Sveikos,bandžiau vieną dieta,kitą,tačiau prisiminus ta "kankinimąsi",kai matai kitus valgančius gardžiausius valgius ir skanumynus,nebesinori man jų griebtis..Taigi,atradau sau patį tinkamiausią variantą,kur nejaučiu jokio kaninimosi,tik truputėlį valios reikia,ir ne jokia čia paslaptis,bet gal ,ką nors sugundysiu: MIELOSIOS,NEVALGYKIT NUO 18h,o jei einat taip vėlai miegoti kaip aš - 1-2 nakties,tai dar prieš 8 galite išgerti stiklinę sulčių...nu žinokit super...dieną valgau ir šokoladą, ir bandeles ir procijų sumažinti nepavyko,bet nuo pirmadienio iki penktadienio jau trečia savaitė netenku virš 2 kg,SUPER,vienintelis blogumas,kad vis dar leidžiu sau pasilepinti skanumynais vakarais savaitgalį,todėl per ji beveik viskas sugrįžta,bet ir netgi po šių savaitgalinių pasilepinimų,po kelis šimtus vis tiek mažiau...kas dar bandote ši paprastą svorio metimo būdą,o gal kas susigundėte ...reikia tik nuspręsti kažkada ,kad nebereikia ir savaitgalinių pasilepinimų,tai išvis būtų nerealu ;)
Na bandysiu ir as prisiverst diena daugiau suvalgyt 😀 sekmes mamukes kustant 😀
apara as jau antra men laikausi po 18val nevalgau ir pienukas nemazeja 😀bet diena maitinausi sociai ir daug kad butu pienuko pastoviai ir arbatos skatinancios pienuko gamyba...
as maitinau iki 1,7 metu,pieno turejau apsciai,nenutraukinejau,todel jokiu prblemu man nekilo,kai susimdavau ir amziau valgydavau,taciau dietos laikiausi tik ,kai mazikei buvo 1,5 metuku ,nes valgydavo tik pries miegeli.
o as zinokit vakar pamaciau pazistama, kuri normaliai ,na su nuodeme valgydama numete per 4 men 13kg!!!! atrodo jau perkarus,tai papasakojo apie savo recepta- sviitaiga ,kitaip minteis aglia,kad as galiu,tisklo siekimas(sake,akd skaite knygas) + aerobika 3k savaitej ir baltyminiai(proteinu) kokteiliai...pagal ja viskas sveika,o baltyminiai kokteilai subalnasuoja cukraus kieki kraujyje,na ji buvo dietologes seminare,,kuri patare imti ssiu kokteiliu.as esu pakus,negaliu vi dar patiketi,ir girzus i Lietuva sulauksiu jo sseminaro ir iskart begsiu i aerobikos treniruotes,nes ir taip palanvau jas lankyti,bet dabar.... zodziu 😀)) reikai tik pradeti daryti krrutinei ptratimus aks ryta,kad liktu joje kas nors 😀)
Sveikos siekiancios tobulumo 😀 ech kovoju ir as su svoriu.. 5kg numest butu puiku, o jei 8kg tai isvis tobula, sverciau maziau nei pries nestuma 😀 dabar 63kg... Net mama mano sveria 55kg.. Tai pradejau labai pergyvent, atrodo viskas gan ok, bet pilvas lyg vel laukciaus.. Sudare vyras sporto programa 2k/sav tai jau antra savaite sportuoju, bandziau keleta dienu nuo 18h nevalgyt, bet kadangi nutraukineju pienuka tai ryte net 100-150ml maziau buna ☹ kadangi dukrytei 5.5men bet kosiu grieztai nevalgo net nzn ka daryt.. Baisu kad neuzteks jai ☹ kreipiuosi i maitinancias, ar jum nesumazeja pienuko po tokiu dietu?
man jie labai gerai numusa alki
Sveikos kaip sekas kudintis? norejau paklaust ka manot apie riesutukus? as turiu kokiu 10kg migdolu ir mastau ar gerai kai bunu alkana ju uzkasti? ar labai kaloringi?
Sveikos,na kaip ir nuspejau+1kg pas mane...ech...reikia susiimti iki kaledu.per kaledas vel atsipalaidavimas,tada iki nauju vel laikytis,per naujus atsipalaiduot ir tada laikytis is paskutiniuju😃bliamba reikia sportuot bet namuose pradet,manau tikrai i nauda butu😉Sveikute naujoke🌷per menesi3kg tai yra puikus rezultatas👍as perbeveik3kg numeciau9kg.db vienas gryzo,reikia dar4kg atsikratyt man iki pilnos laimes 😀
Sveika prisijungusi 😀 na manau per menesi toks rezultatas yra puikus 😉 Girdejau,kad veliau yra sunkiau numesti,bet taip pat zinau,kad kas labai stengiasi,tas nemute,aisku jei nera problemu su sveikata 😉 o pas tave uzssidegimo yra,tad pirmyn 😉 o man reikes kazko rimciau imtis po nauju,nes viskas baisu....nebeturiu saiko visai,savaitgali kai atsipalaiduoju,tai nenueinu nuo stalo su skanumynais...ir ziauriia blogai jauciuosi...visgi itariu metimas rukyti cia man kistelejo stipriai koja,na bet bent jau atsikraciau baisaus iprocio... 😉
pas mane tas pats Alioniuk... ☹ ech,beda ta,akd sugrizo 2,5kr,kuriuos buvau jau seniai numetus 😥((
Sveikutes ir vel turim naujokiu saunu labai 👍 🌷 as pries kelias diens sveriaus tai 67rode😃 vakar labai daug valgiau,ir siendien valgau visa diena,tai jauciu bus blogai☹na bet nieko,pirmadieni pasisverus paziuresiu,tai reiks vel susiimt,man buna viskas gerai,bet uzeina tokios dienos,nu kad neimanoma susilaikyt,turiu eit valgyt ka nors😃
syryt pamirsau pasisverti ☹ o dar siandien balandeliu prigaminau 😀 tikiuosi po 18val nesugriesysiu 😀 o ryt paziuresim kaip man cia sekasi 😀
tuesi ir tu tuos 80kg Deimante,jei labai labai noresi ir valios nepristigs 😉
oi kaip faina jums o as va vel 80kg tutiu ☹ eh taip didziavausi kad jau maziau ir atleidau vadeles ☹ vel reik susiimti 😀
o mane si ryta laaabai isgasdino svarstykles ir bus tirai sunku numesti toki svori,keista,akd taip auga,nes maitinuosi taip pat,kai nesilaikau,bet taip anskciau neaugdavo..na va nuo siandien jau grieztai susiemiau,ziuresim,aks cia bus 😀))
o as siandien cepelinu prisivyriau😀,bet po 18val.nesugriesijau😀,tik vandeni geriu ir jauciuosi kaip pripustas balionas☹
as irgi atleidau vadeles ir vienas kg sugryzo na bet nuo siandien vel kimbu i darba ir tikiuosi nebus taip sunku 😀 nes kaip tycia prisikepiau sausainiu su obuoliais 😃
sveikos,teisingai ramintaa,beda ta,kad as megstu maista,todel negeriu vanedns pries,nes vis tiek suvalgysiu savo porcija,kol pasijusiu gerokai pilna,su procijom niekaip nesusitvarkau ir su daznumu maisto,tai zodziu pas mane prastai,sugrizo tas 1kg,kazkada labai seniai pamestas ir kiti,kuriuos buvau numetyu svasara,jauciuosi labai prastai,nepatinku sau,o valgyti nesustoju savaitgaliais,ar papr dienomis iki 6.viskas nuo rytojaus,dar ir turputeli pasportuosiu ir bandysiu kaip jau man iseis,nes nebegaliu,blogai laaabai blogai jauciuosi ☹ o kitoms sekmes sekmes sekmes 😉
sveikos.o as jau visiskai atsileidau-vaiko gimtadienis tai kur tau susilaikysi 😃
sveikutes,senokai cia bebuvau uzsukusi,buvau 2kg pametusi,bet vezias atleidau ir vel jie sugryzo☹,tai nuo pirmadienio viskas ,sakiau reik susimt pries sventes😉skaiciau,kad pries valgi visada reik isgert didele stikline vandens,o po valgio gert galima tik praejus 40min.,ir isvis gert daug vandens reik,nu tai dabar as jau ta vandeni ir geriu😉
Sveika Deimante,smagu,kad prisijungei 😉 jo,as ir visa vakara geriu arbatas be cukraus,labai faina yr anuspikrti arbatu skaniu ir jas vakarasi isbandyti,pasimegauti 😉 o man va svoris kazko nori laikytis,gal kad diena daug valgau,jezus greicau grisciau i Lietuva,kur pilna veiklos,tada apie maista net uzmirstu 😀) na bet laikausi,dar laikausi. Spem-stiprybes 😉
pasidarau arbatos puodeli 😀 as vis dar maitinu sunkoka nevalgyti jau ir akyse kartais aptemsta bet pienukas kolkas neapmazejo kaip tik sakyciau dideja 😀 na bet stebiu save vyras galvoja kad as laukiuosi ne duok dieve 😃 pametinuku nenoriu o ir tevams jauciu didelis sokas butu 😃
deimante junkis man irgi upo laikytis yra nes smagu pasipasakoti cia o ir palaikyma jauciu kuris ir vercia nenuvilti cia sedinciu 😀 beja vakar sugriesijau ☹ vyras staigmena padare lavasa nupirko tai neatsilaikiau 😀 bet ryte 80,5kg tai tik 1kg virsaus siandien pasedesiu grieztai tikiu kad ryt nesieks 80kg 😀
sveika, valgyk po stikline arba sauja maisto 5 kartus dienoje, tuomet tikrai numesi didziuli keiki kilogramu.Jei tau pavyks,busi musu visu didvyre,as tiek valios neturiu 😃 ir dabar va praeita savaite taip puikia sekesi nevalgyti po 6, va vakar tai stirpaii sugriesijau,nu stipriai,tai kazkaip liudna,bet zinau save,kad galiu,reikai tik labai panoreti 😛
labas, as taip pat labai noriu numesti svorio, dabar sveriu 77kg, noreciau perzengti 70kg riba, nevalgau po 18val vakaro ir atsisakiau bulviu ir duonos, be abejo sausainiu 😀 gal dar kas kokiu pasiulymu geru turi?
Sveikinu spem perzengus 80 riba 😀 🌷
sveikutes na ka pasigirsiu savo rezultaitais jau sveriu 79.5 kg si ryta 😀 esulabai patenkinta perkopiau ta baisia 80 kg riba 😃 na ziuresiu kaip po savaitgalio bus 😀
Sveikutes na man svoris kaip ir pries tai svyruoja 😀 mano ugis 175 o sveriu 68 kartais 68,5 😀 pries pradedant sveriau 77 ☹ siaubas kazkoks kai pagalvoju,noriu numest iki 64 pries nestuma tiek sveriau,tai man butu didziausia svente,bet kg nejuda is vis paskutiniu metu ☹na as kartais irgi vaisiu ar sumustini suvalgau,gal todel ir stovi vietoj,svarbu,kad ne dideja 😃jo sventes ant nosies tai baisu pagalvot 😀
sveikos,na va,apsivalgiau per kelis men ,greit priaugau net kelis kg,o va per tris dienas tie priaugti kg beveik ir nukrito ir dabar nuo pirmadienio -1,7kg 😉 ir vel sedziu su savo 71.5kg, ugis 174cm,noriu sverti 65,5,bet niekaip jo nepasiekiu,geriausias atvejis buvo 67, kai sirgau bronchitu ir nikeo nevalgiau 😀)) sveikos prisijungusios, VALIO VALIO VALIOS JUMS 😉 o Irmuk,tau jau tikria nebedaug,stiprybes 😉
O as va siandien sugriesijau ,katik pavalgiau,negalejau atsispirti :/ Dabar sazine griauzia 😃 na bet nieko,rytoj vel nebevalgysiu 😀
oi irmukau kaip tau faina nebdaug liko mano finisas toli atrodo bet nieko nepadarysiu nes noriu maitinti savo pupyte 😀