Sveikos,bandžiau vieną dieta,kitą,tačiau prisiminus ta "kankinimąsi",kai matai kitus valgančius gardžiausius valgius ir skanumynus,nebesinori man jų griebtis..Taigi,atradau sau patį tinkamiausią variantą,kur nejaučiu jokio kaninimosi,tik truputėlį valios reikia,ir ne jokia čia paslaptis,bet gal ,ką nors sugundysiu: MIELOSIOS,NEVALGYKIT NUO 18h,o jei einat taip vėlai miegoti kaip aš - 1-2 nakties,tai dar prieš 8 galite išgerti stiklinę sulčių...nu žinokit super...dieną valgau ir šokoladą, ir bandeles ir procijų sumažinti nepavyko,bet nuo pirmadienio iki penktadienio jau trečia savaitė netenku virš 2 kg,SUPER,vienintelis blogumas,kad vis dar leidžiu sau pasilepinti skanumynais vakarais savaitgalį,todėl per ji beveik viskas sugrįžta,bet ir netgi po šių savaitgalinių pasilepinimų,po kelis šimtus vis tiek mažiau...kas dar bandote ši paprastą svorio metimo būdą,o gal kas susigundėte ...reikia tik nuspręsti kažkada ,kad nebereikia ir savaitgalinių pasilepinimų,tai išvis būtų nerealu ;)
labas rytas 😀 na va,ryt bus savaite kaip laikausi sios akcijos ir mano saskaitoj -1,5 kg 😃 labai dziaugiuosi siuo pasiekimu 😀
labas rytas, o karolina jau kiek pametei savoriuko ar ne?😀 megink gal daugiau slyvu valgyt,tada dazniau gal zygiuosi i WC😀
jo,greiciausiai,jei kristcisui tikrai gerai maitiniesi negali kilti svoris,nueik pas gyd 😉 o iruska tavo rezultatai laaabai geri 😉
krisciukas jei savaime auga svoris manau vertetu apsilankyti pas endokrinologa nes sutrikusi medziagu apykaita ar kazkas dar kaip stiruma ir pan nes daznai nuo to svoris auga. iruska labai gerai jei taip svoris krenta nes tada sveikai ir ne per daug krenta svoriukas 😉
sveikos.Pas mane irgi butu labai gerai,jai ne tie savaidgalai😃Siaip pienktadeni bus 2savaites,kaip nevalgau po 18val ,tai jau savo saskaitoj turiu -2kg,manau ,kad visai neblogai,jai i savaite 1kg,vis geriau negu neko.😀bet siaip,dar ir pier dena stengiosi mazesnemis porcjomis valgit,tai va.😀
nu tikrai tada nekris,jei auga nuo nieko 😛
As net pati nesuprantu...Gal tikrai reikia kristi i saldumynus,bandeles ir tada jis man kris???
na sveikos kaip laikotes? as va pasmaliziauju kol esu pas sese,bet tfu tfu tfu svoris neauga 😀 laikosi po kolkas vietoj,tai kai grisiu numesiu likusius 3kg 😃
nu laaabai keista kristcius,kaip tau gali augti svoris?nieko nesuprantu...o tai deina gal nenueini nuo bandeliu 😃 juokas,tikrai neisivaziduoju kaip taip 😀
Sveikutes 😀 Na va dzherda tu suvalgei ledu ir tau svoris nukrito 😀 O as nevalgiau ir dar lanka sukau ir priaugau ☹ Kaip tai suprasti??? Bet nieko,as optimiste ir galvoju kad iki vasaros busiu grazi 😀
aha 😃 ir as vakar taip nervavaus,dar labiau,einu ziuriu i veidrodi,tooookia pilna jutausi 😃 o kai valgiau ledus,taip kaip velniukas jutausi ir faina, ir zinau,kad blogai darau 😃
As tai vakar vakare jogurto atsigeriau, tai galvojau, kad mane paskui sazine visa sugraus 😃
nu sekmes,ziurek nepersistenk 😉
valgyt reikai,karolina 😃 tik po 18 ne 😀
as vakar kai uzsimaniau valgyti isejau su mazuoju pasivaikscioti 😀
sveikos,ai as vakar emociskai nekaip jutausi,tai suvalgiau net 2 ledus nedidelius iki 21 😃 taip negera buvo kazko...taiva...bet po to ne kasnio ir vis tiek nukrito 400g nuo vakar ryto 😀 junkites junkites,jetus kaip tai butu veiksminga,jei savaitgaliais atsilaikyciau,bet vis tiek va galiu pasakyti,vakar va sugiresijau taip ziauriai ir po to taip negera,vel pilna jutausi,atsikeliau irgi tokia popilne 😃 zodziu,vien del savijautos si "akcija" 😃 yra tikrai superine 😃
labuka 😉 kaip sekasi? 😀 as vat labai rimtai uzsiemiau ir po 18 nei kasnio 😃
saunu!!! 😀 lauksim ir mes tu puikiu rezultatu 😉
Beja, dar neesu sugriesijus 👍
Sveikos, na saunuoles jus ziuriu 😀 kg krenta 😀😃 pas mane -1kg 😀 nuo siandien pradedu begioti vakarais, ir rytais 😀 lauksiu geresniu rezultatu dar 😀
manau,akd tai puikus sprendimas 😉 nes gausi visas medziagas kokiu tik reikia,tik prisiziuresiu vakarais 😉 ir kaip tik manau,akd numesi,greiciau,bent jau man tokiu metu net valgant krito ir krito svoris kas kelis men (irgi maitinau)😉 taip,kad pirmyn 😉
sweikutes as tai pat jungiuos prie jusu nuo praito pirmad po 6newalgau na tik sawaitgali nesusilaikiau paskanaut😀dabar belieka swarstykles nusipirkt ir ziuret kaip sekas,nes senos kazko puliuoja mano ugis175 o sweriu72..noriu numesti7kg tada buciau kaip pries nestuma,mano suneliui6men daug kas man sako kad dar per anksti kad nenumesiu sworio greit ir beto maitinu dar pati zinau kad reikia but sociai bet negaliu pakesti sawo pilwo😀
palauk,manau tik kantrybes reikia 😉 paziurek kaip po savaites bus 😉
Sveikutes 😀
Oho -3,5kg.... Saunuole!!!Kad man tep...O va as pasigyriau kad per pora dienu daug nukrito ir viskas,sustojo krites man svoris.Nors ir si savaitgali neleidau sau uzkandziauti po 18 val bet vistiek ☹ O buvau taip apsidziaugusi...
sveikos.😀O kiek daug jau pasekimu cia turit,kaip smagu.😀Pas mane kazkur -1,5kg.
nu smagu,akd tiek uzsispyrimo turi 😀
Na jeigu pradesiu valgyti kaip iki tol tai tikrai sugrys kaip ir su betkokia dieta, o jei toliau maitinsiuos sitaip tai neturetu 😉 taip as dar plius kalorijas skaiciuoju 😀
nu as ir pagalvojua,akd nebutu kaip su dieta,staigiai numeti,o paskui iskart sugrizta 😉 tu man atrodo amore kalorijas skaiciuoji ane? nu esme,kad kuo sveikiau maitintumes 😉 smagu smagu 😀
na tu ir saunuole 😉
👍