Sveikos,bandžiau vieną dieta,kitą,tačiau prisiminus ta "kankinimąsi",kai matai kitus valgančius gardžiausius valgius ir skanumynus,nebesinori man jų griebtis..Taigi,atradau sau patį tinkamiausią variantą,kur nejaučiu jokio kaninimosi,tik truputėlį valios reikia,ir ne jokia čia paslaptis,bet gal ,ką nors sugundysiu: MIELOSIOS,NEVALGYKIT NUO 18h,o jei einat taip vėlai miegoti kaip aš - 1-2 nakties,tai dar prieš 8 galite išgerti stiklinę sulčių...nu žinokit super...dieną valgau ir šokoladą, ir bandeles ir procijų sumažinti nepavyko,bet nuo pirmadienio iki penktadienio jau trečia savaitė netenku virš 2 kg,SUPER,vienintelis blogumas,kad vis dar leidžiu sau pasilepinti skanumynais vakarais savaitgalį,todėl per ji beveik viskas sugrįžta,bet ir netgi po šių savaitgalinių pasilepinimų,po kelis šimtus vis tiek mažiau...kas dar bandote ši paprastą svorio metimo būdą,o gal kas susigundėte ...reikia tik nuspręsti kažkada ,kad nebereikia ir savaitgalinių pasilepinimų,tai išvis būtų nerealu ;)
na juk ne kilogramai svarbiausia o kaip atrodai =)
tai gal nesportuosiu 😃 😃
kai sportuojat lasinukai virsta i raumenukus ir jie zymiai sunkesni,tad svoris ir nekrenta,kartais net paaugti gali.
galbut lasinius raumenys pradejo keist todel svoris zymiai nenukrito tik akivaizdziai pokytis nemazas yra,sveriu 65kg tai manau kad numest gerai pasistengt reikes.
Sveikos,as vat vakar susimuliavau ir suvalgiua ledu porcija po 18val 😃 as vat ir pradesiu intensyviai sportuoti,gal labiau kris svoris 😀 murkita,bet tai kazon kodel tik tiek tenumetei :\
sveikos as sportuoju pusantro men,nevalgau po 18val 2men ir numeciau tik 3kg,bet kuno formos tai labai ryskiai sumazejo.krutine 2dydziais apimtis jos 10cm,kelnes geru dydziu jei ne daugiau.aisku paskutinis tirps pilvuzas.
labas rytas😀na as nuo vakar dienos bandysiu bent iki penktadienio jau labai griestai laikytis gal pavyks,noriu paziureti gal kris ir man svoris,o gal jis man priaugo nenukrimtamai😀sveikinu tikrai nuosirdziai su tokiu puikiu rezultatu biskuti pavydziu bet aisku tik baltu pavydu😀
AS IR VISKA VALGAU TIK PO MAZIAU BET GAL PER MAZAI PAS MANE JUDEJIMO?NORS I MOKYKLA NUVSESTI SUNU ISEINA KOKIE DU KM.I VIENA GALA.GAL CIA DAR NUO ORGANIZMO PRIKLAUSO,GAL VIENAS GREICIAU IR LENGVIAU LIEKNEJA O KITAM GAL DAUGIAU REIKIA FIZINIO KRUVIO IR MAISTA DAR LABIAU ZIURETI☹
sveikos mamytes as taipat noriu prisideti prie jusu dietos,man taip sunku jos laikytis ,jei ka suvalgau to ko negalima tai labai negera buna ant krutines ir galvoju galejau juk pakenteti 😀 reik man numesti 6kg nera daug bet kaip tai padaryti? ka jus valgote?
sveikos,puiku Renata,dziaugiuosi uz tave 😉 mano meniu panasus,tik as daugiau saldainiu suvalgau,nu man per diena bent dvieju tai tikrai norisi 😛 ar koki sausaini 😀 bet nevalgau ju kalnais,tiesiog pasmaliziauju 😀 o va si penktadieni del traskuciai,alauis atsigeriau,siandien Sok su manim,prie kurio irgi nesedesiu tuscia,nu bet toks mano sprendimas,kol aks bent jau islaikyti svori ir kiek jau nukrenta tiek 😛
labas rytas😀kokie puikus rezultatai,bet tada kaip reikia maitintis kad tiek daug nukristu?
maitinau iki 1,7metuku ir pradzio automatiskai krito krito,kai tiek dau priaugau,o kazkur apie 9 menesi sustojo kristi,ir krito tik su dietom 😃va
renta-kiek tawo mergytei laiko kaip bandai atpartint?
niu man tai visai nepadeda maitinimas mano dukrytei gruodzio1 bus 2metukai as ja dar maitinu pati ir per diena belekiek kartu ir nieko ...
tikrai galetu but koks stebuklelis sveikai greit ir negrystmai numest tuos nereikalingus kg😃D
Man labiausiai padejo svori mesti dukrytes maitinimas. Sveriau kaip 12 klasej 😃 Reiks gimdyt kad svorio numesti 😃 😃 😃
sveikutes na va kelias dienas pasilepinu ir mano saskaitoj +2kg dbar sveriu 68 😀
nieko antradieni jau namo vaziuosiu tai pasibaigs tie pasiskanavimai nors ir cia zinoma prisilaikau kad nevirystu 70kg 😀 o ir mm arteja todel dabar tokia edrune palikau,na kaip nors 😀. dar vakar buvom restorane 4virtuviu ir valgai kiek nori. tai geda butu buve visko neisragauti,net desertus isragavau beveik visus isskyrus ledus😃 tai todel manau siadneina keik daugiau ir svoriuko 😃 😃 😃 😃
na taip,kai jau musu organizmai prie to svorio priprato,tai tai ir bus gryna kova,istisa kova,stebuklingu dalyku nera,kurie butu ir sveiki ri efektyvus visam laikui 😃 ech...
zinok ir buwau kad newalgiau nuo18val buvau numetus kokius 3kgpaskui vel pradejau valgyt kazkaip bandysiu vel nes tie kg gryzo atgal☹siaubas su tuo svoriu ...
Oi, merginos, na man irgi - 2 kg, bet nesupykit, tokiu svorio pokyciu as nelaikau laimejimu 😀 Kokie sotesni pietus pas mama ar vakariene pas draugus ir nebera tu -2 kg 😀 Pradedu dziaugtis tik kazkur nuo - 5 kg. 😀
na merginos,kurios nusivylet,net neturiu ,ka pasakyti,galiu tik paguosti,kad savijauta net neabejoju,kad geresne 😉 renata as ir tau pavydziu 😛 modesta-puikiai, o man is po vakar irgi nebenukrito,tai likau sia sav su -1,3kg.
labas rytas,na ir pasiseke tau renata,man siandien savaite tai -1,800 😀
labas rytas.na savaitgaliais irgi per daug nesilepinu.na dabar nu vakar bandysiu labiau susijimti,noriu ir as per savaite 3,5kg netekti😀vakar pavalgiau 17val salotu be majonezo be aliejau visai vieni buvo lapai pomidoras ir agurkas dar tunas be aliejaus su juoda duona,septinta val isgeriau arbatos be cukraus😀na pabandysiu gal neisskysiu😀
vilmute,o ka darai savaitgaliais?irgi laikaisi?
labutis😀na man jau beveik dvi savaites kaip laikausi po sesiu nevalgyti ,tai gal koki kg ir numeciau☹
😃 ech,mes nekantrios moterys 😃 karolina,jei reikai kokiai sventei,tai patarciau Vaikules dieta,nu man ji tikrai patiko ir nebuvo taip sunku,ir numeciau virs 5kg,tik akd po to valgiau ir gradziavausi didziausiom porcijom tai ir gavosi,kad beveik viskas sugrizo 😛 bet cia buvo pries kokius 7 men 😉
nu jei sveikai tai tikrai per men neiseis 😀
mmm tai nedaug tau cia 😀 ir reikia as tuos kg kazkur per 3men numeciau 😀
nu sauniai cia mums sekasi 😀
smagu,kad patenkintos,as ir patenkinta,kaip visada nuo pirmadienio iki ketvirtadienio netenku 1,3kg 😉