Nevalgymas po 18 val.

20. Oct, 09:00

Sveikos,bandžiau vieną dieta,kitą,tačiau prisiminus ta "kankinimąsi",kai matai kitus valgančius gardžiausius valgius ir skanumynus,nebesinori man jų griebtis..Taigi,atradau sau patį tinkamiausią variantą,kur nejaučiu jokio kaninimosi,tik truputėlį valios reikia,ir ne jokia čia paslaptis,bet gal ,ką nors sugundysiu: MIELOSIOS,NEVALGYKIT NUO 18h,o jei einat taip vėlai miegoti kaip aš - 1-2 nakties,tai dar prieš 8 galite išgerti stiklinę sulčių...nu žinokit super...dieną valgau ir šokoladą, ir bandeles ir procijų sumažinti nepavyko,bet nuo pirmadienio iki penktadienio jau trečia savaitė netenku virš 2 kg,SUPER,vienintelis blogumas,kad vis dar leidžiu sau pasilepinti skanumynais vakarais savaitgalį,todėl per ji beveik viskas sugrįžta,bet ir netgi po šių savaitgalinių pasilepinimų,po kelis šimtus vis tiek mažiau...kas dar bandote ši paprastą svorio metimo būdą,o gal kas susigundėte ...reikia tik nuspręsti kažkada ,kad nebereikia ir savaitgalinių pasilepinimų,tai išvis būtų nerealu ;)

26. Oct 2011, 18:50

oi pasijuokiau is "ryti" 😃 😃 😃 faina,kartais apsiryti,ypac,kai zinai,kad toliau eile valandu neberysi 😃 😃 😃

26. Oct 2011, 18:32

sveikos ,mergaites....po 18 val nevalgyti jau man iprasta(nors pradzioje kol iveikiau save,leidau siek tiek nuklysti i sona),bet ne del to ,kad sukusciau,o del to ,kad neaugtu nereikalingi kg 😀...nes turbut,jei organizmas supranta,jog jam gerai ir norma-kg nebetirpsta,bet ir puse metu nekinta,,,,bet del ko dziaugiuosi,tai,kad is ryto daug skaniau geriasi kava 😀 sekmes pradedancioms

26. Oct 2011, 18:26

😉 saunuoles visos, kad rupinates savimi , ir tikrai sveikatai bus geriau, nakti kunas isilsi,skrandukas neuzkistas,ir lengvumas, zvalumas ryte ir paakiai neistine 👍 Saunuoles mes !!! 😉

26. Oct 2011, 18:05

Ryti😃

26. Oct 2011, 18:02

o pas mane dar tik keturios galiu ryti 😃

26. Oct 2011, 17:59

pas mane dar tik 5,taineuzilgo laukia vakariene ir basta 😀 viskas ok,visos saunuoles 😉

26. Oct 2011, 17:52

Organizmas aisku skirtingas, tiesiog visos renkasi kas jom tuo metu atrodo priimtina😀 o cia susirenkam viena kitos palaikyti😀 as jau po lengvos vakarienes, daugiau ne kasnio, nebent arbatos puodelis😀

26. Oct 2011, 16:23

kiekvienos organizmas gi skirtingas,medziagu apykaitos skirtingos ,gyvenymo budas galu gale. Gi negalim buti visos vienodos 😉

26. Oct 2011, 16:03

sveikutes😀o as pasakysiu jei pavyks numesti kelius kg valiooooo.jei nepavyks bent jau kad jie neaugtu☹o seip as saves nelaikau didelia storule,dar biski matosi kuno linijos ir kai jau bus taip.aisku bandyti tai bandysiu ir stengsiuos😀

26. Oct 2011, 13:54

Na, nereikia cia tiek baisiai daug tos valios. Pavalgai 18 val vakariene ir iki vakaro nelabai ir isalksti... O ta, kuri mus cia bevalem vadina tai irgi neatrodo, kad manekene butu 😀

26. Oct 2011, 13:48

visom dietom reikia daug valios, na ir siam nevalgymui po 18 val taip pat reikia valios ir noro, juk nei viena nenori buti drucke tad tenka laikytis visokiu maisto apribojimu😀na mano viena drauge valgo kaip dramblys, bet vistiek kuda kaip sakalys😉 o sis nevalgymas po 18val yra tikrai gerai nes diena gali valgyti bet ka tik zinoma mazesnem porcijom, as pvz viska valgau, bet maista deduosi i maza lekstute taip apgaunu savo pilva ir akis😀

26. Oct 2011, 13:45

valio!!! 😃 😃 ;D

26. Oct 2011, 13:28

Na istikro tai paskutini karta kai gryzau tai irgi sukudau kazkaip dingo 3kg 😃 zesim kaip dabar bus 😃😃 taip merginos mes turim valliossss!!!!

26. Oct 2011, 13:07

daivute,jau vein tai,kad bandome,rodo musu valia 😛 svarbiausia,kad neatsigulam ir nekemsasm istisia ir nepriaugam 50kg plius,o bandome,bent jau islaikyti tai ka turime,arba jei pavyksta numesti 😉 va kur visa esme 😉

26. Oct 2011, 13:05

pas mane atvirkscia,kai griztu i lt ,sukustu 😃 nebent pries LT laikiausi dietos,tai tada aisku,kad teyneje papilneju 😃

26. Oct 2011, 12:44

As negriesinsiu zinau tvirtai 😀😛 nes keliausim kita men i LT o ten jau buna vaises vaises 😃😃 bet irgi sakaiu bandysiu iki 6 ir poto nevalgyt, bet siaip bet kokiu atveju gryzti pas tevus valgai daugiau negu namuose 😃😃😃

26. Oct 2011, 12:43

As negriesinsiu zinau tvirtai 😀😛 nes keliausim kita men i LT o ten jau buna vaises vaises 😃😃 bet irgi sakaiu bandysiu iki 6 ir poto nevalgyt, bet siaip bet kokiu atveju gryzti pas tevus valgai daugiau negu namuose 😃😃😃

26. Oct 2011, 12:35

wau!!! kokie rezultatai 👍 tikrai pavydu,nu bet valios kartais pritruksta ir nieko cia nepadarysi 😃 as ir ,kuo labiau arteja savaitgalis,tuo labiau baiminuosi,akd neatsilaikysiu,nu bet reiks kazkaip bandyti 😃

26. Oct 2011, 11:30

labas rytas visoms, nevalgymas po 18 val tikrai veiksmingas, as per sav numeciau 1kg, bet man buvo per mazai😀 tad dar nusprendziau rytais begioti tai isvis likau patenkinta rezultatu per 5 men -13kg o savaitgaliais taip pat nevalgau po 18val, na nebent bunam pakviesti i koki baliuka, tai tada jau sugriesiju ir uzkremtu😉

26. Oct 2011, 11:17

Na jau nereikia cia saves grauzti uz kelis kasnius 😀 Svarbiausia - neprisiryt be proto 😃 Nu visvien savaitgali sakes bus 😀 Gi neimanoma prie nukrauto vaisemis stalo sedet ir arbatele gurksnoti 😃

26. Oct 2011, 10:08

Labas rytas, as laikausi,vakar vakare labai norejau gerti sulciu tai atsigeriau 200ml apelsinu slciu,o siaip pas mane po 18va. arbatos ir vanduo 😀 na jokiu pagundu kol kas 😀

26. Oct 2011, 09:13

Labas rytas😀 as vis dar laikaus, kazkaip pavyksta po 18val neimti ne kasnio😀 bet cia nezinia kada suklupsiu...😃

25. Oct 2011, 21:34

ech,nuvilsiu jus ir save 😛 siandien pavalgiau 4 valanda,po to kol susiruosem ..isvarem i baseina,grizom tik 8,o ziojau,akd busiu ziauriai alkana,dar vyras uzsimane picos,tai va,suvalgiau du mazus gabalelius 😛 ech...na nieko,svrabiausia norai ir nepasiduoti,o giresysim dar ne karta 😃DD

25. Oct 2011, 19:38

ant kiekvieno produkto pakuotes raso kiek kaloriju turi 100g, tai imi ir skaiciuoji kiek ko suvalgai 😀

25. Oct 2011, 19:28

na o kaip butu galima tas kalorijas apsiskaiciuoti paprastai nesunkiai😀

25. Oct 2011, 17:58

tai as tada issiusiu vyra i kosmosa😃 tai ka as tada busiu tikras škėlietas,visi mano 56kg nukris 😃😃 as jau pavalgiau,veliau tik arbatyte laukia😉

25. Oct 2011, 17:48

Jo jo, maniskio pusmeti kai nebuvo irgi nemazai buvau kg pametusi. Reiktu ir dabar ji kur iskomandiruot 😃

25. Oct 2011, 15:50

Sveikos 😉 Vis kūdinatės 😃 Aš ir buvau įsiliejus į šias gretas su dietukėm, bet geriausia dieta išvažiavo vyras dirbti ir savaitėm nebūna, tai per porą sav minus 5kg, svėriau 60, paskui 58 ir db 54, ir gerai 😃 Na bet žiemą baigsis jam darbai tai jaučiu gali sugrįžti jei neprisižiūrėsiu, 😃 o ūgis nedidukas mano 1,68 😀

25. Oct 2011, 15:31

Sveikos.Na va man sekasi gan neblogai,pradejau nevalgyt nuo 18val nuo penktadenio,ir siaip kaip minejo Linestra,irgi stengiuosiu valgyt mazdau tuo paciu laiku,ir neuzkandziauju,na tik sestadenis biski sugresijau😃.O siap geriu daug arbatu ir be cukraus.Buna jai valgyt jau labai norisi jau po 18val,tai oboli suvalgau.Tai va jau turiu -1kg😀Tai tiek,tam kartui,okaip kitoms sekasi?😀

25. Oct 2011, 14:54

reikies taip daryti 😉😃

1 ... 17 18 19 20 21 22 23