Sveikos,bandžiau vieną dieta,kitą,tačiau prisiminus ta "kankinimąsi",kai matai kitus valgančius gardžiausius valgius ir skanumynus,nebesinori man jų griebtis..Taigi,atradau sau patį tinkamiausią variantą,kur nejaučiu jokio kaninimosi,tik truputėlį valios reikia,ir ne jokia čia paslaptis,bet gal ,ką nors sugundysiu: MIELOSIOS,NEVALGYKIT NUO 18h,o jei einat taip vėlai miegoti kaip aš - 1-2 nakties,tai dar prieš 8 galite išgerti stiklinę sulčių...nu žinokit super...dieną valgau ir šokoladą, ir bandeles ir procijų sumažinti nepavyko,bet nuo pirmadienio iki penktadienio jau trečia savaitė netenku virš 2 kg,SUPER,vienintelis blogumas,kad vis dar leidžiu sau pasilepinti skanumynais vakarais savaitgalį,todėl per ji beveik viskas sugrįžta,bet ir netgi po šių savaitgalinių pasilepinimų,po kelis šimtus vis tiek mažiau...kas dar bandote ši paprastą svorio metimo būdą,o gal kas susigundėte ...reikia tik nuspręsti kažkada ,kad nebereikia ir savaitgalinių pasilepinimų,tai išvis būtų nerealu ;)
Nu mergaites kaip kilogramai tirpsta??? 😀
o man krenta ir savaitgaliais trputi prisilaikua,na uzkandu viena kita kasneli,bet rezultatais esu labai patenkinta,nes visiskai saves nekankinu 😉 gero ir skanaus savaitgalio visoms 😉
labas rytas nu as numeciau du kg,bet va savaitgalis dukrytes gimtadienis bus torciukas bus skanumynu niu tai jau bus mano dietai ne kas😀
nu sake,kad tikrai bus,bet bus sausi vasari 😉 dabar lapkriti gruodi tik vilniuj,kaune is siauliuose 😉
O, Gerdut, nu gi nebus Klaipedoj koncerto ☹ Kas cia dabar per diskriminacija, a? 😃
😃DDD
Oi, kaip vakar pavakarojom pas draugus 😃 Jau gerokai po pietu, o as dar neisalkusi. Ka gi - vel sakau "Nuo pirmadienio tai jau tikrai" 😃
Sveikos, sventem mano gimtadieni, tai aisku, kad nusidejau. Todel nieko neberasiau...😀 nuo siandien kibau i sunku darba vel, nes tie pasilepinimai pridejo man tris kilogramus, tai va nuo siandien vel Vaikules dieta, paskui vel po 18 val ne kasnio😀
nu va,kaip smagu 😉 o as va isvaziuoju savaitgali i lietuva ant triju savaiciu,tai nezinau nezinau,kaip ten man seksis 😃 nu bet stengsiuosi,kai nevakarosiu,nevalgyti,o iskart grizus laikysiuos Vaikules dietos,nes matau,kad butent siuo nevalgymu po 18h labai lengva islaikyti svori ir netgi numesti 😀
Sveikos.Man siandien kaip tik 3savaites kai pradejau laikis sitos dietos,ir -3kg.😀Visems sekmes metant kg.😀
sveikutes,matau neblogai jum sekasi 😀 na stai as per pora dienu -1kg 😀 tai vel tik geryn einasi ir atsikratysiu tuoj tuos priaugtus nelemtus kg ir toliau mesiu svroriuka 😀
👍
na as vandeniu gyva po sesiu,einu sportuoti po keles val.laukiu rezultatu,lengviau jauciuosi :p
nu as sakau,cia ne dieta,o arciau sveiko gyvenimo budo,bet juk valgom viska,todel ir nekrenta taip kaip noretume 😀 bet esme,akd krenta,o svarbiasuai neauga 😛 😃
Sveikutes 😀
Sveikinimai su numestais kilogramukais 😀As ir po truputi metu metu,bet jau man labai jis letai krenta ☹Bet jau atsikraciusi esu 3kg tai man daug 😀 Ir dar daug liko!
👍
labutis ir as vis stengiuosi ir stengiuosi niu dvieju kg tai jau tikrai neturiu
amore,uzuojauta,sveik 😉 Jolita,sekmes 😉
sveikutes,na stai as po atostogu su +3kg 😀,dabar sveriu 69, bet per pora sav as juos pamesiu manau ir vel sversiu 66kg, o dar pries mm beprotiskas noras valgyt buvo apeme,dabar jau normaliai 😀
Sveikutes, matau visoms neblogai sekas, as tai visa savaite kaip sirguliuoju, vaistus ryjy saujom, ziauriai blogai jauciuos ☹ siai dienai is viso esu numetus 4kg 500g 😀
wau...faina 😀
Eisiu is porto sale 😛😀 pas mama i trenkes 😃😃😃😃😀
kur zaisi? 😀
Tinklinis buvo mano antras gyvenimas kol gyvenau LT 😀 as ji dievinu, tiesiog myliu...grysiu dabar tai oj pasizaisiu 😀 mmmmm😀....
nu super...pavydziu tokioms 😛 pavydziu visoms ,.kurioms patinka sportuoti 😃 as dievinu tinklini,bet jo nezaidziau jau laaaaaaaabai seniai ☹
sveikos,vat mano kaimyne apsimauna rieducius,vaika i vezima ir dar suni salia pasiema ir varo jin sau 😃 ekstremale sakyciau net 😀
Na va Gerda, dabar zinosi bent viena 😃😃😃 dievinu tas prasivaziavima 😀mmm
labas labas,wau va cia tai nustebinai...👍 nepazystu moters,kuri vazineja rieduciais,super 😉
Sveikos,na mano saskaitoj -3kg 😀 tik va begioti tai nesusiruosiau 😃😃😃 bet karts nuo karto su rieduciais pralekiu 😀👍
sveikos, nu nezinau,man 3,6kg neilaikant kazkokiu ypatingu dietu,tai yra labai geras rezultatas,labai geras...tuo labiau,kad kaip sakot tie riebaliukai virsta raumenukais,formos puikiai kinta,jezus ko dar noreti... 😃 saunuols,kurios uzsispyret,as tai savaitgali vel pasilepinau,bet isliko numesti -500g bent,tai jau puiku,nuo siandien vel grieztai po 6 ne aksnio,tik arbatos ir pries 8 sulciu,nes miegoti einu nebe pirma net,o antra 😃