Sveikos,bandžiau vieną dieta,kitą,tačiau prisiminus ta "kankinimąsi",kai matai kitus valgančius gardžiausius valgius ir skanumynus,nebesinori man jų griebtis..Taigi,atradau sau patį tinkamiausią variantą,kur nejaučiu jokio kaninimosi,tik truputėlį valios reikia,ir ne jokia čia paslaptis,bet gal ,ką nors sugundysiu: MIELOSIOS,NEVALGYKIT NUO 18h,o jei einat taip vėlai miegoti kaip aš - 1-2 nakties,tai dar prieš 8 galite išgerti stiklinę sulčių...nu žinokit super...dieną valgau ir šokoladą, ir bandeles ir procijų sumažinti nepavyko,bet nuo pirmadienio iki penktadienio jau trečia savaitė netenku virš 2 kg,SUPER,vienintelis blogumas,kad vis dar leidžiu sau pasilepinti skanumynais vakarais savaitgalį,todėl per ji beveik viskas sugrįžta,bet ir netgi po šių savaitgalinių pasilepinimų,po kelis šimtus vis tiek mažiau...kas dar bandote ši paprastą svorio metimo būdą,o gal kas susigundėte ...reikia tik nuspręsti kažkada ,kad nebereikia ir savaitgalinių pasilepinimų,tai išvis būtų nerealu ;)
super 😉
as taip pat😉
Sveikutes, va kiek daug bendraminciu susirinko 😀 visoms stiprybes ir sekmes su mazejanciai kg 😀 stengiuos ir vakarais neuzkandziauti ir tikrai yra veiksinga 😀 dar keleta kg reiktu numest ir tada butu ciki piki , taigi prisijungiu ir nuo pirmadienio grieztai 😛
sveikos😉 na bet tikrai,ka daryt su savaitgaliais😃 vaje,vaje kam man sunku nevalgyt 😉 bet reikia stenktis,lb stenktis
va va kazka panasaus matau i save.bet gal iseis jau nuo savaitgalio laikytis nes visos dienos gerai bet sestadienis sekmadienis tai sunku
😃 😃 😃 abi kaltos pacios,tai nuo pirmadienio ir bandysim su savaitgaliais kazka tvarkytis 😃 😉
Ne, nu kepu moliugu pyraga... Ir sangrios dar belekokie kiekiai laukia... Matot kiek valandu 😃 Itariu nevalgymas prasides nuo pirmadienio. Zinau zinau, pati kalta 😀
sveikos sveikos 😀 fainai,kad tiek daug,as kaip visada vakar skanavau iki 22,ir alucio atsigeriau,ir saldumynai 😛 kaip isprotejus norejau,tai ir valgiau,bandysiu nuo kito savaitagalio nebesimegauti 😛 kaip sakiau,svarbiausia,akd neaugtu svoris,bet aisku noretusi,akd ir kristu kristu kristu,tai viskas,si savaitgali dar pasimegausiu 😃 sekmes visoms,rezultatus tikrai pamatysit,tik as siaulau iki 8 suvalgyti dar koki vaisiu ,o po to jau grieztai ne,tik arbatos 😀 o jei einat miegoti anksti,koki a 23h,tai isvis siulau nuo 6 ne kasnelio,na norint rezultatu 😉 del prieskoniu,tai naudoju druska ,opipirus ir prieskonius misinius naudoju,bet juose ten blogumu nera,va vegetos visai nenaudoju 😉
Sveikos , as nuo siandien irgi po 18val nevalgau 😀
Labas rytas...Oho kiek daug cia musu 😀 Labai smagu😀 Na va,vakar dvi vyno taures padare savo☹ Puse kilo vel ant manes...Siaubas!!!Beje as ir lanka suku,kiekviena diena,bet nelabai man matosi rezultatas...Na siandien reikes pasilaikyti nuo skanumynu visokiu,nes su maziuku einam i susitikima su mamytemis.O ten skanestai jau paruosti 😀
O del prieskoniu tai as ir naudoju drusta,pipirai ir labai retai kokie nors prieskoniu misiniai...
sveikos.O kiek jau daug prisijungusiu ziuriu.😀kas del preskoniu,tai,as nauduoju druka,pipirai,na ie turiu uzsaldziusi krapu,petrazuolu,baziliko,kadangi su mumis jau ir dukra valgo.😀
as tai naudoju daugiausiai pipirus ir druska,o prieskoniu misini tik padazams
Mamos o kaip pas jus su prieskoniais 😀 kokius naudojate?😀 ar naturalias zoleles pipirus ir pan? ar prieskoniu misinius?😀
Sveikos prisijungusios i musu rata 😀
labas rytas noriu ir as prie jusu prisijungti,as dabar dar rytais pradejau spuortuoti darau atsilenkimus kad pilvukas biskuti pagrazetu,man iki pilnos laimes reiktu numesti 6kg,tada buciau tokia kaip ir pris abu nestumus,o jei 10numesciau tai kaip ant sparnu skraidyciau😀
Gerda gali parodyti ir didesni, ir zinoma jei no 18nevalgoma. geriau pamirsti alaus bonkela ar kazka panasaus,nes jie turi laaabai daug kaloriju 😀
medyte,sportuojant aug raumenys ir kaip kuri mama minejo,jog raumenys sveria daugiau nei riebaliukai😀
Nu, blemba visalaik sakiau kad tokie laikymaisi yra vejai, bet dabar jau nebezinau ka daryt. Kasdien po 1 val sportuoju, riboju maista (apie saldumynus tik svajoju) o svoris visvien AUGA. Kaip uzpraeita vasara dziaugiausi savimi, tai dabar BAISUMA. Gyvenime tiek nesveriau, + 10 kg per metus. Siaip man dzin butu tas svoris, as tokia be kompleksu siuo klausimu, bet depresija del drabuziu 😃 Jau apgalvoji ka i svecius rengsies, o kai reikia eiti... UPS... Susitrauke... Prisipirkau siandien nauju, bet jei vel per kelis men + 5 kg, tai nebetilpsiu greit... Ir baisiausia kad tas svoris auga. Tai sakot, padeda nevalgymas vakarais. Viskas, nuo ryt tikrai nevalgysiu. Parasysiu ar bus rezultatas...
tikriausiai turejai omeny,kad svoris gali nekristi , o ne augti 😃 😃 😃
Va dar noriu ispeti,kad per mm gali svoris neaugti arba tiesiog padideti,tai neissigaskit. nors tom dienom man alkis zveriskas 😀
Nieko bendrom pajegom pajegsim visos pasiekti savo tiksla 😃
👍
Sveikos..ir as prie jusu kompanijos jungiuos😉 mano ugis 160cm,o svoris db 57kg☹ praeita savaite man sekesi gan neblogai ir valgiau maziau,ir nuo 18h nieko nevalgiau,bet bet viskas veltui.bet šnd apie 18h suwalgiau ryziu ir siai dienai bus gana valgio😉 atsikratyti man reikia -5, na 6kg !
kaip smagu ,kaip smagu,kiek cia jau musu daug...ir kai visos giriates rezulttatais i minusa ,nu super 👍
Sveikos, as jau dvi savaites kazkur kaip po 6 val nevalgau, mano saskaitoje -3 kg, bet as ir siaip riboju maista ir rytais sportuoju, tai pas mane svoris ne taip stipriai krenta, nes raumenys suknesni nei riebalai, bet uztat kuno formos ojojoj kaip keiciasi, zinoma i geraja puse 😍. Linkiu visoms valios ir geru rezultatu 🌷
www.dieta.lt
Nebent dar galima koki agurka pomidora ar morka sugraust jei labai norisi 😀 va tuoj pasiusiu nuotoda kur daug naudingos informacijos 😀
Gerda as pati ne nesitikejau,bet sesuo patare is patirties 😀 tai paciai nesitiki kad jau kelnes 3dydziais mazesnes turiu nesioti😀 pries men nusipirkau naujus dzinsus,cha man jau jie dideli 😃
o kas liecia skanestus,jei labai noriu tai valgau ir nieko nepakeisi 😀 bet stengiuos maziau 😀
pabandyk,pabandyk,tikrai isivaizdavau,akd bus labai sunku,bet visiskai nesunku,uzsimanai valgyti uzsitaisai dideli puodeli arbatos ir gurgsnoji sau 😉 nusipirkit zaliu arbatu su skaniasuiais aromatais ir ciki 😉
😃 nu jo perskaiciau,t6ai net pilva sudiege,tipo svertum 40kg 😃 nu saunuole,as va prisipirkau skanumynu savaitgaliui,tai itariu pasilepinisu ir si 😛 bet stengsiuos kuo maziau,nu bet superiniai rezultatai!!!
Sveikos.Ir as jungiuosiu prie jusu😀pries gimdyma sveriau 70kg,o dabar net 80kg☹kazkaip netikejau,kad tas nevalgymas nuo 18val kazka duoda,na dabar bus proga pabandit😀