Sveikos,bandžiau vieną dieta,kitą,tačiau prisiminus ta "kankinimąsi",kai matai kitus valgančius gardžiausius valgius ir skanumynus,nebesinori man jų griebtis..Taigi,atradau sau patį tinkamiausią variantą,kur nejaučiu jokio kaninimosi,tik truputėlį valios reikia,ir ne jokia čia paslaptis,bet gal ,ką nors sugundysiu: MIELOSIOS,NEVALGYKIT NUO 18h,o jei einat taip vėlai miegoti kaip aš - 1-2 nakties,tai dar prieš 8 galite išgerti stiklinę sulčių...nu žinokit super...dieną valgau ir šokoladą, ir bandeles ir procijų sumažinti nepavyko,bet nuo pirmadienio iki penktadienio jau trečia savaitė netenku virš 2 kg,SUPER,vienintelis blogumas,kad vis dar leidžiu sau pasilepinti skanumynais vakarais savaitgalį,todėl per ji beveik viskas sugrįžta,bet ir netgi po šių savaitgalinių pasilepinimų,po kelis šimtus vis tiek mažiau...kas dar bandote ši paprastą svorio metimo būdą,o gal kas susigundėte ...reikia tik nuspręsti kažkada ,kad nebereikia ir savaitgalinių pasilepinimų,tai išvis būtų nerealu ;)
sveikos mamytes 😀 pasigirsiu vel gryzau i sena svori kaip ir piessventes 😀 79,5kg man tai didelis spyris toliau prisiziureti nors ir maitinu pati 😀 beja ilendu jau i senes dzinsus 😀 jau greitai dziaugsiuosi sena figura savo bentjau tikiuosi iki siltu dienu pasiekti norimo rezultato,..... sekmes kitoms siekencioms tikslo....
alioniuk,mes jau Lietuvoj,cia ir sportuoju 😉 varliuk,visos zinom,adk reikai valgyti 4-5 kartus dienoje po mazas porcijas,visad nedavalgyti, o jei jau tiek kartu neiseian tai 3 kartus valgyti yra butina ir velgi paleiaknt vietos skrandyje..o kaip jau tau iseis taip, ir zinoma,akd jei darysi atsilenkimus,begiosi, ar dar ka sportuosi,figuryte kur kas graziau ziuresis po keliu men...bet bet,nera taip lengva,ir visgi,kam pavyskta,jus saunuoles!!!!! 😉 as ir laabai stengiuosi 😉
Šįkart nuodėmę padariau ir valgiau po 18 val., nes buvau valgius tik pusryčius, tai nesinori badmiriaut, kai maitinu.
svekos jungiuosi ir as prie jusu 😀 tik norejau paklausti kiek kartu jus i diena valgote nes man jau savaite gaunasi kad 1 arba 2 kartus tevalgau ir gal kuri dar kokius atsilenkimus darot ar ka ne nreciau kad pilvas mazetu...pries pastojant sveriau 52 o dabar sveriu 60 noreciau sverti vel 52 arba 50 ugis mano 162 ta man butu idealu 50 😀
Silvijana,pradzioj labai greitai svoris krenta 😀 as kai pradejau mazint porcijas ir nevalgyt po 6.tai per savaite pameciau 4kg,negalejau patiketi,kad taip greitai nukrito,o paskui kaip sustojo taip sustojo,po 1-2 kg pamesdavau,arba isvis nieko.kai organizmas pripranta prie permainu,tada nenori taip lengvai pasiduot mums norincioms ko greiciau pamatyti rezultata 😀
Sveikos, oi keista man su tuo svoriu, nes šiandien jau rodo -2 kg. 😃 Vakare labai norėjau valgyti, net silpna buvo, bet nepasidaviau, tik kavos išgėriau, aišku su cukrum, nes kitokios nemėgstu 😃 Žiūrėsim kaip svoris kris toliau 😀 Sportuot kol kas nepradėjau, bet gal reiktų pradėt kažkokius pratimus bent, tik nežinau nuo ko ... Prisivalgyt aš nemėgstu, geriau prisėsiu 4-5 kartus, bet nepersivalgysiu, tą jau išmokus iš vaikystės 😃 O man pasilepinimų nenusimato sausio mėn., nebent į svečius kada, bet viena diena gal nieko nepakeis.
Sveikutes mergaites 😉 grystu ir as 😃 na as po svenciu beveik nieko nepriaugau,rodo beveik 69, su drabuziais ir vakare vakar sveriaus,tai ryte butu buve 68 manau 😀nors valgiau tai daug,ir db gavom siuntinuka is lt tai vakarais dilaito ar sidriuko pagurksnoju,na bet neauga dar po kol kas,galvoju,gal gryzau i ankstesne busena,nes pries nestuma man svoris visad stovedavo vietoj,o valgydavau nemazai.svyruodavo +-1kg.na bet cia tik taip save raminu,jauciu kai uzlipsiu kokia diena tai kai pakils kokie +5,tai infarktas istiks 😃porcijas sumazinus esu jau seniai,tik man vandens isgerti ko daugiau jau sunku save priversti,nebenoriu daug gerti ☹,na bet atsils oras tai vel galesiu po 2-2,5 litrus gert 😀 saunuoles visos,kad stengiates 🌷Dzherda kaip puiku,kad sportuot pradejai 😉 a jau gryzot i LT ar norvegijoj lankai aerobika? 😀
silvijana nepasiduok, nors as dabar jau kitaip siek tiek ziuriu i vis a ta reikala,kai tiek bandzius,tai vis del to:sportas butinas ir svarbiasuai nepersivalgyti per diena kai valgai,kiekvienu valgymu likti neprivalgius,tada vakare nevalgau po 20h. nes su tuo po 6 nevalgymu man svoris visada krisdavo,bet per savaitgali vos ne viskas sugrizdavo,kai lepindavausi...bet sakau,dziaugiuosi,akd nepasiduodtae ri kad neleidziate sau storeti ri stengiates del savo grozio !!!
Sveikos 😀 Aš irgi jau rimtai jungiuosi prie jūsų, nes anąkart vis "nuklysdavau", o dabar sau pažadėjau, kad mirsiu, bet neėsiu po 18 val., tai jau šiandien pirmoji diena 😀
nu va kaip smagu 😀))
sveikutes mergytes.senai vel cia bebuvau.na va praejo sventes visi apsivalgymai galima vel bus pasidietinti😀labai as apsidziaugiau kai po svenciu uzlipau ir kur tuos numeciau penkis kg pries sventes jie man nesugryzo😀gal buciau ir geresnio rezultato pasiekusi bet pries sventes mano dieta sugadino nes turejau gerti antibijotikus kas keturias val .o ant tuscio skrandzio nelabai geraisgerus.bet va nuo sio pirmadienio vel stengsiuos pradeti😀
saunuole,man ir krenta,ziuresim kaip bus veliau,kai raumenukai nuo aerobikos prades augti,bet aisku svarbiausai dailios formos ir apimtys,oi tikiuosi nuostabiu rezultatu 😀)))
sveikutes na ka sio ryto rezultatas stulbinantis 80.4kg 😀 gryztu kur baigiau valio.,,,,
smagu kad dauguma jusu vel cia 😀 kartu mes galim iveikti virsvori 😀 as labai noriu sukusti todel saziningai mazinu porcijas ir renkuosi sveikus produktus bei uzkandzius 😀
sveikutes😀po svenciu gryztu ir as😀jau nuo siandien pradejau ryboti save😃
oi kaip as noreciau i zumba 😀
sweikute ir as prie jusu prisijungsiu bandysiu ir as mesti svori😀
sveikos,na pas mane baisu baisu,bet va nuo siandien jau sportuoju,siekt iek prisilaikau maista nuo siandien ir nevalgau nuo 8,nes sumazinau porcjas,todel neiskeisciau nuo 6 nevalgyti,nes einu miegoti gerokai po 12 😉 sekmes visoms, spem-tu gali 😉 ai tiesa,o aerobika man padare fantastini ispudi,dabar ejau i latino,buvo nerealu,nros raumenukai skauda visi 😃 o toliau i zumba varysiu,laukiu nesulaukiu,kada eisiu 😀)))
sveikos na ir kokie rezultatai 😀 po svenciu mano tragiski ☹ vel 82kg bet jau susiemiau ir pradesiu griesciau i maista ziureti 😀 nes jau paciai baisu ☹
labutis,pas manetragiska situscija,neszmoniskai auga svoris,o susiimti siuo metu neiseina.tai jau nuo sausio pradzios pradesiu eiti i aerobika ir tikiuosi prasides nuostabus pokyciai.perskaiciau,kad metus rukyti suletejamedziagu apykaita,tai dabar suprantu,kodel ir nescia tiek priaugau,beveik 30kg,nes meciau rukyti.Taigi visas sveikinu su aryejanciais Naujaisiais metais ir linkiu nuosirdziai visoms pasiekti savo tikslu, nauji metai,nauja pradzia,naujas lapas,daugiau optimizmo,jegu,kantrybes,valios ir mes tai padarysim!😀
Sveikutes,na kaip po kaledu jums su svoriais? 😀 as tai siandien sveriaus rodo 68,bet as pati matau,kad pilvas vel kazkike padidejo,jauciu po nauju kai pasisversiu kai soks svarstykles i virsu,kad nespesiu zakset 😃 😃
aciu alioniuk, su sventemis mielos bendramintes 😉))
Ateik Šventų Kalėdų naktį
Man savo pasaką pasekti.
Lai prisipildo stebuklu
Grytelė draskoma vilkų.
Lai užsilopo stogas kiauras
Ir praplatėja stalas siauras.
Te išgaruoja visos baimės,
Tegul visiems užtenka laimės
Nors vieną naktį per metus.
Atsiųski savo stebuklus.
Ramaus ir grazaus kuciu vakaro jums mamytes.ir su artejanciom Sv.Kaledom jus ir jusu mazuosius,tai pat dosnaus kaledu senelio 😀 😘
na va vis dar 79.6kg 😀
bet tas tiesa man kartais atrodo kad ji mane nori nunuodyti ☹ cepelinus persudo ir butent man jie kliuna net vyras pastebejo kad man daznai kliuna tokie persudyti ar nedakepti patiekalai ☹ na bet nepagautas kaip sakoma nevagis aciu dievuj gyvenam atsikrai ir nekqasdien man reik su ja bendrauti 😃 na einu pasisverti kazi kiek si ryta 😀
jo jo,tas geras 😃
Sveikos,as is67 i68 gryzau 😃 taip ir maniau 😃 na bet nieko...spem nu prajuokinai: nieko nevalgysiu,nes uosvene neskaniai gamina😃cha cha cha😃 😃
saunuole!!! 😉
sveikutes na ka ir vel dziaugiuosi ir as savo pasiektu rezultatu 😀 79.6kg si ryta ploju ir vaikstau labai laiminga 😀 iki svenciu nepavyks numesti iki 75kg bet bent jau maziau nei 80kg sveriu ir tai man jau pazanga nors sugriesijau daug 😃 dabar susiimsiu dar labiau kad bent pora kg numesti iki naujuju nes per juos zadcu saves neriboti 😀 viena diena pasilepinimo 😃 o per kucias vaziuosim pas uosviu tai nieko nevalgysiu nes uosviene neskaniai gamina 😃 o kaledos pas kmano tevu bet diena tai vakare ir nebus sunku susilaikyti 😀 sventes kuklios bet audringi naujieji laukia 😃
labas, jau senai besilankiau jusu burelyje, jau perzengiau 75kg riba, stengiuosi laikytis nevalgyti po 18.00val bet vat savaitgalis tiks pasimaise, i svecius vaziavom, tai truputi sugadinau ☹ tikiuosi ir jums sekasi laikytis stiprioms, taip ir toliau 😀)))