Sveikos,bandžiau vieną dieta,kitą,tačiau prisiminus ta "kankinimąsi",kai matai kitus valgančius gardžiausius valgius ir skanumynus,nebesinori man jų griebtis..Taigi,atradau sau patį tinkamiausią variantą,kur nejaučiu jokio kaninimosi,tik truputėlį valios reikia,ir ne jokia čia paslaptis,bet gal ,ką nors sugundysiu: MIELOSIOS,NEVALGYKIT NUO 18h,o jei einat taip vėlai miegoti kaip aš - 1-2 nakties,tai dar prieš 8 galite išgerti stiklinę sulčių...nu žinokit super...dieną valgau ir šokoladą, ir bandeles ir procijų sumažinti nepavyko,bet nuo pirmadienio iki penktadienio jau trečia savaitė netenku virš 2 kg,SUPER,vienintelis blogumas,kad vis dar leidžiu sau pasilepinti skanumynais vakarais savaitgalį,todėl per ji beveik viskas sugrįžta,bet ir netgi po šių savaitgalinių pasilepinimų,po kelis šimtus vis tiek mažiau...kas dar bandote ši paprastą svorio metimo būdą,o gal kas susigundėte ...reikia tik nuspręsti kažkada ,kad nebereikia ir savaitgalinių pasilepinimų,tai išvis būtų nerealu ;)
Na nebedaug ir liko Irmuk numesti iki norimo svorio 😀
Mano ugis 175cm, o svoris siuo metu 72,5kg, nenormaliai noriu savo 69kg, bet paskutiniai kg visai nejuda is vietos ☹
per kucias gaminsiu sushi 😀 tai manau tikrai apsivalgysiu 😀 ir nebrangiai 😀 o ir dukryte megsta ir vyrui labai patinka 😀 gal net per naujuosius pasigaminsim ziuresim kaip iseis 😀
mano ugis 178cm sveriu 81kg noreciau numesti bent 11kg 😀 iki pavasario 😀 kaledos taip tai sudetingiausia svente daugiausia patiekalu , bet as nepergyvensiu 😀 iki 18 val pasistengsiu kucias pavalgyti o po 18 val nebevalgyti 😀 o daug ko as negaliu valgyti nes matinu tai man dzin 😀man galima per kucias ir mesa valgyti tai tikrai neliksiu alkana 😃 o kaledos diena vakare tikrai nebaliavosim 😀 tai ramiai praleisim laika 😀 tik va naujieji bus namie su draugu buriu ir gaminsiu as todel valgysiu tikrai nes esam susiplanave ka darysim jau tai nerealiai skaniai 😀
O tai geri rezultatai 😀 bet dabar ateina sventes,tai as taip jauciu kad bua ia po dietu 😃 bent jau man 😀) o seip as ir savaitgali sugriesijau,nes buvo draugu tai ir vyno ataigerem ir uzkandziavau 😀 man tai labai sunku matyt kaip kiti valgo,o tu negali,nes as tokia labai jau pavalganti esu 😀 kiek tu nori numesti ? 😀
jovita man per menesi (nes as jau men laikausi ) nukrito 3-4kg esu labai patenkinta jei taip ir toliau iki pavasario tikrai atsikratysiu 10kg 😀buvo pas mane sugriesijimu ypac savaitgaliais bet savaites dienom susiimu ir tikrai veiksminga 😀
M tai smarkiai ir neiseina tau dietintis tada 😀 as tai irgi diena viska valgau,o po 6h nieko,tik vandeni geriuno jeigu jau labai noriu valgyti tai koki vaisiu suvalgau 😀 As noreciau 10kg numesti,tik kazin kaip cia man seksis 😀
as maitinu mergyte savo kuriai tik 3men todel diena valgau tiek kiek noriu 😀 o va po 18val daugiau ne kasnio tik arbatos 😀 iki pavasario pasiryzusi esu maitinti 😀 o po to jau sesaiu ant dietos kokios 😀 man reikia 10kg dar numesti 😀 nebent iki pavasario nukristu jie tada taip ziauriai dietintis nereiktu 😀
Cia gal mazdaug pries dvi savaites nusipirkau obuoliu sidro kapsules tas,dvi dienas isgeriau ir pagalvojau kad geriau nenuodysiu organizmo ir sveikai mesiu avori 😀 Dar bandziau Vaikules dieta,bet kaip viena diena pavalgiau ryzius tai atsoko fantazija kad dar reiktu dvi dienas juos valgyti 😃 ir tada nusprendziau tik po 6 nevalgyti 😀 O jus diena viska valgote ar ne ? 😀
jovita sveika prisijungusi 😀
Sveikos 😀 Jungiuosi ir as i jusu rateli 😀 Tai va jau savaite laiko nevalgau nuo 18h 😀 Istikro tai reikia labai daug valios,nes pries tai labai valgydavau,o ypac naktim,nes mano maziukas blogai nakti kaip miega,tai atsikeldavau,atsinesdavau ko uzkast ir migdydavau 😃 dabar jau galvoju reikia susiimti i rankas 😀 Taigi sveriu 68kg,o ugis 169cm 😀
sveikutes na va si ryt pasisveriau 80.8 😀 nors vakar su kaimynais sudalivavom ir truputi sugriesijau sampano paragavau ir vieno kasnio sumustinuku aisku neryjau su protu 😀 ir pora gabaliuku pyrago tai super po tokio sugriesijimo 😀 siandien stengsiuosi negriesyti paziuresiu rytdienos rezultatus 😀
man kolkas ir svoris sustojo 81kg ir ne krust vakar sugriesijau bet svoris nepakito galvoju gal ir butu buvo keliais simtais gr maziau 😀 na svarbu neryti 😀
na as apsileidau ir kol kas nieko gero,bet ziuresim,kaip po sios savaites laikymosi bus,prognozuoju -1,5kg 😀
Sveikutes,na kaip savaitgalis?atsilaiket? 😃 as biski apsileidau,bet ziuriu nepriaugau nieko😀svoris toks pats 68 kartais 68,5 svyruoja 😀
o kalbant apie arbatas jauciu reik nusipirkti slim arbata su ja galima 5kg numesti 😀
pas mane vyksta namie remontai kolkas neturiu laiko uzkandziauti o tuo labiau kad ir net nebesinori 😀 sekmes visms savaitgali....
spem,as siuliau ne tau,o irmukui,nezinojau,kad ji maitina,nes aki raso ,akd verkiant reikai numesti per men 5 kg,tai cia jokiu sveiku budu to nepadarysi 😛 man sekasi gerai,1 kg ikart nebera,po triju dienu, saindien mazytes gimtadienis buvo,tai uzkandziavau vakare 😀 stiprybes artejant savaitgaliui 😉 😃
Sveikos. siandien pabaigiau savo megstama vaisine arbata tai ejau jos nusipirkt.tokios nebuvo tai paemiau pabandyt kitokia.ir stai noriu valgyt tai galvoju atsigersiu arbatos.o si nauja arbata tooooookia slyyyykstiiiii... ☹ tai va kentesiu iki ryto be arbatos☹
sveikos ir man letai svoris krenta bet krenta tikiuosi greit atgausiu senas formas siandien ryte po pusryciu pasisveriau nes tik atsikelus pamirsau 😀 tai kolkas sveriu 81.5kg bet reiskia rytinis svoris butu mazesnis 😀 gaila kad pamirsau pasisverti 😀 na ryt jei neuzmirsiu butinai pasisversiu
sveikos merginos, ir as nevalgau po 6val. ir labai puikei sekasi ir per 2sav. numeciau beveik 2kilogramus ir labai gerai jauciuosi, drastiskai nenoriu mesti svorio nes arteja sventes vistiek noresis pauzkandziauti tai greit sugrys tas svoris tai geriau leciau bet uztikrintai sekmes merginos😀
Sveikutes saunuoles 😀 ir musu cia daugeja matau,as senokai bebuvau uzsukus,mano svoris toks pats 68kg buvau jau biski daugiau nei kg priaugus,nes uzkandziaudavau kartais vakarais,bet db vel susiemiau,noriu 5-7kg dar numesti iki pilnos laimes,ugis 175,tai maziau nei 60 tikriausiai nenoreciau sverti atrodyciau baisiai 😛As jai labai jau noriu valgyt,tai jogurta,vaisiu arba nedideli sumustini pasidarau 😀o ryte ir man tas jausmas kartais buna,kad atrodo zarna zarna ryja 😃😃 😃 na bet dazniausiai ryte valgau sumustini viena,blynu kartais jai mazyliui kepam arba jogurta su drisniais,riesutais ir dziovintom uogom 😀 kas dar nezino tai pasigirsiu kiek numeciau 😀per 2,5 men 9kg pameciau,pirma savaite man net 4 nukrito,paskui labai letai pradejo kristi,na bet vistiek nukrito 😀stengsiuos parasyt kasdien,nes ziuriu forumas atsigauna 😀Dzesta sveikinu tave vel suemus save i rankas 🌷
lila zinau laukiu kol nebemaitinsiu 😀 tada imsiuosi dietu o kolkas man ir po 18val 😀 nebevalgyti iseina nekenkia pienukuj todel nesuku sau galvos 😀kiek iseis numesti tiek 😀
dzherda mes kiek zinau maitinam leliukus tai tokiu drastisku priemoniu nelabai galim imtis ☹ as laukiu kada galesiu pasidietinti ir tikrai matyti gerus rezultatus
jei verkiant reikia,tai imkis vaikules dietos,jei grieztai laikysies,tiek turi numesti,nebet pas tave su medziagu apkykaita kazkas netvarkoj,jei ir su siuo budu tau nekrenta,jei saziningai laikaisi...bet kai pamegisni,suzinosi,jei uztenka valios rui jei reikai greito efekto,nes sis budas greito nesuteikia,todel ir pasilieka 😉
irmukau ir as noriu ir man kolkas stovi vietoj ☹
man tai kazko svoris stovi vietoj, sokineja + - 1kg ir viskas, o man verkiant reikia numesti 5kg iki kaledu 😀
dzherda saunuole kad susiimsi 😀 sekmes tau 😀 as tai save skanumynais lepinu rytais 😀 viska suvalgau kas skanu tokie mano pusryciai o per diena juos islakstau 😀
sveikutes, pagaliau ir as prie jusu prisijungsiu,nes o vaikeli tiek priaugau,akd jau geda,matomai man psichologiskai del to ,akd meciau rukyti,norejosi save pasilepinti tuomet kazkuo kitu-tai buvo maistas, ir siaip Norvegijoj sedi visa diena namie ,tia ir ieskai ko uzkasti,o Lietuvoj dabar grizusi-tai cia visko tiek daug ir taip saknu,ir nereikai apciai gaminti,uztenka nubegti i parduotuves ir nusipirkti 😃 bet viskas viskas visaks,nuo siandien nevalgau po 6,o 8 dar suvalgysiu koki vaisiu,nes velai einu miegoti,bet pasilepinimus pasiliksiu(tada ,kada bus progos,ir savaitgali viena diena). Sekmes visoms 😉 spem-saunuole 😉
sveikutes na kaip sekasi 😀 kaip svoris ar kenta kam man kolkas sustojo bet dziaugiuosi kad po savaitgalio pliuso neturiu 😀 man tai didelis pasiekimas 😀