Sveikos,bandžiau vieną dieta,kitą,tačiau prisiminus ta "kankinimąsi",kai matai kitus valgančius gardžiausius valgius ir skanumynus,nebesinori man jų griebtis..Taigi,atradau sau patį tinkamiausią variantą,kur nejaučiu jokio kaninimosi,tik truputėlį valios reikia,ir ne jokia čia paslaptis,bet gal ,ką nors sugundysiu: MIELOSIOS,NEVALGYKIT NUO 18h,o jei einat taip vėlai miegoti kaip aš - 1-2 nakties,tai dar prieš 8 galite išgerti stiklinę sulčių...nu žinokit super...dieną valgau ir šokoladą, ir bandeles ir procijų sumažinti nepavyko,bet nuo pirmadienio iki penktadienio jau trečia savaitė netenku virš 2 kg,SUPER,vienintelis blogumas,kad vis dar leidžiu sau pasilepinti skanumynais vakarais savaitgalį,todėl per ji beveik viskas sugrįžta,bet ir netgi po šių savaitgalinių pasilepinimų,po kelis šimtus vis tiek mažiau...kas dar bandote ši paprastą svorio metimo būdą,o gal kas susigundėte ...reikia tik nuspręsti kažkada ,kad nebereikia ir savaitgalinių pasilepinimų,tai išvis būtų nerealu ;)
😃DD arbatos arbatos arbatos ir alkis visai praeina 😉
sveikos..o as vakar vakare galvojau kad isprotesiu,taip norejau valgyt kad siaubas.kazkur apie 21val galvojau atidaryt saldytuva.bet dievas man dave valios ir kazkaip pasakiau sau-negalima valgyt!!! 😉😃 snd reikies eit anksciau miegot kad negalvot apie maista
butent,man ir nerealu,tas lengvumas 😉
Na tikrai vakar islaikiau nevalgiusi ir nieko baisaus 😀 Siandien tokia lengva jauciausi is ryto 😃
As taip pat prisilaikau diena,valgau giestu laiku ir neuzkandziauju 😀 nezinau kaip bus nuo ryt nes pas sese viskas gundo 😃DDDDDDDD
Menka as istikruju saunuole, nes tik pirma karta gyvenime ilgeliau "tempiu" su dieta. Siaip viskas baigdavosi mazdaug su lig trecia diena, o va dabar jau septinta😀 o su tais vakariniais pasivalgymais tai sunku kazkaip, tai nueini kur nors tai ateina kas nors tai nori nenori vis tiek va sukramtai ka nors...😀
saunuole 😉
Aciu aciu, kad priimate visas "vargdienes"😃 suvargusias del to svorio😀 as dabar dar laikaus cia tokios dietos, tai kazkaip automatiskai gaunasi, kad nevalgau po 18val.bet labai tikiuos ir po to nepradeti😀 savaitgaliais aisku sunku kaip ir visoms cia😀 bet laikaus "isikibusi"😃
vilmute,tai tik pirmyn,tokiu budu zinoma,kad pasieksi superiniu rezultatu 😉
vilmute1111 yra, as dar plius skaiciuoju kalorijas 😀
laba rytas.tai as galvoju gal siame rate yra mamyciu kurio ir diena laikosi kokiu nors normu?bet nieko gal eisis ir taip visai normalei😀
😛
Saunuole Gerda,kuri cia musu tiek suvienijo 😀
👍 😉 as sakau,akd labai lengvai,pati irgi nesitikejau,kad taip lengva ir smagu 😉
Sveikos, na ka man siandien antra diena nes pradejau nuo vakar visdelto na viskas kazkaip lengvai einasi , atsigeriau arbateles, vandens ir noro valgyti nera, nors ir vyrui dejau ir dariau pietus rytdienai i darba nekilo pagundu 😀
kristcius,pas mane ir daznai taip buna,bet pripranti prie to ritmo ir viskas liouks,diena ka nors uzkandi ir tiek 😉sekmes atsilaikyti 😉
Na va lankas pasuktas,vandens stikline isgerta ir viskas 😀 Dienos darbai kaip ir butu baigti jei tik nereiketu gristi i virtuve vyrui vakarienes gaminti.Jis tok tokiu laiku is darbo grista.
Toma sveika prisijungusi i nevalganciuju nuo 18 val rata 😀
Toma,sveika prisijungus i musu rata 😀 😃
as tai isgeriau zalios arbatytes 😉
Pas mane 5 minutes po 18val. Burna uzklijuota, na nebent veliau kokios arbaciukes su medum ikalsiu 😀
😃 nu teko pasvarstyti,bet priimam toma25 i rata 😃DD ka toma planuoji tu daryti su savaitgaliais? 😉
Ir as prisijungiu jei galima😀
😉
pas mane 18 tik dabar,ka tik pavalgiau ir basta 😉
la vakara 😉 na ir kaip jus laikotes? Nedriskit valgyt nes jau 19h 😃
labas 😀 tai aisku,kad jei sureguliuosit mityba isvis bus super,bet as uzvedziau sia tema tokioms tinginiukems ir norinciosm lepintis,bet su saiku...nes visa esme,kad net ir nieko nedarant,nekeiciant,jei nevalgai po 18h-svoris vis tiek krenta 😉 o jei jums iseina ir suderinti mityba,tai tiesiog fantastika,isivaizduoju kokie bus rezultatai 😉 labai lauksim rezultatu pasidalinimu 😉
Sveikos,jei diena susireguliuosit mityba svoris kris greiciau 😀 na as tris kart dienoj valgau tiksliu laiku ir per sav pameciau 1-1.5kg 😀 o as nzn kodel bet man savaitgaliai neisimtis, na buna kad vakare pasilepini kazkuo,bet poto labai sazine grauzia 😃
labas rytukas.na neblogai sekasi po sesiu nevalgyti,bet asdar manau kad ir diena reikia mityba reguliuoti kad rezultatai butu geri😉
😃 nu gal galima kartasi padaryti isimti ,butent kai buni su draugais ir,kad tai butu vieana diena 😉 be to,tada reiktu susiimti ir vietoj "ryjimo" visko is eiles,nu kai buni sveciuose,paragauti po viena kasneli 😃 nu va taip kazkaip riektu bandyti 😃
Nu bet geras klausimas del tu nelemtu savaitgaliu 😀 Mes kaip tik su vyru megstam pasilepinti kai maziukas jau liuli daro kokiom krevetem,vyno taure ar siaip.Bet ir su draugais susitinti po 18 val juk 😀 Tai kaip neuzkandziauti,kai visi aplink tai daro?!