Sveikos,bandžiau vieną dieta,kitą,tačiau prisiminus ta "kankinimąsi",kai matai kitus valgančius gardžiausius valgius ir skanumynus,nebesinori man jų griebtis..Taigi,atradau sau patį tinkamiausią variantą,kur nejaučiu jokio kaninimosi,tik truputėlį valios reikia,ir ne jokia čia paslaptis,bet gal ,ką nors sugundysiu: MIELOSIOS,NEVALGYKIT NUO 18h,o jei einat taip vėlai miegoti kaip aš - 1-2 nakties,tai dar prieš 8 galite išgerti stiklinę sulčių...nu žinokit super...dieną valgau ir šokoladą, ir bandeles ir procijų sumažinti nepavyko,bet nuo pirmadienio iki penktadienio jau trečia savaitė netenku virš 2 kg,SUPER,vienintelis blogumas,kad vis dar leidžiu sau pasilepinti skanumynais vakarais savaitgalį,todėl per ji beveik viskas sugrįžta,bet ir netgi po šių savaitgalinių pasilepinimų,po kelis šimtus vis tiek mažiau...kas dar bandote ši paprastą svorio metimo būdą,o gal kas susigundėte ...reikia tik nuspręsti kažkada ,kad nebereikia ir savaitgalinių pasilepinimų,tai išvis būtų nerealu ;)
Gerda visada norysi po nestumo atgauti formas kokias turejai pries nestuma ,visada sverdavau 52 ir kai po nestumo lieka pakibe kg kai matai save veidrodyje ,tai nekoks jausmas ..😀, o del lidos del pora kg nesinuodysiu 😀..esu pradejusi begioti vakarais ,tai gal kaip nors pakris tie nereikalingi kg iki vasaros tikiuosi 😀
O Dievuleliau,tu nejuokauk,juk as tave maqciau,kudute kudute,dar kaip tik su kita lietuve ,kur skridom ,ji sako,va pavyzdziui kaip as pavydziu siai moteriai,ne nesimato,kad gimdzius,kudute kudute 😉 mes is galvos tas lidas....
kristanana as lidos meginau,nes niekaip nejo numesti tu pakibusiu likusiu 7kg po nestumo 5numeciau su lidos pagalba ,o pora vis dar laikosi , yra pabunda ir vel uzvartoti lidos ,bet nznau del dveju ,treju kg kazkaip nesinori nuodytis ,o taip nekrenta nors tu ka..niekas nepadeda;/
super ,kristanana, labai dziaugiuosi tavo rezultatais , as ir nestumo metu priaugau 29,10 nukrito iskart, 12 laikui begant su trupuciu apribojimu,liko 7,kurie laikosi 😀
saunuole sance😉
na pradejau laikytis nuo spalio pabaigos po antro nestumo labai daug priaugau sveriau 102kg kg numeciau gal koki 10 bet kai sunui sukako 2 metukai vsio paziurejau save i veidrodi ir pasibaisejau ir tada nusprendziau reikia na siap turejau labai dideles pagundos nusipirkt lidos talijos s bet pagalvojau reik isbandyt be piliuliu tai va biskutuka ribojau maisto ir valgiau viska kas telpa i viena stikline na o labiausiai tai dar paveike kad isejau i darba tentik spek suktis tai va tikiuosi kad ir toliau tai po biskutuka seksis😉beja geriu daug vandens ir zalios arbatykes 😉
dzherda saunuole kaip as laukiu kada galesiu kudintis nors jauciu kad to ilgai dar negalesiu nes reikes leliuka ismaitinti kol pienuko turesiu 😀
spem-saunuole,kai lauksiuosiu vel ir as tesiu sia akcija,o va su po 6 nevalgymu ir 3k sportu per savaite per 3 dienas -1kg 😀
as nors ir laukiuosi bet taip pat po sesiu nevalgau 😀 bet svoris auga ne kg o grammais kas mane labai dziugina 😀 kas mane zino bent kazkiek yra gidrejusios kad per savo pirma nestuma priaugau 31kg sveriau pries gimdyma 101kg ☹po gimdymo atgavau formas dar ir geresnias bet va vel laukiuosi ir si karta pasiryzusi tiek nebepriaugti 😀 kolkas sekasi puikiai man 23savaites o tik +8kg 😀
sveikutes,keleta savaiciu buvo nustoje kristi kg,bet ir neaugo,nezinau kodel,viska dariau tai pat,pries keleta dienu pradejau dirbti vakarais,siandien uzlipau ant svarstykliu ir stai nera dar 3 kg 😀 siuo metu mano saskaitoje jau 13kg😀
seniau as taip darydavau, kol viena karta isveze i legonine , ir numeciau per menesi 6 kg😀 bet tuo to laiko nebedarau
nieko sau -12kg😀)),tai gal ansvori turejai ??kad tiek nukrito nevalgant po 18h?nes istikruju -12kg tai labai daug ,o as siandien nusikaltau valgiau kosytes po 18h ;/
šnd pasisveriau tai db sweriu 56kg,jai numesciau 6kg buciau lb laiminga 😀
oho,12kg-bravo👍 tikrai,papasakok daugiau kaip pavyko tiek numesti
Kristanana,o jei nepaslaptis koks buvo ugis ir svoris pries numestus kg,nes 12 tai cia ne juokas,super,didziuliai sveikinimai,per kiek laiko numetei?
jo teisybe sunkiausia man tai buvo ir pirnos dienos bet labiausiai tai savaitgaliai😥bet baika kai pripranti tai visai ir nieko kai pamatai rezultatus😉
SWEIKOS AKCININKES NA va pagaliau radau laiko jums parasyt tai va as jau numeciau 12 kg ir kuno apimtis sumazejo 5 cm😉o dar va ir vestuves birzeli nusimato tai jau busiu grazi grazi😉kaip man patinka 😉
sunkiausia buvo pirmas dvi savaites,kai po to pastebejau kaip gera atsikelti tusciu pilvu,lengvutei,kai matai kad krenta gramai,o po savaites ir kilogramai 😃 zodziu,man tai visiskai lengva 😀
tikiuosi sulauksiu taip pat geru rezultatu kaip ir Gerda😀,nera sunku po 6nevalgyti?😀,pirma karta bandysiu laikytis ,nesu to dariusi niekada😀 ,o su porcijom man lygiai tas pats kaip ir tau neiseina mazesniom porcijom valgyti ,o jai maziau issidedu ,greiciau valgyt norisi vel😀)))
jau wakar pradejau laikykis sios akcijos😛
sveika prisijungusi prie sio,jau oficialiai pavadintos AKCIJOS 😃 man tai super sis nevalgymas po 6,laikausi ir laikysiuos,o su laiku tikiuosi ir porcijas sumazinti ,vis nepavyksta 😛
aleks jau pradejai laikytis sios akcijos?😀
ir as noreciau nors 52kg swerti 😉 reikia tiketi,kad pasiseks
man irgi labai sunkiai atsispirti kaip tik noras valgyti atsiranda vakarais ,o dienom net pamirstu ,kad valgyt reikia😃,noreciau iki 51, 50kg sverti .. noreciau numesti iki vasaros ,tikekimes pasiseks😀))
tai jusu sworis normalus😉 as ir 160cm-o sworis db 57-58 😕 tai stengiuosi wakarais newalgyt,bet sunkiai lb sekasi😃
prisidesiu ir as prie jusu nuo rytojaus ,ugis 160,svoris 54sviruoja 53😀,idomu kaip seksis😀)
sveika,pirmadieni sveriau 72,2,ugis 174,o va siandien 71 😀
sveikutes.ziuriu visos merginos stengiasi ir rezultau geru yra,labai dziaugiuosi😀na gal pasidalintumete kiek kas sveriate?😀
Sveikutes,as ir sia sav vel laikausi sios nuostabios akcijos,tik gramai taip greit nekrenta,matomai,kad dar namie po valanda sportuoju:-)
sveikutes, as taip pat vel pradejau po sesiu nebevalgyti 😀 tai palengvele palengvelia tirpsta ir valgau du kart dienoj ka tik noriu tai 12val ir 16,30val 😀