Nevalgymas po 18 val.

20. Oct, 09:00

Sveikos,bandžiau vieną dieta,kitą,tačiau prisiminus ta "kankinimąsi",kai matai kitus valgančius gardžiausius valgius ir skanumynus,nebesinori man jų griebtis..Taigi,atradau sau patį tinkamiausią variantą,kur nejaučiu jokio kaninimosi,tik truputėlį valios reikia,ir ne jokia čia paslaptis,bet gal ,ką nors sugundysiu: MIELOSIOS,NEVALGYKIT NUO 18h,o jei einat taip vėlai miegoti kaip aš - 1-2 nakties,tai dar prieš 8 galite išgerti stiklinę sulčių...nu žinokit super...dieną valgau ir šokoladą, ir bandeles ir procijų sumažinti nepavyko,bet nuo pirmadienio iki penktadienio jau trečia savaitė netenku virš 2 kg,SUPER,vienintelis blogumas,kad vis dar leidžiu sau pasilepinti skanumynais vakarais savaitgalį,todėl per ji beveik viskas sugrįžta,bet ir netgi po šių savaitgalinių pasilepinimų,po kelis šimtus vis tiek mažiau...kas dar bandote ši paprastą svorio metimo būdą,o gal kas susigundėte ...reikia tik nuspręsti kažkada ,kad nebereikia ir savaitgalinių pasilepinimų,tai išvis būtų nerealu ;)

17. Nov 2012, 21:09

http://saskaita.5a.lt/?id=vm72bq1a3pgt0l0vz04lj2gwjh03h9 lengva gauti papildomu pinigeliu

15. Nov 2012, 12:20

tikiu man taip pat

15. Nov 2012, 10:31

As pries savaite sveriau 75 ☹ kai visad sverdavau 55.depresija tokie skaiciai kelia...

15. Nov 2012, 10:10

oho pas mane ryt Alvitai 3men 😀 bet pasidarau viska ji gera mergyte pabuna viena bet vakare reikalauja jau demesio😀 o as jos nevarzau kada ji nori tada miega nori pavalgo na nelepinu bet ir nepalieku likimuj megstu su ja zaisti kartais visa diena ja ant ranku nesioju kartais tvarkausi 😀 visko pas mus buna 😀 na o apie svori kalbant po antros dukrytes sunkiai krenta ☹ bet tikiu kad numesiu ji ryte sveriau 81kg 😀 dar 6kg iki kaledu liko numesti 😀 tikiuosi pavyks

14. Nov 2012, 20:14

Kai manasis buvo maziuliukas tai beveik nesitvarkydavau.miegodavau kartu o kai nemiega ant ranku budavo.rankinukas buvo😀

14. Nov 2012, 20:04

as ir dariausi generaline bet as po maza plota nes su kudikiu jo per viena diena neimanoma 😃 tik per tris dienas

14. Nov 2012, 19:29

O as siandien griesinsiu nes generaline tvarka nuo ryto dariau ir tika baigiau.ir net nepastebejau kiek valandu.visa diena nevalgiau tai reiskia siandien nusidesiu... ☹

14. Nov 2012, 18:01

na ka pasimegavau moliugu pyragu 😀 ir laikas arbacikes valandikems 😀

14. Nov 2012, 15:02

Na siandien ryte jau jauciausi geriau,nebeskaudejo skrandzio tik buvau alkana kaip vilkas 😃

14. Nov 2012, 12:40

man daznai gurgia nes istampytas ir turi praeiti bent mienuo kad susitrauktu 😀 o as pakeiciau savo mityba dabar kasdien valgysiu tik garpuodyje gaminta maista aisku bus svenciu kad ir cepelina paragausiu bet jei imanoma valgysiu tik garpuodyje gaminta maista 😀 tikiuosi taip subalansuoti savo mityba ir daugiau numesti svorio 😀

13. Nov 2012, 21:48

hm,na man rytais neskauda skrandzio niekad, va pvz 2 nakties buna pradeda kalbeti pilvas,tada vandenuko,arbatytes ir praeina,yra buve paryciais pradejo gurgeti 😃

12. Nov 2012, 17:47

as ir peralkus jauciuosi bet mano rytinis maistas buna arbata zindyvems 😃 ir surelis arba jogurtas su dribsniais 😀 po to jau kelis sumustinius jei speju perkandu ir papietauju ir pries pat sesias sedam su seimyna vakarieniauti o po sesiu valgo tik dukrytes 😀

12. Nov 2012, 13:48

as ir taip pat galvoju kad reikia priprasti.kai atsikeli taip norisi greit kazko pavalgyt bet turi kentet nes pirma vaikui padarai valgyt

12. Nov 2012, 13:38

ali man ir skaudejo kazkaip rytais toks jausmas kaip peralkus bet pradingo, reikia tesiok priprasti😀

12. Nov 2012, 13:30

gal reikia laiko kol skrandis pripras?

12. Nov 2012, 13:29

sveikos.savaite laiko kai po 18val.nevalgau bet nesijauciu gerai ☹ rytais skrandi skauda ☹

12. Nov 2012, 09:24

ir as savaidgali sugriesijau, bet nieko vel esu nusiteikusi visa savaite griestai nevalgyt po 6 ir minti dviratuka, kai mazylis miegos, praita savaite saziningai nevalgiau po 6 ir taip gerai jauciausi ir visainesunku tik noro reikia liuks, linkiu visom jaustis gerai 😀

12. Nov 2012, 08:05

dzherda teisi man ir savaitgali teko sugriesyti bet neimu i galva 😀 nes savaite visa pasitempsiu ir bus rezultatas geresnis 😀 tikiuosi greitu laiku jau ir 80sverti 😀

11. Nov 2012, 22:10

viskas gerai raminta 😉 net jei savaitgaliais pagriesysi,o paprstom dienom susilaikysi,nauda bus bet kokiua tveju-visa savaite jauiesi puikiai,ypac rytais, keli numesti gramai vis tiek tureti pasilikti net ir po pagriesyjimo,o svarbiausia,kad svoris nekiltu 😉 ania? 😃

11. Nov 2012, 16:28

sveikos😀,o man per savaitgali teko sugresiti☹,tai jauciu,kad ne kiek i prieki nepasistumejau☹☹☹

09. Nov 2012, 23:55

sveika vilmute, tie kilogramai skamba ispudingai,bet kokiu atveju laaabai sveikinu, tik tos dietos ajajaj rizikkingas dalykas,nes po to visaks gali ataugti su pliusu,bet zinoma,jei prisilaikysi ir toliau ir nebesilaikysi dietos,o tiesiog kazka darysi,akd islaikyti ta numesta svori-tai fantastika!!! as su vaikules dieta per 9 dienas numeciau 5kg,buvo super, po poros sav sugrizo 1kg,nes negalejau susitvardyti,valgiau retai,ebt porcijos....buvau taip issiilgusi maisto,akd negalejau ju sumaznti,o visi like sugrizo per metus ☹ na bet svarbiasuai nenuleisti ranku ir atrasti,tai ,kas tau geriausia 😉

09. Nov 2012, 23:08

sveikutes merginos.senokai bebuvau cia uzsukus bet kadangi turiu kuo pasigirti tai ir rasau.man poliklinikoje galima sakyti sustate tokia kaip dieta .ir as jos laikiausi ir laikaus tik dabar biskuti susimaise nes sergu turiu gerti nemazai vaisu o pries vaistus uzkasti,bet gal n4sugadinsiu nieko😀tai man rezultatas per dvi savaites penki kg ir as manau kad tai nemazai😀

09. Nov 2012, 00:06

turiu omeny,akd as,jei jau rimtai laikausi,tai nieko po 18h i burna neimu,isskyrus arbatytes,nes jei suvalgydavau koki vaisiu,ar sulciu stikline,rezultatai kur aks prastesni budavo 😀))

09. Nov 2012, 00:05

merginos, vaisius siulau tik todel,kad tai geraiu nei bandeles saldainiai,kefyras, ar dar kas...zinoma,akd juose yra kaloriju,bet jei jau rinktis,tai geriau viena obuoli suvalgyti,kuris turi laaaaaaabai mazai kaloriju-daugiausia turi sultingi vaisiai,nes juose daugiau anglevandeniu(mano ziniomis), negu kazkas kita,sultys taip pat yra tik tam,kad nemirtumete is bado ir nesumastytumet griebtis bandeliu ar mesos...😃 o siaip tai isvis geriausia arbatytes po 18h,na bet cia jau prikaluso kaip kam iseina issilaikyti 😉

08. Nov 2012, 22:03

pora saujikiu dziovintu obuoliu

08. Nov 2012, 22:01

o as kazkur skaiciau,kad metant svori,geriau valgyti dziovintus vaisius,tai sivakara pora saujikiu sukramsnojau😀

08. Nov 2012, 21:45

spem ir as ta girdejau, nes vaisiuose daug cukraus 😀

08. Nov 2012, 21:00

o as ziurejau tokia laida kurioj sake kad vakare vaisius blogai valgyti jie turi daug kaloriju geriau juos ryte valgyti organizmas tada tik vitaminus isisavina😀 na bent jau taip dietologe aiskino 😀 sake daug kas klysta galvodami kad vaisius vakare geriau nei sumustinis 😀

08. Nov 2012, 19:30

sveikutes saunuoles!!! as siuo metu, kaip cia pasakius,na nelabai prisilaikau,enebnt netycia,nes ir taip labai daug itampos jauciu,todel maistas kartais praskaidrina nuotaika 😛 😃 bet gerai,adk bent jau nukrito tie pora kg,kuriuos priaugau rydama per diena,kai sedejom su dukryte namie ir niekur nejom visiskai...dabar vel pilna veiklos,tai jau viskas tvarkosj,tik kad sveciuose vakarasi bunam,tai ri sakau nesiriboju kol kas 😀
Labai dziugu del tiek daug prisijungusiu bendraminciu,sis udas tikrai padeda,visoms iki vienos,na nebent svorio stovejima itakoja kiti faktoriai... kaip jau sakiau,aisku,kad geriausia butu subalansuoti mityba,valgyti po stikline 5 kartus dienoje ir sportuoti-visos kaip mat pasiektume savo rezultatu,deja dej,viskas ne taip paprasta,o sis budas padeda norinsioms suliekneti su trupuciu saves apribojimu...o po 18h galite isgerti kokia 20h sulciu stikline,o dar geriau koki vaisiu, skaiciau ,kad tokiu atveju superinsi dalykas uzkimstis skranduka agurkas zalais,arba kopustas 😀
sekmes visoms,kuo daugiau tuo linksmiau ,o ir si temele padeda nepasiduoti taip lengvai,kai uzeina silpnumas 😉

08. Nov 2012, 19:06

irmukas tai tau mazai reik atsikratyti va man tai sunku as priaugau 26kg ☹ ir nukrito tik 12kg buvo 14kg virsaus pries pradedant nevalgyti po 18val ☹ dabarliko 11kg 😀 upa kelia man ir toliau prisiziureti 😀 dar vyro paprasiau kad atsilenkimu suoliuka partemtu is malkines 😀 reik ir pilvo apimtis susimazinti 😀 o tai atrodau kaip boba ☹

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 23