:31

ir as noriu apie tai pasisakyti.
kas cia tokia valge po 18val.t.y. prisikemsa skrandi pries miega,taip tik skrandzio gadinimas,blogas miegas ir kosmarai(kaip mama man sakydavo jai valgydavau velai)
is sveikatos puses tai labai nesveika.skrandis jau turi ruostis poilsiui,o ne virskinti maista
gal kam ir kvailokai tai atrodo

05. Jul 2012, 08:48

mamuk, deje nevalgydama po 18val per tris menesius numeciau 10kg 😛 , tai va tavo pasisakymai mitas 😉

05. Jul 2012, 00:00

mamuk, visi zino,akd jei sureguliuosi savo mityba,atsisakysi sokoladu,bandeliu,batono,bulviu,gazuotu ir taip tolaiu ir panasiai,sportuosi,valgysi 5 kartus dienoje ir taip toliau ir panasiai, sukusi daugiau nei noretum...
taciau keista,bet tokiu valingu zmoniu atsiranda retai, o as ir neketinu astsisakyti ne vieno skanesto,ne vieno,gyvename viena akrta ir oriu megautis visiskai visu maistu,kas man skanu,bet noriu ir atrodyti graziai,todel pasirinkau nevalgyma po 6 ir kai uzeina upas sporta,nes tam valios uztenka,kokios valios,man labai patinka sis metodas ,o ir tie -5kg labai matosi,visi giria,ko daugiau moteriai reikia,valgyti ko nori,siek tiek pariboti ir dziaugtis komplimentais... turiu omeny,nuomones reiksti nedraudziame,taciau isvadinti kvailom,nu atsiprasau,bet taip,uzvedziau sia tema ir tokiu komentaru matyti nenoriu,o kadangi as cia ne viena tokia,tai kazkam reikai padayti isvadas....dziaugiuosi,kad musu vel daug,visom valios 😃 😉)) o skysciu kuo daugiau!!!!!!!!!!!!! tik ne sulciu,jos kaloringos,kaip ir vaisiai 😉 arbatos be cukraus,vandenukas -liuks,ir labai smagu zinoti,kad geriant tiek skysciu darai tik gera savo organizmui,vietoj to ,kad kistum cipsus 😃DD

04. Jul 2012, 20:57

o kaip gi del skysciu po 6? pvz sultys

04. Jul 2012, 20:55

Deja deja jau paluzau... 😃 tas kasnelis nuodemingo maisto 😃

04. Jul 2012, 20:38

ali stiprybes sinadien nepalust😃!!!

04. Jul 2012, 19:49

Su mama per skype uzsisnekejau(1val.30min.) tai net nepastebejau kad jau po 6(belgijos laiku) ir nepavalgiau.tai ka,sia diena nesekminga su nevalgymu... ☹

04. Jul 2012, 18:15

pritariu lilai visu100proc!!!😃pastaruoju metu kur nebepaskaitysi ten verda diskusijos,nes kuri nors mus visas mokyti nori😀mamukas tu nepyk,bet mums mokytoju nereik,mes pacios galim nusprest kada mums nevalgyt,jai tau sioj temoj nepatinka kazkas tai nebutina pirst savo nuomone taip drasiai😀ALI as irgi skaiciau kad trys valandos iki miego geriausiai,as atsigulu i lova apie9uzmiegu11 po filmo kokio,bet po6man pats tas nevalgyt,na db neseniai pavalgiau ir nebevalgysiu,nebent persika pries pat6,(cia svedijos laiku)LT jau bus7😀

04. Jul 2012, 18:11

Ir cia kiek skaitinejau .. jeigu valgysit diena bet ka o nevalgysit vakarais tik.tai kris minimaliai svoris arba kitoms aplamai nekris 😀 Apie svorio metimo budus si bei ta nusimanau todel galiu manau reiksti savo nuomone cia drasiai.. Tuo labiau kad tai tik MANO nuomone ir mano protingos ar kvailos mintys 😀Kaip kam pasirodys.

04. Jul 2012, 18:09

dzherda tai cia forumas ar kas cia ?kad sakai pasilikti protinguosius patarimus sau .Cia forumas -o forumas tam ir skirtas diskutuot..taip jau atgal neskaitysiu tiek puslapiu ..nes manau cia kartojotes ne karta,gal ir as kazka kartojancio pasakiau.Ir vien taikad sukuriai TU sia tema o as ilindau i ja ir siek tiek papasakojau realybes nereike pykti ir taip astriai reaguoti .Nors ..nervai gerai - kuo daugiau nervinasi zmogus tuo daugiau kg krenta 😀)))

04. Jul 2012, 18:03

bet gal kitu lieknejimo budai efektingesni,todel ir dalinames patirtimi 😀

04. Jul 2012, 17:59

Na buvau pas dietologe,tai ji sake nevalgyti 3val.iki miego.o kadangi keliuosi 5val.ryte(ir valanda begioju) tai man ir gaunasi nevalgymas nuo 6val.o tada valgyti tik tada kai LABAI LABAI nori.o pries valgi isgert vandens.

04. Jul 2012, 17:53

o, kaip saunu,turim viena protinga moteri ,liuks 😀)) ta protingoji matomai arba nelabai turi problemu su svoriu,nes yra viena is laiminguju,kurios gali valgyti tiek kiek nori ir kada nori,arba su gelezine valia,buna ir treciasis variantas, kai yra tik kalbama (ka visi puikiai zino) bet nieko nedaroma 😀)) visos viska puikiai zino,ir tema pavadinta simboliskai ir ,kai jau tiek cia puslapiu,aisku nesakitysi,aks buvo rasoma pries tai,zinoma,kad esme nevalgyti vakarais,taciau kaip atspirties taskas laikomas 18h, pati einu miegoti po 1 nakties ir 18h pavalgyti man pilnai uztenka,svarbiausia kovoti su tuo,kas tau trukdo,bent jau taip kaip iseina-pagriesijant,pabadaujant, ir taip atrasti sau geriausia buda...tad gal geriau protinguosius patarimus pasilikime sau,kuiriuos visos zinome, ir palaikykime vien kita,bei pasidziaukime,kad bent jau kovojame ir pasiekiame savo tiksla 😉

04. Jul 2012, 17:37

Tiek moteru cia matau jaunesniu vyresniu ,protingu ..bet ,kad valgymas po 18 te yra mitas tai dar nezinot 😃 tas ne valgymas po 18 valandos reiskia nevalgyti vakare -naktim ,tai vienos gali nevalgyt nuo 17,kitos nuo 20 valandos ..kaip prisipratins organizma.Norint mesti svori protingai nesekinant kuno ,reike atsisakyti sunkiai virskinamu produktu ,gerti skysciu daug o kai netruks organizmui skysciu tai ir valgyt taip ziauriai nesinores,ir susireguliuoti mityba tvarkingai 😀O nevalgyti taip kad tris dienas badauju o ketvirta edu . Dietos -aplamai nesamone ..

04. Jul 2012, 17:21

na mano didziausia minusas tai kad as per diena galiu beweik nevalgyt,koki sumustini,o kai vyras grysta tai vakariene apie5h,ir paskui ledai,cipsai,ar kokios bulkutes,jau koki puse metu sakiau viska nuo pirmadienio nebevalgysiu vakare bet...😃,vakar vyras erzino su ledais ir snakais,bet geriau vandenuka tik vakare,ziuresim kaip siandien bus,pasisveriau siandien pries pietus -1kg200g😀

04. Jul 2012, 16:00

Bandziau ir as nevalgyt po 6val.savaite atlaikiau.po to po kasniuka,po kasniuka,stai ir vel nakti i saldytuva lendu 😃 bet jau savaite rytais begioju tai reiketu ir vel nebevalgyt po 6.bet oi kaip sunku...

04. Jul 2012, 15:46

labu 😉na man tai sekasi puikiai,sios super akcijos 😃 metu numeciau virs 5 kg,kartu su sportu,bet sportas siuo metu primistas,o nevalgymas po 6 kaip iseina,stengiuosi atsilaikyti,bet nevisada iseina,tad manau,kad jau menesi puse savaites atsilaikau,puse nelabai 😃 svarbiausia,kad yra rezultatai,nevalgymo po 6 tikrai neatsisakysiu,man sis budas nerealus!! 😀 sekmes alioniuk 😉 o kitoms,skaniu naktipieciu 😃DD

04. Jul 2012, 14:49

Sweikutes,as irgi nebevalgau nuo sesiu,nuo vakar dienos tik pardejau😃,ziuresiu kai seksis,nes tikrai butu numesti koki10kg,kad atgauti savo senaji svori iki niestumo😀bet si temele nutylus,gal jau pradejot valgyt>arba atostogaujat😀

05. Jun 2012, 11:40

Jolita, jo galejai,nors dazniausiai su masina vazineju 😉 Daivute-saunuole,kantrybes, valios ir geru rezultatu 😉 man kazko per egzaminus nebelabai pavyksta nebevalgyti po 6,na bet bent jau pries miega 3 valandas tikrai nevalgau 😛

02. Jun 2012, 20:45

Gerda, jei Lt vadinas galejau matyti tave mieste 😃?

02. Jun 2012, 12:06

sveikos, as LT, tai nekasdien pavyksta susitvardyti, bet siaip prisilaikau ir svoris 68,5 ,vadinasi nuo balandzio 1 iki dabar pavyko numesti 3,5kg 😉

01. Jun 2012, 19:11

sveikos, kol buvau isvykusi priaugau tris kg, grizau ir numeciau tuos tris kg 😀 dabar esu su 67-68 😃

28. May 2012, 15:36

sveikos mamytes 😉 na ar laikotes sitos dietos,ar newalgo wakarais? As nuo snd noriu pasistenkt newalgyt nuo 18h

04. May 2012, 21:07

NOPRITE NUSIKIRTI PIGIAI ?
10LT KIRPIMAI
VILNIUS
864812950 EVELINA
ESU PRAKTIKOJE IKI BIRZELIO 30D.

1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 23