Nevalgymas po 18 val.

20. Oct, 09:00

Sveikos,bandžiau vieną dieta,kitą,tačiau prisiminus ta "kankinimąsi",kai matai kitus valgančius gardžiausius valgius ir skanumynus,nebesinori man jų griebtis..Taigi,atradau sau patį tinkamiausią variantą,kur nejaučiu jokio kaninimosi,tik truputėlį valios reikia,ir ne jokia čia paslaptis,bet gal ,ką nors sugundysiu: MIELOSIOS,NEVALGYKIT NUO 18h,o jei einat taip vėlai miegoti kaip aš - 1-2 nakties,tai dar prieš 8 galite išgerti stiklinę sulčių...nu žinokit super...dieną valgau ir šokoladą, ir bandeles ir procijų sumažinti nepavyko,bet nuo pirmadienio iki penktadienio jau trečia savaitė netenku virš 2 kg,SUPER,vienintelis blogumas,kad vis dar leidžiu sau pasilepinti skanumynais vakarais savaitgalį,todėl per ji beveik viskas sugrįžta,bet ir netgi po šių savaitgalinių pasilepinimų,po kelis šimtus vis tiek mažiau...kas dar bandote ši paprastą svorio metimo būdą,o gal kas susigundėte ...reikia tik nuspręsti kažkada ,kad nebereikia ir savaitgalinių pasilepinimų,tai išvis būtų nerealu ;)

31. Oct 2011, 11:53

Taip, bet as ir siaip maista riboju, nekisu visokio Sh... ir savaitgaliais taip pat po 6 nevalgau 😛

31. Oct 2011, 11:48

wau...!!! amore-pavarei 😃 super 😀 as ir noriu...bandysiu susiimti rimciau ir savaitgaliais 😛 Daivute jo jo,tas lengvumo jaumas laaaabai malonus 😉

31. Oct 2011, 10:39

labas,cia per savaite? 😀

31. Oct 2011, 10:12

labas rytas, stai ir mano rezultatas -3,5kg 🎉 ziuresim kaip seksis sia savaite 😀

31. Oct 2011, 09:35

Daivute,kiek laiko jau laikaisi sios akcijos? 😃

31. Oct 2011, 09:27

ir kai atsikeli 😀

31. Oct 2011, 09:20

labas rytelis 😀 geras butu,kad kg augtu ant krutines,o ne ant kokio pilvo ar koju 😃 as vakar truputi neislaikiau ir suvalgiau viena sumustinuka,labai jau valgyt norejau 😀

31. Oct 2011, 09:00

labas rytas😀as svorio priaugau bet nesuprantu nes i visus rubus ilendu ir negaleciau pasakyti kad uzsitempiu ir negaliu nei pajudeti nei pakviepuoti😀taip kad man rubu garderobo keisti nereikia del to kad jie man per mazi😀nors tiesa sakant tik vienas rubelis netinka tai liemeneles turejau visas pakeisti nes krutine padidejo,gal ant jos ir uzaugo tie nereikalingi kg😀

29. Oct 2011, 13:08

labutis,saunuole modesta 😉

29. Oct 2011, 10:47

as per antra nestuma priaugau 15 kg,tai taipat per tuos metus po gimdymo tai vienas nukrenta tai vel sugryzta,taigi kaip ir nenusikraciau dar tu nelabuju kilogramu 😃

29. Oct 2011, 10:44

labas rytas,merginos 😉 siandien baisiai sunki diena bus 😃 na ka vakr po 18val isgeriau tik puodeli arbatos,sakyciau visai puikiai cia man isejo,nesitikejau,kad atsilaikysiu 😀

28. Oct 2011, 21:01

as kalbu apskritai po gimdymo na per tuos tris men kiek numeciau 😀 o siaip per savaite -1kg,negaliu patiket kad man gavosi,va vel prikausi rubus ir kaip gera imti mazesnes ismeras ir ziureti i savo per dideli rubui garderoba 😃

28. Oct 2011, 20:58

sveika,as deja vel lepinuosi 😃 o cia gal turejai omeny -1kg,ar kalbi apskritai po gimdymo?

28. Oct 2011, 20:57

😀

28. Oct 2011, 20:54

Sveikutes,kaip laikotes?😀 na stai mano saskaitoje jau -11kg,besveriu 66kg 😀 labai dziaugiuosi savimi 😀, nors kol esu pas sese,pasilepinu tik vakare jau griestai jokio maisto 😀

28. Oct 2011, 20:54

Sveikutes,kaip laikotes?😀 na stai mano saskaitoje jau -11kg,besveriu 66kg 😀 labai dziaugiuosi savimi 😀, nors kol esu pas sese,pasilepinu tik vakare jau griestai jokio maisto 😀

28. Oct 2011, 20:46

neriliene,mano situacija buvo lygiai tokia pat,tik as priaugau 29kg ne del to,kad valgiau uz du(nors zinoma pasilepindavau),bet del to,kad sutriko medziagu apykaita,nes pries nestuma nevalgydavau,o po to autimatiskai pradejau valgyti,organizmas nesusitvarke ir po to viskas kaip pas tave:gime dukryte 4,565kg 55cm,iskart nukrito 11kg,po to po truputeli,dabar kaip sakiau deja liko 72kg,aisku,va kaip pasilaikau nukrenta iki 70-71 😀 bet aciu,as dietai sakau NE,kol kas dar NE,noriu valgyti viska 😛 😃

28. Oct 2011, 20:39

siaip zinau ne viena zmogu,kuris didelius pasiekimus su tokia dieta pasieke... baltymu. Tai yra, ryte duonyte su arbata/kava be cukraus, ant duonytes mesiuko gabaliukas,arba plonas surio gabaliukas 😀 per pietus gali buti mesyte,nekepta aisku. Salotytes,burokeliai(gali buti ir net su majonezu) ir valgot kiek telpa 😃 vakare kokia varskyte,jogurtukas, ir jei vis dar esate alkana, galima drasiai misrainikiu,salotu 😀 zodziu esme tos dietos,jokiu angliavandeniu. Tai yra jokiu bulviu, makaronu, nieko kepto, jokiu sviestu,margarinu ir t.t. 😀 saikingai krenta svoris. Nes siaip sako sveikai ir negriztamai krentas svoris kada per savaite nukrenta apie 1kg 😀 jei mamytes,kartais nezinot ka valgyti, tai siulau rinktis baltymus 😀 kiausiniu issivirti, majonezo trupuciuka,duonytes 😀 mmmm 😀 As galeciau buti diatologe 😃 😃 😃

28. Oct 2011, 20:33

As priaugiau 27kg ☹ beveik metus laiko man tas svoris taip ir laikesi...plius minus pora nukrisdavo ir vel priaugdavau 😀 dydeli sunu teko nesioti,tai stiprinaus kaip reikiant nestumo metu 😃 neveltui rezultatas 4.3kg ir 56cm islindo 😃 visa vysniava buvau po gimdymo... 😃 sveriau ivaziavus i gimdykla 91kg 😀 po gimdymo sveriau 84-80kg 😀 dabar jau tiksliai 68.5kg 😃 pries gimdyma sveriau 62-64 😃 teks dar papluset salej del kitu kg,nes tikiu,kad kai lieka 5kg juos laaaabai sunku numesti 😀 as valgau diena viska,kas po ranka 😀 pusryciams sumustinukai su kavyte, pietums kaip ir visai seimynai karbonadas ar kokie kotletukai 😃 vakarienei dazniausiai nebevalgau nieko,nebent labai urzgia pilvas, tai ko i sureli sukertu 😃

28. Oct 2011, 17:39

👍 sios temos dienos vinis zodis-"akcija" 😃 prajuokino,taip fainiai kazkaip 😃

28. Oct 2011, 17:23

Oi ne, tikrai nesu kuda😃 yra ir yra ko mesti, nu manau kad man pavyks, juk dar neilgai as ta "akcija" vykdau😃

28. Oct 2011, 15:59

toma,keistai labai,tai gal pas tave visiskai nera ,ka numesti? gal kudute esi,kaip sakaliukas,tai tada nenustebciau 😛 as tai nieko zinok neatsisakiau 😛 todel man ir patinka,toks svorio metimo budas 😀

28. Oct 2011, 15:58

Sveiki, kol kas kilogramai nepajudejo, bet as labai labai tikiuos...😀 sumazinau porcijas praktiskai per puse, valgau tris kartus ir jokiu uzkandziu, zodziu kovoju kaip reikiant😃

28. Oct 2011, 15:51

o kaip jus per diena maitinates,gal ko isvis atsisaket?kiek kartu per diena valgot?

28. Oct 2011, 15:48

o tai gal ir man greit nukris,nes pas mane svoris nemazas 😀p

28. Oct 2011, 15:34

neriliene, tai gal nemazas svoris buvo, kad per toki trumpa laika tiek daug nukrito? nes kuo didesnis svoris tuo lengviau ir greiciau krenta kg, o kai nedidelis svoris tai 5 kg gali vos ne puse metu numetineti 😀

28. Oct 2011, 15:28

nieko sau "gerai numetus",cia jau "nesveikai daug" numetus,per 2 menesius,cia gal po gimdymo iskart taip krenta 😀 na bet kokiu atveju,smagu,kad krenta... 😉 modesta,zinau,buvo ir man taip,aciu Dievui,kad tuo metu neaugo kg,nes buciau kokius 5 uzsiauginus...uzsiemimo vel gi kaip ir neatsirado,kuris nukreiptu demesi,bet psichologija susitvarke truputi 😀

28. Oct 2011, 15:13

o man tai vis ispuola savaitgaliais dirbt tai ner kada valgyt😉

28. Oct 2011, 15:11

junkis junkis bus smagu nors jau ir beto gerai esi numetus saunuole😉

28. Oct 2011, 15:11

oho,nemazas pasiekimas 😀 saunuole 😉 na jo jei as buciau lietuvoj tai tikriausiai vaiksciociau kaip griautis 😃 (juokauju) as tai is neturejimo ka veikt valgau 😀 reikia susirasti koki uzsiemima :\

1 ... 15 16 17 18 19 20 21 ... 23