Sveikos,bandžiau vieną dieta,kitą,tačiau prisiminus ta "kankinimąsi",kai matai kitus valgančius gardžiausius valgius ir skanumynus,nebesinori man jų griebtis..Taigi,atradau sau patį tinkamiausią variantą,kur nejaučiu jokio kaninimosi,tik truputėlį valios reikia,ir ne jokia čia paslaptis,bet gal ,ką nors sugundysiu: MIELOSIOS,NEVALGYKIT NUO 18h,o jei einat taip vėlai miegoti kaip aš - 1-2 nakties,tai dar prieš 8 galite išgerti stiklinę sulčių...nu žinokit super...dieną valgau ir šokoladą, ir bandeles ir procijų sumažinti nepavyko,bet nuo pirmadienio iki penktadienio jau trečia savaitė netenku virš 2 kg,SUPER,vienintelis blogumas,kad vis dar leidžiu sau pasilepinti skanumynais vakarais savaitgalį,todėl per ji beveik viskas sugrįžta,bet ir netgi po šių savaitgalinių pasilepinimų,po kelis šimtus vis tiek mažiau...kas dar bandote ši paprastą svorio metimo būdą,o gal kas susigundėte ...reikia tik nuspręsti kažkada ,kad nebereikia ir savaitgalinių pasilepinimų,tai išvis būtų nerealu ;)
Labukas 😀 As irgi noreciau jungtis prie jusu 😀 tik as po 18h vistiek kazka uzkremtu 😃 nezinau kaip bet man per 2menesius jau pavyko numesti 14kg 😀 pirmiausia tai stresas mano pagalbininkas 😃 o visa kita, finansine krize 😃 ir galiausiai,vyras susirado darba 😃 likau viena namie iki vakaro,tai kazkaip ir pamirstu pavalgyt normaliai dienos metu 😀
na noro tai tikrai yra,bet va su valia siokios tokios problemos 😃
bet,kad siaureji per sia "akcija" tai faktas 😉 😃
ne,kolkas nieko su apimtim nematavau,nes savaitgaliai man vis dar priesas 😛
😃, na tada teks padirbeti 😛 reikia tik noro ir kazkiek valios 😀 mano vyras tai neutralus,jei nuemtu kg patenkintas,jei valgau irgi nieko nesako..na kaip tikras vyras turetu elgtis 😀
o klausykit jus apimtis pamatavot pries sia akcyja nevalgymo po sesiu as tai dar ne bet siandien uzsidejau kelnes i darba ir gerokai laisvesnes tapo teks siaurintis smagumelis😉reiks uzsirsyt visas apimtis savo ir tiksliai zinosiu ne tik kiek kg numeciau bet ir cm sukudau😉
sakyt tai jis nieko nesako,bet as matau,kad jis ziuri keistai kai as valgau,o valgau daug 😃 na noreciau numesti kokis 10kg 😀 kazin kaip seksis 😉
Va va ir as to norejau paklaust 😀 maniskis tai man neleidzia jokiu dietu laikytis, barti gaunu pastoviai kai nevalgau 😃
modesta,o ka vyras sako ka nors? keik nori numesti?
super,man pirmom savaitem po 2kg krito,dabar va tik 2 sav po1,5,gal maitinausi geriau 😛 😃
zinai Gerda.kazkur 2kg 😉 1,5kg tai tikrai 😉
Aciu,ziuriu jums cia gan puikiai sekasi 😀 savaitgaliais as isvis beveik nieko nevalgau,na nesinori kazkaip ryti kai vyras ziuri 😃D
ai supratau,ka turejai omeny apie tuos minusiukus 😃 modesta22,jei tau pavyktu ir savaitgaliais nesilepinti(na nebent kartais) tai garantuoju ,kad per pusmeti butum tokia,kokia noretum 😛 deja ,tai yra labai sunku,bet sitaip (nuo pirmadienio iki penktadienio )bent jau galima islaikyti svori ir pasilkti kelis simtus minuse 😛 aisku,organizmai skirtingi ir svoriai,bet nu man tai labai patinka sis svorio metimo,ar islaikymo budas 😉 taigi ,sveika prisijungusi 😉
as apie kristcius rezultatus 😀
LAbuka,priimkit ir mane i savo grupe 😀 bandysiu ir as po 18val nevalgyti ne kasniuko,nors manau bus nelengva :\ tikiuosi priprasiu ir kg tirpte tirps 😃
aleks,tai kiek numetei? 😀
sveikos..ir as snd pasisveriau tai 55kg 😉 bet sunku pasakyt per kiek cia laiko tie kg man nukrito,vakar ir nevalgiau nuo 18h,bet uzvakar valgiau😃 nes grizom is poliklinikos apie 20h o taip valgyt norejau kad siaubas-nes nuo 16h nevalgiau😉 ir as pasistenksiu per savaitgali neprisivalgyt,tikrai pasistenksiu😉
amore,apie kokius tu cia minusiukus? 😃 nu as tai kiekviena sav nuo pirmadienio iki penktadienio netenku po 1,5kg,sia sav taip pat 😀 tikiuosi,akd neprisismaliziausiu savaitgali ir vel kas nors liks numesta iki pirmadienio 😛
Labas rytas (sun) Oho kokiu cia minusiuku yra (y) As tai sversiuos irmadienio ryta, tada bus matyti kas cia gavosi 😀
o ta obuoli,kelinta valanda valgei?kada eini miegoti,nes kiekvienas vaisius turi kaloriju,o visa esme,nevalgyti ne kasnio 4 valandas pries miega,as gaunasi ne kasnelio 5h pries miega 😉
labas rytas😀na jau savaite kai po sesiu nevalgau nebent obuoliuka😀 bet kad butu svorio nukrite nepastebejau nes viena diena pasisveriu nera vieno kg,kita dvieju o dar kita jau vel yra☹manyt nereikia i mokykla vaikscioti per mazas judejimas kad svoris kristu😀sveikinu tas kurioms pavyko bent kiek atsikratyti
na jau tikrai,kad puikiai 😀 tikriausiai ir normuoji maista 😛
Vau kristcius cia visai ispudingai per dvi dieneles 👍
Vau kristcius cia visai ispudingai per dvi dieneles 👍
Labukas 😀
Sveikinimai su nukritusiais kg,na tada ir as pasigirsiu per 2 dienas atsikraciau 1,5 kg!!! 😀
Kad man jis taip ir toliau kristu,tai vasara buciau labai jau grazi 😀
👍
sweikuts praejo vos tik keturios dienos o jau kaip 1kg neber saunumelis😉
sveikutes 😃 smagu,kad krenta kilogramai 😉 pas mane ,kaip visada ketvirtadieni, irgi -1,1kg
Labas rytas😀 didziausi sveikinimai pasiekus puikiu rezultatu!😀 Tikekimes cia mum visom prades tirpti...😀
Jo, prisiryji sesta tiek, kad dar ir pusryciu nesirori 😃 Va cia tai dieta 😃 😃 😃 O rimtai tai man labai patinka nevalgyt po sesiu. Vakar kriauses likuciu nuo dukrytes sukramsnojau 😀 Bet cia nieko baisaus. Mes saunuoles 😃